Lady Popular 8

• 91 358
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
vesi333,права си обаче аз избързах да скъсам с гаджето и после вече... нямаше начин ,сега  ще съм си само с приятелката Confused Зарязах и голямата къща, за сега ,защото ми харесаха доста неща в новата колекция и искам да събера парички да си понапазаря  Grinning
И аз така се прецаках,когато се усетих какво да правя вече не ми даваше да хващам приятел,а само приятелка.

# 301
Момичета, имам нужда от дуели. Моля, помагайте!

# 302
КОЕ ЛЕЙДИ СИ .... АЗ СЪМ gri6ana - помагам на всички така че заповядай . 51 ниво съм , ако ти върши работа  - пращай.

# 303
Да не са променили времето, когато пускат ябълките? От няколко дни влизам към 10:30ч. и вече ги няма. Помагам с дуели, лейди sunncho, 54 ниво  Simple Smile

# 304
Здравейте. Има нужда от мнооого дуели. Готова съм да си платя някой да ми ги изиграе- най- омразни са ми те! На 53 ниво съм лейди Mimozela.

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 11:35 от Мирони Мартильони

# 305
Здравейте!
Тази година съм решила да спра да си губя времето с онлайн игри. Първата стъпка към това беше изтриването на фейсбук профила ми заедно с всички приложения и глупости. Втората стъпка ще бъде и лейдито.
За това се обръщам към Вас - ако някоя от Вас желае да "скочи" бързичко на по-високо ниво, ще се радвам да й услужа. Това е моето лейди в момента: http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=34214
Играя тази игра повече от 3 години, така че имам доста интересни "редки" тоалети, които вече не могат да се намерят в магазина, както и някои скъпи тоалети, закупени с диаманти и две от прическите, които се откупват с диаманти + 1 от quest.
Паричките от профила ми ще ги прехвърля на моя приятелка, която също играе.
Поздрави на всички и успех в играта!

# 306
Здравейте!
Тази година съм решила да спра да си губя времето с онлайн игри. Първата стъпка към това беше изтриването на фейсбук профила ми заедно с всички приложения и глупости. Втората стъпка ще бъде и лейдито.
За това се обръщам към Вас - ако някоя от Вас желае да "скочи" бързичко на по-високо ниво, ще се радвам да й услужа. Това е моето лейди в момента: http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=34214
Играя тази игра повече от 3 години, така че имам доста интересни "редки" тоалети, които вече не могат да се намерят в магазина, както и някои скъпи тоалети, закупени с диаманти и две от прическите, които се откупват с диаманти + 1 от quest.

Здравей Simple Smile
Аз бих  искала да се грижа за лейдито ти ! Simple Smile Може ли парола и никнейм Simple Smile

# 307
Здравейте!

Здравей, аз бих искала да се грижа за лейдито ти. Е, не точно аз, а една моя приятелка, която имаше лейди, беше стигнала на високо ниво, но явно я бяха хакнали, защото така и не можа да си влезе в лейдито, след което се отказа да играе, защото я "мързеше" да достига отново всичките нива. Бих се радвала, ако и направя "подарък" с лейди на по-високо и от предишното и ниво и тя да продължи да играе.

# 308
Здравейте. Има нужда от мнооого дуели. Готова съм да си платя някой да ми ги изиграе- най- омразни са ми те! На 53 ниво съм лейди Mimozela.

Аз мога да ти помогна с женски по-ниско ниво съм .И аз имам нужда от още около 500 дуела.Може взаимно да си помогнем

# 309
Марияна, как се казва лейдито ти, за да те намеря в играта и там да се разберем Simple Smile

# 310
Марияна, как се казва лейдито ти, за да те намеря в играта и там да се разберем Simple Smile

Annie1238 .Само пиши че си от форума

# 311
  • filibeto-maina:)
Някой може ли да ми обясни ето тази мисия- диаманти ли ми трябват за да я мина или аз нещо не разбирам , защото за нов албум с 5 нови места ще трябва да се изръся с диаманти а уж играта безплатна. Thinking
57 ниво:
1. Направи албум с 5 снимки.

# 312
  • На погрешната планета
Някой може ли да ми обясни ето тази мисия- диаманти ли ми трябват за да я мина или аз нещо не разбирам , защото за нов албум с 5 нови места ще трябва да се изръся с диаманти а уж играта безплатна. Thinking
57 ниво:
1. Направи албум с 5 снимки.

Ако не ме лъже паметта, аз си изтрих част от старите снимки и си направих нови. Със сигурност не съм купувала диаманти Peace

# 313
Купихте ли си вече подаръци от новата игра за св.Валентин,аз цъкам постоянно и не мога да събера за един голям,с две купидончета съм.Не знам кое ще е по добре да си купя два три малки ,или само един голям подарък newsm78

# 314
Аз си взех вече подаръци и аз много се чудих какъв размер да са, но в форума на играта бяха питали по повод наградите и се казва, че във всеки подарък има специална награда (дреха, аксесоар или прическа) и други обикновени (долари, премиум, точки), така, че вместо един за 240 сърца, според мен е по-изгодно 4 подаръка от 60 сърца, но това си е само моята логика Simple Smile

Винаги бих помогнала с дуели, който има нужда да ми пише в играта, 56 ниво съм.

Общи условия

Активация на акаунт