Звездни компромати-153

• 61 840
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
По повод на Венета - ако знаете как ме резна във Фейса....  ooooh!
Миналата или по-миналата седмица, не помня точно, хванах "Горещо", в което Венета меко казано се заяждаше с Алисия.По принцип нямам фаворит в тая сага - Алисия, Валери и Николета, но това, което тая бръщолевеше в предаването беше толкова целенасочено и арогантно, че и написах един коментар.Беше нещо от сорта, че коментарът и е целенасочен и много далеч от журналистиката, без да се заяждам, просто изразих мнение.
Ейййй тази ме блокира на секундата  ooooh! ooooh! ooooh!
Бива ли такъв комплекс ми кажете?

# 438
Тя е известна с това, че блокира потребители, които не и се подмазват  Laughing Не случайно под снимките и има само суперлативи и нито една критика Simple Smile
Сега прочетох под снимката, която коментирахме тук отговор на Райкова Simple Smile Явно наистина чете темата Simple Smile)

Венета Райкова: нямам нито една корекция!! нито ботокс!! всеки може да провери много лесно...

# 439
  • в Кошера
Бекъмови са просто новероятни!  Heart Eyes

БГ-мамите сме велика сила!  Mr. Green Как няма да ни четат?! Пък ако и попиваха мъдрост, ехеее... Laughing

Джен Г. с децата

Ванеса Паради - по време на снимките на "Fading Gigolo" в НЙ.

# 440
  • bad@ss

Сладури  Simple Smile

Сетих се да попитам. Вярно ли е, че Крис и бившата съпруга на Еминем са брат и сестра?

# 441
не , не е вярно , той е англичанин , тя е американка ,
той се е оженил девствен , тя - от 15 годишна е отишла да живее у Еминемови

# 442
Е още по-зле за нея, като няма нито една корекция или ботокс, а прилича на Силвия Кацарова.
Много пропадна Венета. Обърна го на махленска свада. Вместо да се развива, прави обратното.
И като започне да се хвали с тоя рейтинг. Е, аджеба като няма нищо друго по телевизията и дават филми от преди 30 год.- к'во да гледаш???

# 443
А не Винетка Райкова има корекции на циците си слага от течния гел и има лифтинг преди това на фейса , а и ботокс си слага още преди 6 год си се хвалеше !!!!

Ама сега явно и е необходимо да си пие редовно хапченцата за ...  !
Онези розовките  Crazy

нещо леко фокусник е таз Венета а ? Тука има тука няма Joy

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 13:54 от pinko

# 444
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На първата снимка е с много кила отгоре, те и по циците се лепят, нали знаеш Wink

# 445
леле да те чуе за килата и  Shocked венетка
снимката е от това лято !
тя има много кофти конструкция на тялото принципно !
Голяма глава /корем/ крака като клечки за зъби

# 446
# 447
Наистина, много гадно тяло има Венета, знам че повечето няма да се съгласите, но...ужасно ми е.

# 448
Е как да не се съгласим, прилича на гардероб върху два бастуна. Не,че е виновна, че й е такава структурата.
След заформилата се дискусия, погледнах в профила й и обясняваше как сега трябва да доказва,че няма никакви корекции. Гърдите й били естествени  Crazy и нямала ботокс.

# 449
Ta кой се е оженил девствен?  Rolling Eyes

Наистина, много гадно тяло има Венета, знам че повечето няма да се съгласите, но...ужасно ми е.

Аз съм съгласна, но по ужасно ми е поведението и арогантността, която проявява срещу определени персони. Да отразяваш нещата само както на теб ти отърва е меко казано непрофесионално. Псевдожурналистиката върви на пълни обороти у нас и Венета е част от нея.

Общи условия

Активация на акаунт