Звездни компромати-153

• 61 829
  • 732
  •   1
Отговори
# 705

О, Джесика много е отслабнала! Браво, каква ли борба е било с килограмите, които качи!

# 706

О, Джесика много е отслабнала! Браво, каква ли борба е било с килограмите, които качи!

Според мен беше задържала доста вода, може да е имала проблем с бъбреците и високо кръвно.

# 707
# 708
И аз не вярвам Бередин да и е купил титлата. В Русия такива пари играят, че .... не , няма шанс.

Добре, да помислим малко логично.  От цяла Русия, територия и население десетки пъти по- голямо от Бг, една чужденка, наша Антония се явява и се оказва най- красива, ученолюбива, интелигентна и талантлива сред участничките. А зад гърба й мармота упорито завива шоколад...

А тук пък е посочена друга победителка  newsm78:

http://www.kp.ru/daily/25975/2910707/

Тази е победителка в конкурса женени с деца, а Антония женени без децаLaughing
Като роди Тоцка, ще се яви и на другия. Wink

Kato Женени без деца е най-престижния конкурс в Русия, а Тоцка освен че е мисис Русия е и мисис Най-успяла мисис Русия за 2012та година. Догодина ще стане Най-красивата и най-успялата руса мисис Русия за 21ви и 22ри век.

# 709
Джесика наистина е отслабнала много! А героинята от "Дързост и красота" направо не можах да я позная.  Shocked

# 710
  • Варна
Много хубава прическа има Порша Де Роси отива и  Peace

# 711
Тоца си е лика-прилика с младоженеца, от типа двойки дето сякаш са от една майка раждани.
Малко пресилени ми се струват снимките от свадбения ден, гости не видях, роднини дори не се мяркат наоколо.

И понеже имаше дискусия как някои влизат бързо във форма след раждането, един пример:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/4619384/Chantell … ning-session.html

# 712
  • Tам през Атлантическия океан
Е, не! Как може в стремежа си да се правиш на по-красива да се превръщаш в чудовище?

Е' па като не се превърнеш в чудовище пак разцъкват с "Оу, колко е остаряла , как тъЙ, ко' стана , кога така бърЖе остаря ?!!! "  Mr. Green

НеМа угодия  Twisted Evil

# 713
Ааа Хънтър, колкото и да е опъната и набъбнала не я сравнявам с Антония  Peace
Тази Антония ми е всичко друго, но не и нежна и красива.Хрумва ми цяла енциклопедия епитети за нея, направо ми  се повдига като я гледам.Цялата гнус, която носи отвътре и личи на лицето и излъчването.

А на Кейт Бекинсейл, дъщерята е много пораснала.Още си спомням нейни снимки, където беше на 5-6  newsm78 Laughing

# 714
какви са тия големи пари , които играят ?
малко са митове и легенди , май ... - семпла зала , никаква украса , нисък таван , всичко едно ежедневно такова , просто тоя конкурс е много зле , ще ме прощавате за откровеността - но и жените не са големи красавици ,
май големите богаташи са го пропуснали тоя конкурс
по-нагоре споменавате Румяна Маринова , която е много далеч от Антония във всяко едно отношение ....

# 715
..  отгоре 4 балончета разноцветни и короната точно под вентилационните отвори ,
или това не е оригиналният конкурс , а ако е -  говори много зле за някои неща ...

eto

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 23:53 от ana_karenina

# 716
# 717
сладкото дяволче на НМ Mr. Green
В първия момент ми се стори че е другата  ooooh! те се клонираха вече

# 718
На мен никога не ми се  е струвала красива Хънтър, но беше нежна и миловидна, докато сега е страшна направо Confused
Нищо лично, но за теб има ли красива жена? Скоро пак всепризната хубавица, оприличи, като посредствена.....
Ще спестя какво си мисля.......

# 719
  • Sofia
Много е хубава на сватбените снимки Антония, красива е, а тялото й е страхотно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт