Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Мая, същото колело кара моята дъщеря  Peace
От началото на това лято ... 14" е, мисля, че и за твоето хлапе ще е ОК - за справка Никол започна да го кара, когато беше 100 см.  Peace, седалката е на най-долно ниво, справя се отлично - и при Мирела ще е така  Hug.
За справка нашето е купувано за 220 лева  Peace, цената в момента е повече от добра, ако нямате колело - това е вашето  Peace Heart Eyes

Нинка, а тежко ли е? Че тук у наше село колкото колела гледахме всички бях два пъти по тежки от Мирела.

# 331
  • София
От началото на това лято ... 14" е, мисля, че и за твоето хлапе ще е ОК - за справка Никол започна да го кара, когато беше 100 см.  Peace, седалката е на най-долно ниво, справя се отлично - и при Мирела ще е така  Hug.
За справка нашето е купувано за 220 лева  Peace, цената в момента е повече от добра, ако нямате колело - това е вашето  Peace Heart Eyes

Нинка, а тежко ли е? Че тук у наше село колкото колела гледахме всички бях два пъти по тежки от Мирела.

Супер леко  Peace, предходното беше 10", но беше два пъти по-тежко ... мога да го измеря довече, ако искаш  Peace

# 332

И аз за толкова голямо детенце го взимам - другата година април правим 4 годинки.  Peace

Обаче ако го взимаш за другата година пролетта/лятото - по добре вземи 16 инча , понеже твоето момиченче тогава ще е почти на 5 г.

# 333
На какъв мейл да пиша за недоставена повече от месец поръчка?

# 334
  • София
според мен за колелетата по важна е височината на детето  Peace

# 335
  • София
според мен за колелетата по важна е височината на детето  Peace

Абсолютно те подкрепям  Peace, моето дете е на 4 и половина, но е едва 105 см. ... не годините, а ръстът на детето е определящ  Peace

# 336
Има преса за коса с прилично намаление
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005BNMWQQ/ref=oh_details_o00_s00_i00
Сега е 15 паунда, а преди няколко часа я поръчах за 13.

# 337
Здравейте, дали има наличен код за намаление в амазон ук?
искам да поръчам една стока и ми се върти някъде гледах код за 20 процента намаление,но не го намирам,Дали не се бъркам нещо?

# 338
От тук се абонираш за известия и получаваш кода
 http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163287947_1?ie=UTF8&n … f_rd_i=1000623563

# 339
  • Бургас

Супер леко  Peace, предходното беше 10", но беше два пъти по-тежко ... мога да го измеря довече, ако искаш  Peace

Благодаря ти Нинка   bouquet . Не е нужно да го теглиш предполагам, че ще около 10кг., което е ОК. Сега Мирела е около 100см. предполагам до пролетта няма да е кой знае колко висока, че да и опрат коленете в кормилото и ще може да го кара поне до 5.5г. - 6г.

# 340
  • Варна
Някой има ли от тези скутери,чудя се кой от двата да взема за р.д. на 5 годишно дете http://www.amazon.co.uk/Micro-Maxi-black-with-T-handlebar/dp/B00 … 421553&sr=1-5 или http://www.amazon.co.uk/SkateAsylum-SA0019-Micro-Scooter-Sprite/ … 421553&sr=1-6

Имаме първото, черното Micro, страхотно е, малкия го кара без проблеми, а е на 3г само. С 3 колелца е и за 5г мисля, че не е подходящо...разбира се зависи от детето. В БГ струва 200лв /бях проучила много чужди сайтове, но по-ниска цена от нашата не намерих Twisted Evil/. Аз лично за 5г. бих взела втория вариант. Peace

# 341
  • Пловдив
Някой има ли от тези скутери,чудя се кой от двата да взема за р.д. на 5 годишно дете http://www.amazon.co.uk/Micro-Maxi-black-with-T-handlebar/dp/B00 … 421553&sr=1-5 или http://www.amazon.co.uk/SkateAsylum-SA0019-Micro-Scooter-Sprite/ … 421553&sr=1-6

Имаме първото, черното Micro, страхотно е, малкия го кара без проблеми, а е на 3г само. С 3 колелца е и за 5г мисля, че не е подходящо...разбира се зависи от детето. В БГ струва 200лв /бях проучила много чужди сайтове, но по-ниска цена от нашата не намерих Twisted Evil/. Аз лично за 5г. бих взела втория вариант. Peace
Вашият макси ли е, или мини микро? Ако е макси имате ли дръжката с джойстика?Дали се управлява лесно?

# 342
  • Пловдив
Според мен за 5-годишно дете няма смисъл да е с 3 колелета скутерът. Ние имаме втория Микро, подарихме го точно за 5тия рожден ден. То си зависи и от детето де, но моя хвърчи с бясна скорост, чак и разни номера прави - скача, пък на един крак кара, циркаджия. Втора година не му е омръзнал и се кара непрекъснато, ожулен е, но със сглобките, лагерите и колелета няма никакъв проблем.
На приятелско дете сега купиха от тези с дебелите гуми, ами като тръгнат двамата и той едва се тътри зад моя.
Според мен вземи с две гуми, детето е голямо вече и бързо ще се научи да пази равновесие.

# 343
Някой има ли такъв уред за готвене на пара на Филипс или друг подобен с автоматично изключване?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001R7EWSQ/ref=oh_details_o02_s00_i00
Този си го купих в началото на годината и до сега го ползвах без проблем. Днес обаче, забравих да долея вода и вместо да се изключи, както би трябвало според листовката му, когато водата свърши, той продължил да работи и загоря. Когато видях какво е станало, все още имаше малко вода в резервоара, но тя беше кафява и си миришеше на загоряло. Колкото и да чистя, продължава да мирише. Оставила съм го да почива и утре ще го пусна с пълен резервоар да се поизпари.
Въпросите ми са следните - защо не се е включила защитата от прегаряне, след като е свършила водата? Рових из въпросите на сайта на Филипс, такъв не са задавали, но от друг въпрос, свързан с досадното светене на една от лампичките, останах с впечатление, че има сензори, които ако са замърсени, може да не работят правилно, но не знам кой е сензора.
Другият ми въпрос е как да го почистя, че да не води на прегоряло?
Мисля утре да се свържа и с нашия сервиз на Филипс да ги питам, защо не се изключва и къде е сензора  Thinking Не че ще посмея да го оставя пак без надзор...

# 344
  • София
Да споделя малко личен опит - как си върнах парите от неполучена покупка от продавач различен от Амазон
Процедурата е лесна и доста експедитивно действат амазонци, приятно ме изненадаха!

Общи условия

Активация на акаунт