Lady Popular 8

• 91 352
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
не мога да си отворя подаръка.  Tired вашите отварят ли се?

# 316
  • Sofia, Младост 3
Пише , че подаръците могат да се отворят след 14.02 , значи сигурно след 00:00 тази вечер ще можем  Simple Smile

# 317
  • Бургас
пише след 14,02, 14:00. в арената ги отворих

# 318
пише след 14,02, 14:00. в арената ги отворих
и какво спечели?

# 319
  • Бургас
дреха, мебел, енергия, бонуси. но сигурно вече всички са си отворили подаръците  Simple Smile

# 320
Трябват ми около 2500 дуела, лейди sunncho, 55 ниво. Мога и да ги плащам. Simple Smile

# 321
  • София
Трябват ми около 2500 дуела, лейди sunncho, 55 ниво. Мога и да ги плащам. Simple Smile

Пращай.Daradru е лейдито,ще ги изиграя довечера.

# 322
Дали от втория подарък се печелят прически? Много искам да спечеля една  newsm78
На който му трябват дуели да праща - лейди Madaleine.

# 323
Печелят ли се още сърца от дуели в Модна арена? Два пъти по десет от сутринта и нищо  newsm78 Да не е изтекла промоцията? В Популара пише, че удължават с няколко дни, но в Арената - нищо?

# 324
Здравейте, дами! Имам нужда от парички, така че ще се радвам да ви помогна с дуели срещу заплащане. Това е моето лейди:
http://g.ladypopular.bg/profile.php?id=34214

# 325
Здравейте, момичета !  Радвам се, че има тема за обсъждане на играта и че и аз съм вече част от нея! Мога да помагам с дуели и рейтинг, като в момента ще съм благодарна, ако някой ми помогне с пари, за да си купя един костюм, както и животно -  а аз ще помогна с дуели ! А тези от вас, които нямат възможност да помогнат с пари или рейтинг, могат също да ми пращат дуели - ще ги приема (пишете, че сте от форума или пишете тук).  Моето лейди е Latushka Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 17:39 от latushka

# 326
Здравейте, дами! Имам нужда от парички, така че ще се радвам да ви помогна с дуели срещу заплащане. Това е моето лейди:
Нещо си объркала къде да пишеш тук си помагаме без заплащане.

# 327
Подарявам лейди sireni  -парола sireni1  

и лейди 1rexrexrex   -парола rexrexrex1 - rexrexrex@abv.bg

Моля като ги вземете да промените имейл адреса в настройките за да са си ваши.

Успех!!!

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 19:47 от BIJOU 1

# 328
  • Бургас
2. Ще се наложи да стреснеш гаджето си малко.

това какво значи, трябва да го зарязвам ли пак?

# 329
Нещо си объркала къде да пишеш тук си помагаме без заплащане.

Аз казах от какво имам нужда, пък който иска да се възползва. Който не иска - да минава нататък. Причината е, че направих дарения в размер на половин милион и сега не ми стигат парите да си платя курса.  Объркване - няма. Не смятам, че е редно да прося пари. Трябват ми, предлагам своя труд в замяна. Ти ако си от форумната полиция, покажи си значката, преди да ме щурмуваш.

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 10:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт