Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 61 018
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Вчера от Amаzon  са ми дръпнали два пъти по

£49 . В SMS те, които получих от ОББ пише: С вашата карта е направена покупка за £49 от POS Amazon Prime 8002796620 LU  . На някой от вас случвало ли му се е и каква би могла да бъде причината.Предварително благодаря за отговорите.Хубав ден на всички!

# 271
  • София
Здравейте, момичета! Вчера от Amаzon  са ми дръпнали два пъти по

£49 . В SMS те, които получих от ОББ пише: С вашата карта е направена покупка за £49 от POS Amazon Prime 8002796620 LU  . На някой от вас случвало ли му се е и каква би могла да бъде причината.Предварително благодаря за отговорите.Хубав ден на всички!

Отиди на първа страница и прочети какво пише там, много добре е обяснено.

# 272
  • Пловдив
Най-вероятно си се абонирала за услугата Амазон Прайм. На първа страница има обяснение как да се отпишеш от нея и ако не се лъжа ще ти върнат парите  Peace

# 273
Момичета, моля за помощ. Как се връща в Амазон? Изпринтих каквото трябваше, но кое да залепя на кутията....то не е ли само за територията на Англия, кое да сложа вътре....ако някъде е обяснено- може ли линк, понеже не открих нищо с търсачката  Praynig
Поръчала съм до посредник, но ще връща от Бг.

# 274
Много ви благодаря момичета за помощта!Хубава вечер!

# 275
JLo

Извини  ми, не четох всичко - писала ли си до Амазон? те поемат доставка от БГ, но за да си сигурна трябва да се свържеш с тях. Пиши им - така и така, в момента съм в България, продуктът има следните дефекти - тук ги описваш. те ще ти пратят имейл, където ще  поискат след като изпратиш нещото - да им пратиш сканирана бележка от пощата.  Ще го нарекат - доказано изпращане  Flutter След което ти пращаш колетчето, сканираш бележката, пращаш до тях и чакаш възстановяване на пощенски

# 276
JLo

Извини  ми, не четох всичко - писала ли си до Амазон? те поемат доставка от БГ, но за да си сигурна трябва да се свържеш с тях. Пиши им - така и така, в момента съм в България, продуктът има следните дефекти - тук ги описваш. те ще ти пратят имейл, където ще  поискат след като изпратиш нещото - да им пратиш сканирана бележка от пощата.  Ще го нарекат - доказано изпращане  Flutter След което ти пращаш колетчето, сканираш бележката, пращаш до тях и чакаш възстановяване на пощенски
  bouquet Благодаря

# 277
  • На черешатааа
Момичета имам спомен,че се коментираше нещо за белези, но не контратубекс, някой нещо да препоръча  Rolling Eyes .

# 278
Момичета имам спомен,че се коментираше нещо за белези, но не контратубекс, някой нещо да препоръча  Rolling Eyes .
дерматикс ми беше повлиял
бях купила и едни лепенки цикакер или нещо подобно, но не оказаха никакъв ефект върху белега от секциото ми

# 279
Здравейте. Поръчах си от Амазона един часовник на Роберто Кавали. Когато пристигна нещо изоставаше и аз им писах за този проблем. Обаче нещо ми светна, че може да е от батерията и я смених. Сега работи перфектно. Обаче от Амазона са пуснали друг часовник за замяна и аз не знам какво да  правя. Да го  взимам ли новият от пощата или те ще им го върнат.? Иначе ще трябва да заплатя и новият часовник. А както всички знаем на Роберто Кавали хич не са евтини. Пък и 2 еднакви ще са ми в повече.

# 280
Те са ти писали 99% да върнеш стария, няма как да искат да плащаш два.

# 281
Момичета, помните ли по време на Черния петък колко беше най-евтиния фотоапарат на Канон?

Гледам сега този модел има добро намаление
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0074JZXXY/ref=s9_al_bw_g23_i … pf_rd_i=350613011
Чудя се да го купя ли за майка ми или да изчакам Черния петък  newsm78

# 282
Здравейте, харесала съм си обувки в Амазона, но няма от моят номер. Дали има възможност да пуснат newsm78 чудя се как да ги дебна, не мога да ги вкарам в кошницата Rolling Eyes Може ли малко помощ Praynig

# 283
  • София
Здравейте!

Моля ви за малко съдействие, за да съм сигурна в действията си. Харесала съм си часовник от amazon.de и цената му е 50 евро без доставката. Пише, че цената е с включен ДДС. Въпросът ми е имате ли опит къде ще дойде часовникът - на митница или в пощата и дали ще се наложи да плащам някакво мито и ДДС, въпреки че доставката е от Европа?

Ще съм благодарна на споделен опит, тъй като съм поръчвала много неща и никога не знам къде точно ще дойдат. Последното ми удивление беше, когато пратка от щатите ми пристигна в пощата, а пратка от Франция отиде в митница и загубих 2 часа в разправии.

Благодаря ви предварително!  bouquet

# 284
Ним,моите пратки от Аmazon.de идват по DHL  и не плащам мито и ддс,защото Германия,както и България сме в европейски съюз. Стоката ти е с включено ддс,но при плащане допълнително ще ти начисли разликата от 1%,както и  транспортните разходи до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт