Lady Popular 8

• 91 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Объркването може би стана от мен, но ми е някак съвестно да натоварвам някой да приема дуели и да си губи времето заради мен. Затова предпочитам да си плащам, пък и бях малко на зор тогава за тия дуели. Но вече ги събрах Simple Smile

# 331
Здравейте, дами! Имам нужда от парички, така че ще се радвам да ви помогна с дуели срещу заплащане. Това е моето лейди:
http://g.ladypopular.bg/profile.php?id=34214
Нещо си объркала къде да пишеш тук си помагаме без заплащане.

Аз казах от какво имам нужда, пък който иска да се възползва. Който не иска - да минава нататък. Причината е, че направих дарения в размер на половин милион и сега не ми стигат парите да си платя курса.  Объркване - няма. Не смятам, че е редно да прося пари. Трябват ми, предлагам своя труд в замяна. Ти ако си от форумната полиция, покажи си значката, преди да ме щурмуваш.
 А това каква глупост е
Цитат
Причината е, че направих дарения в размер на половин милион.......
В играта няма опция за дарения.
 И каква форумна полиция те гони.......... Rolling Eyes

# 332
Дарение - дарението е договор, по силата на който дарителят отстъпва веднага и безвъзмездно нещо на надарения, който го приема.
Как се прави в играта - чрез дуели, които губиш нарочно.

Знам много добре какви опции има играта, защото я играя повече от 3 години.

# 333
 Hug Здравейте,
искам да се присъединя към групата ..
Играя Модна Арена , а другата рядко вече,готова съм да помагам!
Хайде!Нека се запознаем, пишете ми на ЛС в Модна Арена,
ето линкче: http://v3.g.ladypopular.bg/profile.php?id=39808

# 334
Помогнете ми да се кача на подиума - лейди Latushka. Благодаря ви, приятели  Hug

# 335
Днес някакво момиченце ми пише: Виждам, че помагаш с дуели. Искам да ми помогнеш с модни дуели, но със залог.

Laughing

п.с. - Разбира се, беше написано на шльокавица, почти без препинателни знаци.

# 336
Момичета нека подкрепим това предложение          http://forum.ladypopular.bg/index.php/topic/8949-%D0%BF%D1%80%D0 … 0%B1%D0%B5%D0%B7/
Идеята е да се улесни играенето на дуелите ,с един бутон да се изиграват всички приети ....дано успеем да променим нещо ,че е кошмарно да се играят един по един 1000 -2000 дуела Tired

# 337
Добро предложение Simple Smile Бих предложила да има и списък примерно колко дуела да предложиш на друго лейди. Че ми е голяма мъка да пращам по 1000 дуела един по един.

# 338
  • На погрешната планета
С две ръце съм за това предложение! Точно сега ми трябват 1000 дуела, та ще е чудесно ако го приемат Heart Eyes

# 339
Не вярвам да стане толкова бързо  Laughingсории.Аз не съм регистрирана във форума и не можах да гласувам ,пробвах вчера и не можах да се регистрирам,не ми прати линк за потвърждение Crossing Armsкато имам време пак ще пробвам...

# 340
Здравейте!
Днес си заредих диаманти от Cashterminal-a на метро станция Опълченска. Запазих касовото бонче и сега когато да въведа кода за зареждане ми дава, че е невалиден дали аз не го правя както трябва или не знам.Ако може някой да помага...Благодаря! Simple Smile

# 341
С две ръце съм за това предложение! Точно сега ми трябват 1000 дуела, та ще е чудесно ако го приемат Heart Eyes
Няма ме, ако още ти трябват дуели, пращай ми на мен. Ще ги приема. Лейдито е колита.
По-принцип, това се отнася до всички, само ми пишете, че сте от тук.

# 342
  • На погрешната планета
Благодаря ти, ще се възползвам  bouquet!
Ако и някой друг има желание да ми помогне, пращайте-лейди Росалина, ще се постарая бързо да ги приемам и играя.

# 343
Няма ме пратих ти около 50 дуела. Лейди sunncho, ако ти трябват още- пращай.

# 344
  • На погрешната планета
Няма ме пратих ти около 50 дуела. Лейди sunncho, ако ти трябват още- пращай.

Благодаря и на теб  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт