Звездни компромати-153

• 61 826
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
В този ред на мисли Мисис Баба, трябва ли да има внуци или трябва само да е с бръчки около очите/по възможност заличени с ботокс/?  hahaha

# 691
Щом е така, защо на мис условие е да нямаш дете?  Thinking
Ето аз имам, а не съм омъжена. Дискриминират ме, а толкова ми се участва  Mr. Green

Начи и тебе те разбирам  Laughing То и моето дередже е същото. Аз пък съм разведена с дете  Joy И при мен никакъв шанс. Дай да си траеме и да гледаме сеир  Joy

е кЪ да си траем, петиция и протест за такива като нас!  Laughing

# 692
На мен ми е все тая за Антония. Безразлична ми е  Wink

Пипа - много ми харесва на тази снимка Simple Smile

# 693
Аз трябва да призная, че Антония отчасти ми харесва.. Simple Smile Има супер фигура: висока, страхотни дълги крака, тесни рамене, хубава талия -- класика! Не знам за операции и фотошопи, но сравнението с крокодил?! винаги ми е идвало прекалено. newsm78 Не е грозна жена! Може би само нещо във формата на лицето й ми идва леко грубовато, може би нещо в очите, които иначе са красив цвят... не знам точно.

Ето тук примерно (албумът от сватбата й) има невероятно нежни снимки, на някои места дори леко ми напомня за Хънтър Тайло Embarassed
Като, да, има голяма разлика с нейни снимки от останали събития, но все пак -- професионален грим, стайлинг и фотообработка -- не може да не си кажат думата. Пък и всяка жена е най-красива в сватбения си ден. Simple Smile

# 694
Аз трябва да призная, че Антония отчасти ми харесва.. Simple Smile Има супер фигура: висока, страхотни дълги крака, тесни рамене, хубава талия -- класика! Не знам за операции и фотошопи, но сравнението с крокодил?! винаги ми е идвало прекалено. newsm78 Не е грозна жена! Може би само нещо във формата на лицето й ми идва леко грубовато, може би нещо в очите, които иначе са красив цвят... не знам точно.

Ето тук примерно (албумът от сватбата й) има невероятно нежни снимки, на някои места дори леко ми напомня за Хънтър Тайло Embarassed
Като, да, има голяма разлика с нейни снимки от останали събития, но все пак -- професионален грим, стайлинг и фотообработка -- не може да не си кажат думата. Пък и всяка жена е най-красива в сватбения си ден. Simple Smile

На тази или тази Hunter Tylo?  Mr. Green Sad

# 695
  • Бургас
Вивидас ми разби представата за Тайло. Laughing

# 696
Е, не! Как може в стремежа си да се правиш на по-красива да се превръщаш в чудовище?

# 697
  • София
Това не е ли мацката от Дързост и красота?

Опитвам се да разбирам хората, ама тази жена какво е направила  Shocked Аз на майката на Сталоун и на котката така не съм се зверила  Laughing

# 698
  • Бургас
По въпроса с Антония Петрова - тя какво работи?
Защото ангажираните с РАБОТА хора нямат време да се развяват наляво и надясно по седмици  Thinking

# 699

Освен първата снимка, аз други нежни снимки не видях.  Laughing

# 700
Това не е ли мацката от Дързост и красота?

Опитвам се да разбирам хората, ама тази жена какво е направила  Shocked Аз на майката на Сталоун и на котката така не съм се зверила  Laughing

Да тя е, а беше  Heart Eyes, сега е и

Май има лифтинг, скули, филъри в устата ...  newsm78 Беше ми еталон за красота едно време, как въздишахме по нея със сестра ми само  Mr. Green

# 701
 Ау, красавицата от "Дързост и красота"...Изглежда като карикатура.

# 702
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен никога не ми се  е струвала красива Хънтър, но беше нежна и миловидна, докато сега е страшна направо Confused

# 703
  • Варна
И аз не вярвам Бередин да и е купил титлата. В Русия такива пари играят, че .... не , няма шанс.

Добре, да помислим малко логично.  От цяла Русия, територия и население десетки пъти по- голямо от Бг, една чужденка, наша Антония се явява и се оказва най- красива, ученолюбива, интелигентна и талантлива сред участничките. А зад гърба й мармота упорито завива шоколад...

А тук пък е посочена друга победителка  newsm78:

http://www.kp.ru/daily/25975/2910707/

Тази е победителка в конкурса женени с деца, а Антония женени без децаLaughing
Като роди Тоцка, ще се яви и на другия. Wink

# 704

Общи условия

Активация на акаунт