Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIV

• 53 160
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
А от къде да изтегля субтитри за After the newsm78 newsm78 newsm78 wedding

От Замунда...

# 61
  • София
Изпуснала съм ви....
Благодаря за темата  bouquet

# 62
Тина, благодаря за темата   bouquet Жалко, че човекът от снимката (Дейвид Линч) напоследък с нищо не ни изненадва, но кой знае...
Тъй като по принцип гледам филми само по лични мои критерии (настроение и т.н.) пак не съм в час с актуалното в темата...
Гледах последния филм на Мел Гибсън "Хванете Грингото" (като актьор) и забелязах, че той от 2006-та не е режисирал. Иначе "Грингото" с нищо не ме впечатли, но пък "Апокалипто" харесах.
Така стават двама режисьори, които бих гледала...
А още колко очаквам  Sunglasses

# 63
Съвсем ви изпуснах. Благодаря за темата.  bouquet

Няколко препоръки от мен:
Два филма с прекрасната Ева Грийн:

"Womb" /Утроба/- поставя доста въпроси, един от които е клонирането и последствията от него. Прекрасна режисура, невероятно красиви брегове и плажове. Поразрових се в мрежата за информация къде е сниман филма и установих, че това е Sankt Peter-Ording в Германия.

Perfect Sense- странен, различен, уникален филм. Много ми хареса.

"Never let me go"- не харесвам Кери Мълиган, но филмът си заслужава гледането.

Не бях гледала "Breaking the waves"- разтърсващ и брутален, един от най-хубавите филми на Триер. Остави ме безмълвна дни наред...

# 64
  • В светлината на слънцето
Е, хайде де, никой ли няма да се прежали да гледа "Тувалу"? Любопитно ми е мнението ви просто, защото филмът е по-различен.  Heart Eyes

# 65
  • в сърцето на един мъж...
Е, хайде де, никой ли няма да се прежали да гледа "Тувалу"? Любопитно ми е мнението ви просто, защото филмът е по-различен.  Heart Eyes

Лулумба, аз исках да го гледам, но не мога да го открия Confused

# 66
  • Резерват "Северозапад"
Записвам се да Ви следя Heart Eyes.

# 67

Някъде го намерих, но трябваше да инсталирам сума ти идиотщини, за да тръгне да се сваля. Накрая се ядосах и изтрих всичко.

# 68
  • в морето до колене
Е, хайде де, никой ли няма да се прежали да гледа "Тувалу"? Любопитно ми е мнението ви просто, защото филмът е по-различен.  Heart Eyes

Някъде го намерих, но трябваше да инсталирам сума ти идиотщини, за да тръгне да се сваля. Накрая се ядосах и изтрих всичко.

Аз го намерих в рутракер с доста добър сийд. Мисля, че ще се изтегли и довечера ще пробвам да го гледам... макар да не съм била в настоение за арт кино от поне месец-два  ooooh!
Ако този филм ме "събуди" lulumba ще трябва да я черпя поне една бира  hahaha

П.П. Само да уточня, че харесвам Чулпан Хаматова, но съм гледала наистина малко неща с нея, така че нейното участие беше солиден аргумент в полза на филма за мен...

# 69
  • В светлината на слънцето
Аз бях постнала разни торент-сайтове, ама не съм теглила оттам и незнам кой би тръгнал.  Thinking Наистина ми е интересно мнението ви. Grinning

# 70
  • в морето до колене
Учудващо, но от твоя линк също се изтегли  Grinning
Това всъщност е един и същи торент на различни сайтове - сийда от КаТ и пиратите със сигурност работи, при мен се изтегли (в офиса имаме много бърз нет  Peace и аз се възползвам на max  Mr. Green).
Така че повтарям линка за тези, на които не им е проблем тегленето от тези сайтове - http://torrentz.me/8b093f00be47fa18fb8514845fc8a49f458e4966

Сега го имам филма в три различни торент-рилийза. Кой като мен - довечера ще си подбера най-доброто качество.  Whistling
Междувременно попрочетох коментарите в рутракер...  Wink

# 71
http://www.imdb.com/title/tt0162023/  за този ли Тувалу става дума?
Свикнала съм  lulumba да споменава нови неща и ми трябва уточнение. Grinning

# 72
  • в морето до колене
За този, Тина.

В случая е стар филм, защото беше пуснат един списък от филми, снимани в България...
та lulumba добави още две заглавия, от които конктренто похвали този.

# 73
  • В царството на игрите:)
http://www.imdb.com/title/tt0162023/  за този ли Тувалу става дума?
Свикнала съм  lulumba да споменава нови неща и ми трябва уточнение. Grinning
Да, явно за този става дума. И аз искам да го гледам, но не знам откъде да го изтегля Rolling Eyes

# 74
В случая е стар филм, защото беше пуснат един списък от филми, снимани в България...
та lulumba добави още две заглавия, от които конктренто похвали този.
Благодаря! Точно това се чудех, как така изведнъж 'плъзна' интереса.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт