Lady Popular 8

• 91 366
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
убий ме това не го знаех ooooh! много благодаря за пояснението,а трябва ли да скъсам с гаджето за да си хвана приятелка?

# 286
  • На погрешната планета
убий ме това не го знаех ooooh! много благодаря за пояснението,а трябва ли да скъсам с гаджето за да си хвана приятелка?

Да Peace, не може да имаш и приятелка и гадже едновременно. Кофтито е, че приятелката ти дава само точки, без пари Tired

# 287
здравейте записвам се за темата

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 16:54 от gri6ana

# 288
здравейте , аз съм лейди gri6ana  в играта , ако някой има нужда от дуели - аз съм насреща.

# 289
момичета търся си нова приятелка трябва ми за да мина нивото ,някой ще ми помогне ли?

Ние няма как да ти помогнем, приятелка трябва да си намериш в парка Peace
Как така в парка  newsm78 не е ли когато някое лейди те добави в приятелки?За парка не съм чувала ,каква приятелка се хваща там?извинете ме ако задавам тъпи въпроси Embarassed...на 37 ниво съм лейди Valka malka,пращайте дуели ще помагам
Изобщо не си хващай приятелка докато не натрупаш точки и дуели иначе с месеци ще стоиш само на точки докато минеш нивата с приятелка.Аз ако се бях усетила щях да чакам да натрупам първо точките и да изпълня нещата по следващите нива и тогава да хвана приятелка.Така бързах да мина ниво и после до 40 и някое ниво само с приятелка може да си и само точки без пари от гадже.Виж на 1-ва страница какви са следващите цели -натрупай необходимите точки дуели и тогава ще минаваш нивата на куп до следващото с приятел.Надявам се че обяснявам добре какво имам предвид

# 290
А според мен - хващай по- бързо приятелка , защото всичко което дава точки не е за изтърване - прически , татуировки , солариум , игри , къщи - най- големите които можеш да си позволиш - всичко. Аз съм 50 ниво вече - и два и половина месеца ми бяха нужни за да мина 49 ниво . ако се бях усетила по-рано ... можеше и по - бързо да го мина , но за къде ли бързам  newsm78 . Но от 49 ниво нагоре са нужни много точки ...... забравих да добавя и пластичните операции всяка седмица - гърди , очи , устни , нос - ти дават още 6.500 точки.  Peace

# 291
мерси момичета  bouquet мъча се от няколко дни да хвана приятелка,а събирам и точки,сега ще видя целите на пред и ще се ориентирам какво да правя

# 292
здравейте , аз съм лейди gri6ana  в играта , ако някой има нужда от дуели - аз съм насреща.

От повече от половин година си вися на едно и също ниво заради тия дуели, ще се радвам , ако ми помогнеш Simple Smile

# 293

От повече от половин година си вися на едно и също ниво заради тия дуели, ще се радвам , ако ми помогнеш Simple Smile

пращай дуели , аз ще ги приема

# 294
Момичета,когато спечелиш от мистериозния бутик аксесоар,стойността му прибавя ли се към цената на всички дрехи?

# 295
  • Sofia, Младост 3
Здравейте =) Имам въпрос : Диаманти печелят ли се по друг начин, освен с плащане и смс-и ? Аз нямам никакви пари и виждам, че много бавно и трудно се печелят, а пък диамантите сигурно са само със заплащане ... моите отидоха в замяна за парички, за да изпълнявам всичките цели досега. =(

П.П : Ако някой има нужда от дуели нека праща без залог , приемам от всички =) Лейдито ми е xxxfunk , в подписа има линк към профила .

# 296
Здравейте =) Имам въпрос : Диаманти печелят ли се по друг начин, освен с плащане и смс-и ? Аз нямам никакви пари и виждам, че много бавно и трудно се печелят, а пък диамантите сигурно са само със заплащане ... моите отидоха в замяна за парички, за да изпълнявам всичките цели досега. =(

П.П : Ако някой има нужда от дуели нека праща без залог , приемам от всички =) Лейдито ми е xxxfunk , в подписа има линк към профила .

Можеш да спечелиш и отваряйки мистериозните кутии, които всъщност пак са с долари, но поне не се плаща с истински пари! Peace

# 297
А според мен - хващай по- бързо приятелка , защото всичко което дава точки не е за изтърване - прически , татуировки , солариум , игри , къщи - най- големите които можеш да си позволиш - всичко. Аз съм 50 ниво вече - и два и половина месеца ми бяха нужни за да мина 49 ниво . ако се бях усетила по-рано ... можеше и по - бързо да го мина , но за къде ли бързам  newsm78 . Но от 49 ниво нагоре са нужни много точки ...... забравих да добавя и пластичните операции всяка седмица - гърди , очи , устни , нос - ти дават още 6.500 точки.  Peace
Да обаче приятелката носи само точки,а гаджето точки и пари.Защо да изтърва парите и да се мъчи без тях.Когато натрупа точките,дуелите броя дрехи- без да се е лишавала от пари от гадже ще ги мине на един дъх нивата  а и разликата между последно ниво приятел и приятелка е само 200 точки,но пък виси без пари с месеци и единствено от бачкане може да получи пари.Ако имаше на мен кой да ми каже първо щях да натрупам всичко необходимо между нивата с приятелка и тогава да ги мина бързо единственно щеше да ме спрат дните необходими за курс за учители и зъболекар.А така между 38 и 49 ниво може да има само приятелка с точки и ако не си натрупал останалите неща може да отнеме и 6 месеца като при мен.Ей сега съм на 51 ниво искат ужасно много точки и пари,но не ми пука защото  е с гадже което дава и точки и пари.
Да не казвам,че през тези нива само заради това че не идваха доходи от гадже а само точки -доста колекции изпуснах.А и операции се правят с пари нали ,друго е да ти идват всеки ден без да чакаш по 8 часа от работа,но всеки решава сам за себе си,аз лично съжалявам ,че не огледх целите на следващите нива и нямаше кой да ми даде съвет,бях достигнала почти до отказване.
Оглеждайки целите първо щях да направя необходимите дуели до 49 ниво -9000 на брой,да натрупам 1 750 000 точки,да съм купила роклята от46 ниво,да имам 30 чанти и 100 рокли,1700 дрехи и чак тогава да се пусна да минавам нивата.В случай че повечето неща ги имаш като бавене остават само курсовете и работата 42 часа на 42 ниво  имаш ли всичко подготвено има някой нива които могат да се минат по 2-3 на ден.
Примерно подготвям си нещата и нивата от 37 до 40 се минават за ден -бави само намирането на приятелка.После от 40 скачаш на 42 за ден спират те часовете работа после пак за ден от 42 на 44 и на 44 намериш ли си приятелка скачаш от 44 на 47 и т.н

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 10:24 от vesi333

# 298
оооохххххх не знам , тези точки са ми голям зор   rotfImao . имам чувството че най- бавно се правят те  Cry- затова всичко заедно трябва да върви май .

# 299
vesi333,права си обаче аз избързах да скъсам с гаджето и после вече... нямаше начин ,сега  ще съм си само с приятелката Confused Зарязах и голямата къща, за сега ,защото ми харесаха доста неща в новата колекция и искам да събера парички да си понапазаря  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт