Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Цената е много добра!!! Уолкъра също, в момента ползваме такъв, приятелка ми го даде, а не личи изобщо да е ползван, като нов е...много здрав, хубави мелодийки и забавления, никакви проблеми с колелцата, чудесен е!

# 541

Цената е много добра!!! Уолкъра също, в момента ползваме такъв, приятелка ми го даде, а не личи изобщо да е ползван, като нов е...много здрав, хубави мелодийки и забавления, никакви проблеми с колелцата, чудесен е!
и другия цвят е на същата цена
и ние сме много доволни, дъщеря ми още не ходи сама, но с него обикаля насам натам, няма проблеми с колелата и е лек, тя с лекота си го повдига и си го обръща, когато трябва да смени посоката  Peace

# 542
  • Luxemburg
Благодаря ви момичета. Да, знам че е хубав уолкъра, на предната страница писах че купих такъв за каката, но понеже ще ни трябва края на зимата реших че количката е по добър вариант тъй като пролетта като проходи ще може да вози куклите в парка с нея, докато уокъра не се ползва веднъж проходило. Но това което ми е написала Ани не е за пренебрегване, затова ще я потърся тук в магазините да я видя на живо и ако не я намеря ще взема този който сте ми предложили. Хехе вчера Ани писа че уокъра е бил 10£ и 15£ и ето че веднага го намалиха.

И един страничен въпрос. Има ли някой който да си е купувал двустранна дъска за рисуване от IKEA. Интересува ме дали е магнитна. В амазон има такива но също не пише дали са магнитни, а аз предимно за това я искам, че ни е време да учим цифрите и буквите и то на 2 азбуки.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 16:40 от ronicat

# 543
ronicat след 2 седмици сме планирали ходене до Икеа мога да проверя дали дъската е магнитна. Дано намериш на живо количката, може пък те да са случили на дефектна  Wink

Пак има намалени чайчета  Laughing
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006FGZ7C4/ref=oh_details_o00_s00_i00

Относно буболечките за яздене, които обсъждахме по-рано, току що гледах това ревю и определено се насочих към тази с 3 колела, макар, че другата ми харесва повече на външен вид  Party
http://www.youtube.com/watch?v=1mHoiSQIbkw
И определено издържат на по-голямо тегло  hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=mRUNmjBH1zU&NR=1&feature=endscreen

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 17:15 от anbibian

# 544
Get £20 Off £100 Orders on Jewellery and Watches - JWSAVE20 - offer valid until 18th November.

# 545
  • Wolwedans
Привет Simple Smile Тази четка от amazon ли я взе? интересува ме накрайника на зарядното дали става за нашите контакти? виждам, че е някакво специално за бани и е с 2 щифта, но дали е като нашите  newsm78
Четката е от Амазон, ползвам преходник за зареждане Peace
Купих я от промоциите през черния петък Mr. Green

# 546
  • София
Привет Simple Smile Тази четка от amazon ли я взе? интересува ме накрайника на зарядното дали става за нашите контакти? виждам, че е някакво специално за бани и е с 2 щифта, но дали е като нашите  newsm78

Четката е от Амазон, ползвам преходник за зареждане Peace
Купих я от промоциите през черния петък Mr. Green
Благодаря   bouquet  И аз за тогава се глася, дано да паднат още цените им Simple Smile

# 547
Момичета, опитвам се да поръчам едни обувки от английския сайт, като предварително съм се записала да получавам рекламни мейли и са ми пратили код за 20% отстъпка. Отделно на самия артикул си стои рекламата да се запишеш за 20% отстъпка. На плащането ми излиза съобщение, че промоционалният код не може да се използва за тази покупка. Какъв може да е проблема?
Поръчвала съм от друг акаунт преди около 2 месеца с код за 20%, но със същата кредитна карта и на същия адрес. Може ли това да е проблемът?

# 548
  • софия
Момичета, опитвам се да поръчам едни обувки от английския сайт, като предварително съм се записала да получавам рекламни мейли и са ми пратили код за 20% отстъпка. Отделно на самия артикул си стои рекламата да се запишеш за 20% отстъпка. На плащането ми излиза съобщение, че промоционалният код не може да се използва за тази покупка. Какъв може да е проблема?
Поръчвала съм от друг акаунт преди около 2 месеца с код за 20%, но със същата кредитна карта и на същия адрес. Може ли това да е проблемът?
Прочети внимателно условията за ползване на кода. Да не му е изтекъл срока за ползване?
Преди 2 месеца същия код ли си ползвала? Той е персонален и може и това да е причината.

# 549
  • Бургас
Записвам се в темата с първа поръчка от Амазон. Simple Smile
Регистрирах се с адреса на превозвач и я пуснах до УК.
Сега докато дойде ще ми е свито, че ми е още мъгла този сайт. (Не ми стигаше Ибей, та и тука се курдисах  Twisted Evil Mr. Green).

# 550
Прочети внимателно условията за ползване на кода. Да не му е изтекъл срока за ползване?
Преди 2 месеца същия код ли си ползвала? Той е персонален и може и това да е причината.
Прочела съм условията. Кодът е за неща, които се продават от amazon, а обувките са точно такива. Не е изтекъл - даже под самия артикул стои рекламата да се запишеш за рекламни мейли и да получиш код за 20%. Влязох с друг акаунт точно за да получа нов персонален код, не съм ползвала един и същ разбира се. Единственото, което се повтаря е картата, с която плащам и адресът, на който поръчвам. И затова се чудя newsm78

# 551
  • София
Относно буболечките за яздене, които обсъждахме по-рано, току що гледах това ревю и определено се насочих към тази с 3 колела, макар, че другата ми харесва повече на външен вид  Party
http://www.youtube.com/watch?v=1mHoiSQIbkw
И определено издържат на по-голямо тегло  hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=mRUNmjBH1zU&NR=1&feature=endscreen

Аууу, много ми харесаха тези буболечки. Триколката ми се вижда обаче по-удобна - хем има повече място за крачетата, хем е и по-височка. Детенцето ми е на 10 м., дали е подходяща за коледен подарък или на по-късен етап ще я ползва? И още нещо, дали ще я намалят на черния петък? Извинявайте за тъпия въпрос, ама вие сте спецове, а аз съм поръчвала веднъж и ви чета за идейки Simple Smile

# 552
self_control никой не може да ти каже дали ще ги намалят или не, а за възрастта според мен трябва да е поне на годинка, а аз ще изчакам дъщеря ми да проходи и тогава ще й взема такова  Grinning

# 553
  • Бургас
Търся мъжка тениска със съзвездия на нея, нещо такова http://www.fashiolista.com/item/456246/ .
Да сте срещали някъде? Миналата година ги гледах в амазон, но сега не мога да ги открия отново ooooh!

# 554
  • Варна
Прочела съм условията. Кодът е за неща, които се продават от amazon, а обувките са точно такива. Не е изтекъл - даже под самия артикул стои рекламата да се запишеш за рекламни мейли и да получиш код за 20%. Влязох с друг акаунт точно за да получа нов персонален код, не съм ползвала един и същ разбира се. Единственото, което се повтаря е картата, с която плащам и адресът, на който поръчвам. И затова се чудя newsm78

Аз ползвах подобен код на няколко акаунта с една и съща карта без проблеми. Единствено бях променила името на получателя. Не вярвам проблемът да е от това, че картата е същата, нещо друго ще да е....

Общи условия

Активация на акаунт