Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, има ли някакви кодове за отстъпка в момента? Интересува ме за часовници, бижута или техника?   bouquet

# 511
# 512
# 513
При неполучена пратка от амазон как се процедира??? Липсват ми две пратки от края на септември

# 514
  • София
Кои бяха електрическите четки за зъби, от които сте доволни?

# 515
  • Варна
При неполучена пратка от амазон как се процедира??? Липсват ми две пратки от края на септември
Продавача Амазон ли е или не?
 Виж в Your Orders, срещу съответния ордер в дясно, дали има жълт бутон Contact seller. Ако има, кликваш върху и на точка  2, от падащото меню, си избираш какъв въпрос да зададеш.
Ако обаче продавача е Амазон, този бутон ще липсва. В такъв случай отваряш Help, кликваш върху бутона в дясно - contact us и посочваш за кой ордер точно става въпрос. След което следваш стъпките.

# 516
Свързах се с тях, пратките ми са доставени на адреса на гъбата още на 05.10 Е да ама ги няма... издирват ли ги , що ли??? Не ми вдигат и на мейли спраха да отговарят.... Басна съм не ами незнам,,,, писах и в другата тема, давайте идеи какво да правя....

# 517
Anais тракинг номер имаш ли? Мисля, че само с проследяването може да предявиш претенции към Гъбите  newsm78 Или с някакво доказателство от Амазон, че са доставени на адреса и на кого са доставени.

# 518
Имам тракинг номер, да, доставени са  на 05.10 и са подписани от Иванов...това ми отговориха от Амазон.

# 519
Имам тракинг номер, да, доставени са  на 05.10 и са подписани от Иванов...това ми отговориха от Амазон.

Значи Гъбковците са ги получили, да ги търсят, ако не могат да ги намерят би трябвало да ти върнат парите. В темата за пратките от Англия имаше няколко момичета, които вече са минали през това, дано те да се включат да ти помогнат. И аз имам 1 загубена пратка с Гъбите, но беше без тракинг и продавача върна парите. Те Гъбите няма да бързат да ти отговорят, ако не са ги намерили все още, но може да им звъниш да ги натискаш по телефона, което знам не е приятно, но е по-добре от нищо. Успех, дано се намерят пратките  Peace

# 520
  • София
  И погледни в пратки без име аз там съм си намирала 2 пратки  Peace

# 521
Благодаря ви, погледнах и там... само разпознати пратки виждам

# 522
Момичета ,изчерпах се откъм играчки,моля за идеи за 5 годишно момиченце .Тази година ми е страшно трудно,нищо не мога да харесам, а и имаме вече толкова много неща Embarassed Ще съм благодарна на всякакви идеи.  bouquet

# 523
  • на село
Благодаря   bouquet
Точно на време Laughing
А код за ел.уреди дали знае някой PraynigИскам да купя за мъжо ел.самобръсначка на Браун.

# 524
  • София
Благодаря ви, погледнах и там... само разпознати пратки виждам
   Те не са разпознати, а ако си я познаеш цъкаш на този надпис и попълваш информацията. Като доказах, че са моите веднага ги свалиха от снимките и ми ги пратиха, така че тези там са непотърсени още.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт