Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 712
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
DSLR апарати не обърнах внимание имаше ли намалени, обаче бяха намалили обективи.  Peace
ооо, супер. Това не го очаквах. Значи започвам да набелязвам.

# 661
DSLR апарати не обърнах внимание имаше ли намалени, обаче бяха намалили обективи.  Peace
ооо, супер. Това не го очаквах. Значи започвам да набелязвам.

Интересно колко очаквате да ги намалят? И защо никой не следи офертите в БГ а чака в чужбина с надеждата да не се мине, ами до скоро имаше промоция на Canon EOS 550D в една от нашите вериги с два обектива, чанта, карта и гаранция за 1000-1050 лв, а в амазон само се дин обектив без, чанта и екстри струва 530 поунда, колко смятате че ще свалят точно за такъв апарат там?

Както и за горепосочените апарати и цени не че нещо ама и аз миналата година следях промоции само че от Америка и закупих един канон който уж ми бе на далавера е да ама има няма и месец след това се появи с бг на цената която аз го закупих уж покрай черния петък само че с калъф и карта памет и с гаранция разбира се и се зачудих каква ми е далаверата от цялата работа.

Да не говорим че в предишните си постове споменах за играчки и нашите вериги ги има същите на по разумни цени (някой от тях) а ако следите промоции и хиполенд и комсед имат в годината по някоя и друга седмица с 50% намаление на целия магазин и цените за подобни играчки са нищожни ...

# 662
  • Sofia
Интересно колко очаквате да ги намалят? И защо никой не следи офертите в БГ а чака в чужбина с надеждата да не се мине, ами до скоро имаше промоция на Canon EOS 550D в една от нашите вериги с два обектива, чанта, карта и гаранция за 1000-1050 лв, а в амазон само се дин обектив без, чанта и екстри струва 530 поунда, колко смятате че ще свалят точно за такъв апарат там?

Едва ли хората не сравняват цените. Напротив, точно сравняването според мен ни е научило да не пазаруваме от БГ.
Относно обективите, миналата година около черния петък много от нас купиха 50мм/1.8 канонски обектив буквално за без пари.

# 663

Едва ли хората не сравняват цените. Напротив, точно сравняването според мен ни е научило да не пазаруваме от БГ.
Относно обективите, миналата година около черния петък много от нас купиха 50мм/1.8 канонски обектив буквално за без пари.

Какво значи без пари? Точна цифра може ли?

# 664
Здравейте. Искам да поръчам подарък на девойка на 14 години таблет. Моля за предложения и отзиви.  Simple Smile Благодаря предварително. Hug

# 665
  • софия
Здравейте. Искам да поръчам подарък на девойка на 14 години таблет. Моля за предложения и отзиви.  Simple Smile Благодаря предварително. Hug
Бих ти препоръчала
http://tablet.bg/tablets-asus-asus_google_nexus_7_32gb
Мъжът ми това е избрал за детето за Коледа. Според него и негови колеги (професионално увредени, работещи в сферата) това е най-доброто съотношение цена-параметри. Ще го купим от тук. Peace
Ако търсиш нещо на по-ниска цена, можеш да погледнеш в темата за китайските сайтове. Момичетата са купували и са доволни, но там е на кьсмет и няма сервиз.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 15:25 от zvanche

# 666
  • Пловдив

160 лв, при положение, че тук под 230 лв не съм го намирала  Peace
Фотоапаратът също го купих от Амазон и ми го донесоха от щатите, с 400 лв по-евтин от тук. Ако бях чакала промоция тук, още щях да си чакам  Rolling Eyes
Всеки си прави сметката и избира от къде и как да пазарува. Аз пък нямам възможност да обикалям магазините на лов за промоции, по нета ми е по-лесно.

# 667
  • София
... И защо никой не следи офертите в БГ а чака в чужбина с надеждата да не се мине, ...споменах за играчки и нашите вериги ги има същите на по разумни цени (някой от тях) а ако следите промоции и хиполенд и комсед имат в годината по някоя и друга седмица с 50% намаление на целия магазин и цените за подобни играчки са нищожни ...
Pastir, ха добре си дошъл в темата, която между другото е точно с тази цел създадена - да си помогнем взаимно и закупим НЕЩОТО на най-добрата възможна цена. Защо мислиш, че не сравняваме цените с тукашните? Разбира се, че има продукти, които е по-изгодно от БГ да се купят, но са малко, за съжаление.

# 668
  • Варна

За 70 паунда. Mr. Green

# 669
Бих ти препоръчала
http://tablet.bg/tablets-asus-asus_google_nexus_7_32gb
Мъжът ми това е избрал за детето за Коледа. Според него и негови колеги (професионално увредени, работещи в сферата) това е най-доброто съотношение цена-параметри. Ще го купим от тук. Peace
Ако търсиш нещо на по-ниска цена, можеш да погледнеш в темата за китайските сайтове. Момичетата са купували и са доволни, но там е на кьсмет и няма сервиз.

Много ти благодаря  Hug Hug

# 670
  • Sofia
Мдааа, доста обективи сме напазарували Simple Smile
Друг пример, съвсем пресен, свързан с бг промоциите : купих си прахосмукачка - робот от немския амазон, за 640лв. , а тук на промоция в Техно .... някое си, беше 799 лв. .

Сега си търся сокоизстисквачка , искам някоя с максимално широк отвор за плодове и гледам , че тази е такава /само за сравнение, цената й в техномаркет е 312 лв./ . Моля за менения, ако някой я има или пък да ми препоръчате нещо, от което сте доволни - коментираше се един Филипс , съдейки по рейтинга , предполагам, че е този - достатъчно голяма ли е дупката за плодовете?

# 671
Имам Филипса. Голяма е. Препоръчвам ти я с две ръце.
Аз лично на Мулинекс не съм почитателка от темата за хлебопекарните - за тях има много оплаквания, че дават дефекти.

# 672
  • На черешатааа
Мдааа, доста обективи сме напазарували Simple Smile
Друг пример, съвсем пресен, свързан с бг промоциите : купих си прахосмукачка - робот от немския амазон, за 640лв. , а тук на промоция в Техно .... някое си, беше 799 лв. .

Сега си търся сокоизстисквачка , искам някоя с максимално широк отвор за плодове и гледам , че тази е такава /само за сравнение, цената й в техномаркет е 312 лв./ . Моля за менения, ако някой я има или пък да ми препоръчате нещо, от което сте доволни - коментираше се един Филипс , съдейки по рейтинга , предполагам, че е този - достатъчно голяма ли е дупката за плодовете?
Хубава е,но  на всяко цедене после  ти се извива свят докато я измиеш. Поради тази причина не я ползвам ,цялата кухня става мазало като разглобявам  Crazy

# 673
  • софия
Моля за менения, ако някой я има или пък да ми препоръчате нещо, от което сте доволни - коментираше се един Филипс , съдейки по рейтинга , предполагам, че е този - достатъчно голяма ли е дупката за плодовете?
Хубава е,но  на всяко цедене после  ти се извива свят докато я измиеш. Поради тази причина не я ползвам ,цялата кухня става мазало като разглобявам  Crazy
Чистенето ѝ вярно е бъгава работа. И сокът не става много бистър. Особено с цитруси. Моята мис претенция не му се кефи много, а сокът от старата, унгарска сокоизтисквачка го пие за норматив. Peace

# 674
  • Пловдив
Някой да има отзиви за тези писти,спрях се на една от двете,но се чудя,коя е по добра?
http://www.amazon.co.uk/Hot-Wheels-Mega-Loop-Mayhem/dp/B007AR24G … 136398&sr=8-2
http://www.amazon.co.uk/Hot-Wheels-Tracks-Power-Tower/dp/B006O6E … 136473&sr=8-1

Общи условия

Активация на акаунт