Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIV

• 52 882
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
# 691
и аз на вълна Том Харди - от вас прихванах -
Band of Brothers - история от  2-та световна война , май е за Пърл Харпър , много патриотично взе да ми се струва , погледах 5 мин. и го оставих  за друг път ...

после свалих The Take - много брутален филм за мафията , Том е отврат , докато във всички филми за мафията обикновено главният герой е представен с някаква симпатия , гангстерът е обвит поне малко с някакъв  романтичен ореол , в героя на Том няма нищо подобно , той е отвратителен във всяко едно отношение и всеки един момент , това е толкова безпощаден към героя си филм ... изгледах само първата серия , че го свалях на работа , ще доглеждам ..

# 692
  • София
догледай, догледай. заслужава си.

# 693
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама много му отива на Томик да е гаден, мм Crazy? Аз и досега им се чудя с Шарлот как са успели да си изиграят ролите в този сериал предвид реалните им отношения Rolling Eyes

# 694
  • София
Eдин забавен български филм:Чужденецът!!!

# 695
Ама много му отива на Томик да е гаден, мм Crazy? Аз и досега им се чудя с Шарлот как са успели да си изиграят ролите в този сериал предвид реалните им отношения Rolling Eyes

Отива му, отива му. Я раздуй за Шарлот, че го гледам в момента и ми стана интересно.

# 696
Е, какво да раздуя- той си заряза приятелката и бебето заради нея, по времето на "Брулени хълмове", сега се чака да се женят.
Скрит текст:
Тъкмо днес пусках техни снимки в компроматната Wink

# 697
Мерси. Не му следя личния живот, затова попитах.

# 698
Препоръчвам People Like Us.
Може и да е коментиран, не помня, аз го изгледах снощи на един дъх.
Страхотна актьорска игра.

И много благодаря на всички за филмите, които препоръчвате, често се възползвам от вашите препоръки  bouquet

# 699
  • София
И на мен много ми хареса People Like Us
Гледах "Чужденецът",ако не се вглеждам много,бих казала,че ми харесва,посмях се,особено на диалекта,но иначе ми се струва,че преиграват,малко изкуствено ми седяха.

# 700
  • Belgium
Аз го препоръчвах People Like Us назад в темата и се възторгвах от Мишел Пфайфър  Heart Eyes

# 701
О, Мишел е богиня smile3544

Аз продължавам с домашното за двамата най-популярни младоци в момента, и довечера ще писателствам за трите филма, с които запълвам снежния уикенд Laughing.

# 702
  • София
Гледах "Шпионски свалки",тръгнах съвсем предубедена към него,и не се разочаровах в началото,но после,стана много готин филм Peace

# 703

Ани, щом не даваш обяснения, значи ти се е харесал филма, знам  Peace  Grinning, но искам да те питам как ти се стори самата концепция? Защото аз бях меко казано  Shocked, а като че ли не съм срещнала досега по-дълбоки размисли и коментари по темата.

Общо взето съм със смесени чувства. Доста пресилено, дори недопустимо ми се вижда някой друг да решава съдбата на децата, а и тази на техните семейства. Но взимайки в предвид желанието на порасналото вече момиче, съм склонна да вярвам, че тази организация е създадена за тяхно добро.

П.П. Наскоро си взех коте от някаква случайна къща. Децата много искаха коте и аз просто така си го взех минавайки от там. Въпреки че полагах супер грижи за котето, в същото време ми беше много мъчно, че съм променила съдбата му, навярно съм го отделила от мака му. Преди два дни някой друг си го е харесал и си го е взел от моя двор. Не спирам да мисля каква е съдбата на това коте, като си налагам да вярвам че е отишло на още по добро место....... а ако говорим за дете ...... не ми се иска да вярвам че някъде може би съществува подобна реалност.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 18:17 от А н и

# 704
Гледах Скайфол  Thinking  Ако беше по- къс с едни 30мин щеше да му е в услуга, сякаш  Thinking  Героят на Хавиер Бардем ми се видя отегчителен и предвидим. Както винаги в поредицата за Джеймс Бонд първите 15 минути са най- силни, разтърсващи и обещаващи, после затихва, а към края започвам да се прозявам. Аз месеци наред чаках да се нарадвам на Истанбул и Шанхай, а те бяха толкова слабо застъпени  Thinking  Поне светлините на Пудун бяха зашеметяващи, макар и за краткото време, в което ги показаха.

Общи условия

Активация на акаунт