Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Мацки, препоръчайте ми моля термометър, който мери със скоростта на светлината, че моите диванета много пищят, докато им измеря температурата.

Аз ползвам ушния на Браун и съм доволна от него, но меря по 2 пъти във всяко ухо, защото ако не се постави правилно дава отклонения.
http://www.amazon.co.uk/Braun-ThermoScan-IRT4520-Ear-Thermometer … 437454&sr=8-1

# 151
Здравейте, искам да поръчам тези боти http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002JP6LFW/ref=ox_sc_act_titl … mid=AENAW1KNFPZW2 но кода за 20% не ги лови, мога ли поне доставката до Англ.адрес да махна newsm78

Продавачът не е Амазон, затова не ги лови кодът. Няма как да се махне доставката. Обикновено безплатна доставка до УК имат стоки, които се продават от Амазон.
  bouquet

# 152
Получих 4 бр от тези чехли http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006I1LHCK/ref=oh_details_o00_s00_i00 но едните явно имат дефект,защото като ги обу ММ и походи с тях петата на десния му крак излиза навън...нещо са усукани.С другите чехли няма проблем.
Та искам да попитам мога ли да ги върна,при положение че той ходи половин час с тях навън,и ако мога да ги върна пътните аз ли си ги поемам или амазон.

# 153
  • София
Здравейте.
Влизам само да ви покажа две намамлени неща, ако някой има нужда да си поръча.
Сладурско детско одеало - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004C04TTC/ref=oh_details_o01_s00_i01
Детски комплект за хранене - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000O311KQ/ref=oh_details_o01_s00_i02

И от двете неща чакам доставка, изглеждат добре и ревютата са им добри  Peace

# 154
  • Варна
 Колко дни изчакват ако има проблем с плащането преди да анулират поръчката?

# 155
  • Варна
При първия опит да изтеглят парите ти пишат е-мейл, после ти пращат втори, след ден-два, в който ти посочват, че плащането трябва да се осъществи в рамките на 5 дни. Т. е. около седмица те изчакват. Peace

# 156
kydravoto като пристигнат ще пишеш ли от каква материя и какви размери е одеялото и дали си доволна от него и приборите  Praynig
Аз имам 2 комплекта детски прибори отдавна купувани от Била с някакви точки, но сме малки да ги ползваме и си ги пазя за Яна и с надеждата за второ бръмбазъче, но ако са хубави бих поръчала за подарък на близки деца  Grinning

# 157
Здравейте, имам нужда от вашата помощ. Направих една поръчка през амазон (английския) и поръчката ми беше със статус Dispach soon, но  след това я отказах. Знаете ли при това положение кога ще възстановят парите в картата?

# 158
  • Варна
При първия опит да изтеглят парите ти пишат е-мейл, после ти пращат втори, след ден-два, в който ти посочват, че плащането трябва да се осъществи в рамките на 5 дни. Т. е. около седмица те изчакват. Peace

bouquet

# 159
  • София
sante Най-вероятно парите ти са само блокирани. Сумата ще остане блокирана в зависимост от сроковете на твоята банка (от 14 до 45 дни). Можеш да отправиш към Амазон запитване дали  имат претенции към тази сума, за да може с евентуалния техен отговор, че нямаш поръчка - да освободят парите компетентните органи в банката.

# 160
sante Най-вероятно парите ти са само блокирани. Сумата ще остане блокирана в зависимост от сроковете на твоята банка (от 14 до 45 дни). Можеш да отправиш към Амазон запитване дали  имат претенции към тази сума, за да може с евентуалния техен отговор, че нямаш поръчка - да освободят парите компетентните органи в банката.
Hug много благодаря за отговора, но нито знам къде да го напиша, нито пък какво точно Cry помогнете, моля  Praynig

# 161
  • Варна
Поръчах едни обувки от Амазон.ко.ук но до посредник. Сега ги връщам от БГ. След като изпринтирам етикетите добавям ли нещо в адреса на Амазон, струва ми се че държавата липсва...

# 162
Като липсва си я добави  Grinning
Аз като връщах на Амазон една играчка и занесох пакета със залепените етикети в пощата и служителката облепи с бяло, непрозрачно тиксо всичките им надписи и баркодове и т.н. Остави да се вижда само адреса и пак си пристигнаха и пак ми върнаха парите.
Направи ми тогава впечатление, че тези етикети дето ги принтираме са за връщане от английски адрес и са предплатени.

# 163
  • София
kydravoto като пристигнат ще пишеш ли от каква материя и какви размери е одеялото и дали си доволна от него и приборите  Praynig
Аз имам 2 комплекта детски прибори отдавна купувани от Била с някакви точки, но сме малки да ги ползваме и си ги пазя за Яна и с надеждата за второ бръмбазъче, но ако са хубави бих поръчала за подарък на близки деца  Grinning

Разбира се , ще дам отзиви, комплекта за хранене е за подарък, но ще го отворя да го разгледам. За одеалото съм проверила в ибей материя и размер преди да поръчам - 100% полиестер, 120 на 150 см.

# 164
Момичета, от къде проверявам дали съм се абонирала за FREE Super Saver Delivery, което в рамките на 1 месец е безплатно, че с тия кодове направих няколко акаунта и май на един от тях се абонирах, но не помня. Да взема да проверя и да се откажа, че да не ми дръпнат годишната такса.
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт