Звездни компромати-153

• 61 836
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Tам през Атлантическия океан
На мен пък всички тия конкурси за Мисис са ми мутренски. Някакви женички на богаташи си чешат егото. Явяват ли се по тях хубавки домакини, съпруги на бедни инженерчета например?  newsm78
Peace Именно

Поне да имаше дете Тона  Wink някак си несериозна ми е тази и титла  Grinning

# 676
Въобще и няма намерение да живее в Русия! Wink

# 677
Поне да имаше дете Тона  Wink някак си несериозна ми е тази и титла  Grinning

Мисля че условието за дете и минимална възраст трябва да е задължително.
То и на 20г може да си омъжена и без деца, ама е някак тъпо да спечелиш "мисис".
Примерно трябва да е нещо от рода на мин. 35г, дете, брак + някаква професия, за да може да се твърди, че ето това е една успяла жена, която същевременно не е оставила себе си на заден план!

п.с. Елеонора Манчева стана Мисис България на 25г, без деца и някаква професионална реализация - ми тъпо е.

# 678
Е, то не е 'Жена на годината'  Laughing  просто конкурс за омъжени, понеже не ги допускат при неомъжените. За да си госпожа няма услове да имаш челяд и кариера.

# 679
Да де, то ясно, ама не ме кефи мен така  Laughing

Ей затова съм против брака - слага ограничения!  Mr. Green

# 680
Конкурсите за мисис са идейно като outlet-a. Втори шанс за всичко.

# 681
Антония напоследък се гордее и с друга титла:
 Изключително съм благодарна за престижната награда - най-красива и успяла носителка на титлата "Мис България" за 21 век

21ви век? сериозно?  Rolling Eyes

# 682
  • София

Значи вече можем да влезем спокойно в 22 век. Laughing

# 683
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не знаех, че Лили Алън отново е бременна. Детето се очаква през декември, когато по- голямото й детенце ще празнува първата си годишнина:

Значи вече можем да влезем спокойно в 22 век. Laughing

Laughing

# 684
И аз не вярвам Бередин да и е купил титлата. В Русия такива пари играят, че .... не , няма шанс.

Иначе то и Елеонора Манчева е Мисис България без дете.

# 685
  • София
Някои семейства не могат да имат деца. Това не прави жената по- малко достойна съпруга. Ако именно наличието на дете стане условие за участие, за мен би било голяма глупост  Peace

Харесва ми амбицията на Антония  Peace

# 686
Щом е така, защо на мис условие е да нямаш дете?  Thinking
Ето аз имам, а не съм омъжена. Дискриминират ме, а толкова ми се участва  Mr. Green

# 687
Някои семейства не могат да имат деца. Това не прави жената по- малко достойна съпруга. Ако именно наличието на дете стане условие за участие, за мен би било голяма глупост  Peace

Тези дни хванах по някой от сутрешните блокове някакви "Мисис нещоси". Зададоха им въпрос защо са се явили на този конкурс и те казаха, че след като една жена роди имала нужда от такова признание Rolling Eyes, което е не по-малка глупост.

Абе миски, какво да ги правиш...

# 688
  • На земята, която е всъщност звезда.
И аз не вярвам Бередин да и е купил титлата. В Русия такива пари играят, че .... не , няма шанс.

Добре, да помислим малко логично.  От цяла Русия, територия и население десетки пъти по- голямо от Бг, една чужденка, наша Антония се явява и се оказва най- красива, ученолюбива, интелигентна и талантлива сред участничките. А зад гърба й мармота упорито завива шоколад...

А тук пък е посочена друга победителка  newsm78:

http://www.kp.ru/daily/25975/2910707/

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 15:47 от Вселена

# 689
  • София
Щом е така, защо на мис условие е да нямаш дете?  Thinking
Ето аз имам, а не съм омъжена. Дискриминират ме, а толкова ми се участва  Mr. Green

Начи и тебе те разбирам  Laughing То и моето дередже е същото. Аз пък съм разведена с дете  Joy И при мен никакъв шанс. Дай да си траеме и да гледаме сеир  Joy

Общи условия

Активация на акаунт