Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 61 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Балчик
A как се прави калибриране?

# 256
Благодаря на всички, които препоръчаха глюкомер (дори не знаех, че така се наричат тези апарати  Crazy). Ще ги обсъдя с майка ми, да си избере.
И мен ме интересува как се калибрират?

# 257
  • Балчик
Поръчах първия глюкомер  и апарата за кръвно. Калибрирането доколкото видях става с някаква калибровъчна лента, която е приложена във всяка опаковка с лентички.

# 258
Здравейте, и аз да попитам ако някой е запознат дали тест лентите на Codefree стават ,ако апаратчето е ACCU-CHEK,еднакви ли са?

# 259
Поръчах първия глюкомер  и апарата за кръвно. Калибрирането доколкото видях става с някаква калибровъчна лента, която е приложена във всяка опаковка с лентички.
http://www.amazon.co.uk/Codefree-Glucose-Monitor-Monitoring-Test … 3&tag=bgma-20
Този ли поръча?

# 260
  • Бг
днес направих първа поръчка от амазона. Само да попитам че не ми стана ясно. В пощата ли се доставят пратките? Че съм объркала една цифра в номера и да знам да ходя да си я търся. Другото което не ми е ясно , дали като пише доставка на 06.10 дали ще е  на тази дата или може и по рано? Мерси.
Ем, аз съм получавала и в пощата, и по DHL, след като пуснеш поръчката погледни, за да видиш дали ще е с куриер, или по пощата. Това е прогнозна доставка, може 2-3 дни по-рано, или 2-3 по-късно да получиш нещата.

# 261
тест лентите на различните производители са различни. Дори Accu check имат различни видове за различните модели.

# 262
  • Балчик
http://www.amazon.co.uk/Codefree-Glucose-Monitor-Monitoring-Test … 3&tag=bgma-20
Този ли поръча?

Да, и вече е шипнат. До адреса на превозвач ги пратих и двете неща. Ако искаш отзиви и не бързаш да поръчваш, ще пиша. Смятам да сравня резултатите и с друг глюкомер. Peace

А за лентичките не знам конкретно тези дали сатват, но знам, че има различни видове, не стават всички  за всеки един апарат.

# 263
Джемма  Hug

# 264
  • Wolwedans
Благодаря на всички, които препоръчаха глюкомер (дори не знаех, че така се наричат тези апарати  Crazy). Ще ги обсъдя с майка ми, да си избере.
И мен ме интересува как се калибрират?
Джема ти е отговорила Hug
Тест лентите от различни производители не са съвместими. Ако е един и същ и 2-та варианта са възможни- трябва да се види в описанието или да се попита продавача...

# 265

Глюкомер съм "калибровала"- тествала с контролен разтвор състоящ се от две шишенца с течност-HI-за високи и LO -за ниски захари,който ми дадоха от болницата-но това беше един-единствен път за последните 10 години.

Здравейте, и аз да попитам ако някой е запознат дали тест лентите на Codefree стават ,ако апаратчето е ACCU-CHEK,еднакви ли са?

Дори и от една марка  но различни модели не всички стават. Peace

Колкото до точността на глюкомера -всеки дава откат рано или късно .Като нов Codefree и трита които съм купила дават на високи стойности разлика.

Джемма  Hug,сигурна ли си че др.глюкомер ще е точен за база сравнение  Wink

Имам една торба с глюкомери и всеки си мери различно,те не могат да бъдат 100% точни като капилярна кръв взета в лаболатория-но е отличен ориентир когато си мериш всекидневно захарта по 6-10 пъти на ден. PeaceВ момента ползваме  Optium Xceed -доволна съм. Heart Eyes

# 266
  • Балчик
Ее, разбира се, че не съм сигурна. посто ще сравня с този, на който си мерих до сега захарта. А с него мерих и веднага след профил, та долу-горе поне да съм ориентирана.

# 267
Извинявайте за невежеството ми, но защо се налага масово да се ползват услугите на фирма превозвач от английския Амазон, като има директна доставка до бг?

# 268
Извинявайте за невежеството ми, но защо се налага масово да се ползват услугите на фирма превозвач от английския Амазон, като има директна доставка до бг?
1. не всички стоки се доставят директно до БГ
2. цената на 1 кг с превозвача, който ползвам е 1.70 лв., докато Амазон ще ми вземат най-малко 7 паунда  Wink

# 269
Сфанах. Имам и други въпроси , но чета темите и ако нещо не ми е ясно пак ще питам.

Общи условия

Активация на акаунт