Звездни компромати-153

• 61 815
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Венета никога не е била, няма и да бъде качествена журналистка. И като поведение и като манталитет е...знаем какво.  ooooh!
А, да, и като външен вид.  Grinning

# 451

След заформилата се дискусия, погледнах в профила й и обясняваше как сега трябва да доказва,че няма никакви корекции. Гърдите й били естествени  Crazy и нямала ботокс.
Ама изобщо не е необходимо, още повече че е невъзможно да убеди когото и да било, може би само не блокираните фенчета във фейса, които само я хвалят.

# 452
  • в Кошера
Венета никога не е била, няма и да бъде качествена журналистка. И като поведение и като манталитет е...знаем какво.  ooooh!

Абсолютно!  newsm10

# 453
  • където ми харесва

Тая мода, са си очертаваш така устните, не мина ли преди около 20тина годинки? Много е противно. Хубаво, има тънка горна устна, ама така човката й изглежда още по-ужасно. Особено с изпиления нос, който се вижда от самолет, че е пипан, и тия събрани очи...Принципно ми е безкрайно противна Венета, не само като външен вид. Едно е да правиш "жълто" предаване, съвсем друго е да изливаш по тоя непрофесионален начин злобата си в ефир и да обиждаш хората....толкова е гнусна. Sick

# 454
Не знам, но ми изглежда много нечистоплътна, освен всичко друго, което сте изборили.  Blush
Но стига толкова, че може и наистина да чете.  Laughing

# 455
Венета Райкова сама разправяше в собственото си предаване, че си е слагала ботокс в челото. Ако не се лъжа на гости й беше Мира Добрева (но не съм сигурна на 100%).

# 456
Е как да не се съгласим, прилича на гардероб върху два бастуна. Не,че е виновна, че й е такава структурата.
След заформилата се дискусия, погледнах в профила й и обясняваше как сега трябва да доказва,че няма никакви корекции. Гърдите й били естествени  Crazy и нямала ботокс.

Много точно определи как изглежда Венета.  Joy
Но пък тя много с гордее с тялото си и цяло лято ни навира снимки по бански.

# 457
# 458
  • Пловдив
На мен Венета ми харесва на външен вид. Не мога да кажа на черното бяло - красива е - според мен. И с тъмна коса, и с руса. Е, то всеки си има лошите моменти, а тя тук там е хваната и в такива, но в повечето случаи когато съм я виждала изглежда добре.
Иначе за ботокса доколкото имам спомен в предния вип брадър го обсъждаха и тя казваше, че е слагала или като излезе ще си сложи. Не помня точно как беше.

# 459
# 460
Джой, Джеймс Франко е отрекъл.

# 461
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Той може да е отрекъл, ама със сигурност са разменяли телесни течности Crazy. Дали само се гушкат или са гаджета, това вече той да каже Whistling.

# 462
Емилия
Лияна нещо прекалено облечена  Grinning

# 463
  • в Кошера

Много ми е различна в лицето. Заприлича ми на Галена.  Rolling Eyes Носа ли е пипала, устните ли...или просто без грим изглежда така.  Mr. Green

# 464

Общи условия

Активация на акаунт