Звездни компромати-153

• 61 823
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Антония би могла да бъде красива, ако спре безумния грим и прояви малко стил.

# 721
И на мен залата за конкурса ми се видя доста евтина, като някакъв регионален кръг  Thinking  Може би точно този конкурс не е популярен в Русия и се купува евтино.

# 722
сладкото дяволче на НМ Mr. Green
В първия момент ми се стори че е другата  ooooh! те се клонираха вече

А на мен и във втория в третия момент ми се стори, че е Нилото, което гневно пуска през телефона си във фейсбук подгравки срещу Алисия и Михайлов

# 723
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен никога не ми се  е струвала красива Хънтър, но беше нежна и миловидна, докато сега е страшна направо Confused
Нищо лично, но за теб има ли красива жена? Скоро пак всепризната хубавица, оприличи, като посредствена.....
Ще спестя какво си мисля.......
Нищо лично, но ако всички въздишахме като овце по "всепризнатите хубавици", щеше да е скука голяма. Аз си казвам, когато някоя ми харесва, хич нямам намерение да се обяснявам на теб Grinning.
Иначе не си спестявай, моля осветли ме как съм завистлива грозотия, тънеща в злоба Hug. Аз с удоволствие ще си призная Mr. Green

# 724
  • в пералнята
Джой май харесваше Кийра много. Или нещо се бъркам?

Аз Хънтър също не я намирам за чак толкова красива. Само в определени моменти. Но сега вече изглежда ужасно. Много ми прилича на Карла Бруни , сигурно ползват един и същи лекар.  hahaha

# 725
И Кийра харесвам, и Джулиан Мур, и Кейт Бланшет, и Мишел Heart Eyes... Ама какво да направя, като не са всепризнати красавици Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green

# 726
# 727
И Кийра харесвам, и Джулиан Мур, и Кейт Бланшет, и Мишел Heart Eyes... Ама какво да направя, като не са всепризнати красавици Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green
аха, разбрах вкуса......на бледите... хубавици, средната красота, но не впечатляващата

# 728
аха, разбрах вкуса......на бледите... хубавици, средната красота, но не впечатляващата
Ти го каза.  Blush

# 729
О, я се скрийте, впечатляващите Joy

# 730
  • срещу двата комина :)))

ай стиге де  ooooh! всеки си има вкус, и определено изброените не са " не впечатляващи "

# 731

Към списъка на Джой ще добавя само (влиза в моя спосък):

# 732

Общи условия

Активация на акаунт