Огледален свят по VOYO ~ тема 8 ~

• 36 877
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • варна
Тая Джансуто все реве ,че не приличала на жена ,че била грозна и никой няма да я хареса ,ами да се постарае малко.Ходи облечена като прошляк ,има пари да се натока малко ...
Нямам търпение за сдобряването Heart Eyes

# 662
  • Pleven, Bulgaria
Тая Джансуто все реве ,че не приличала на жена ,че била грозна и никой няма да я хареса ,ами да се постарае малко.Ходи облечена като прошляк ,има пари да се натока малко ...
Нямам търпение за сдобряването Heart Eyes
И аз го чакам,малко остана newsm76

# 663
Тази серия е толкова тежка,пък се представям 68 и 3 сезон като цяло,колко мъка ще има smile3518 Направо като се сетя искам да убия тия сценаристи #2gunfire
Това хленчене на Халил и Джансу ми идват в повече.  smile3514 .Айде Ферия му е годеница,ама то човек не може да остане сам за минута едва ли не трябва да му дава отчет на всяка минута.Джансу и тя същата,влюбила се в един медиен образ и се тревожи се едно е най-близкият и човек.  newsm78 Толкова са смешни и заблудени.Да им се смееш ли,да им съчувстваш ли.
Радвам се,че тази трагедия поне върна ума на Фери .Дори да не бъде с него,тя знаеше,че той е там някъде и я обича,все можеше за го види в уни,но сега като почувства,че може да му се случи най-лошото,разбра че живот без него,няма за нея.И се взе в ръце и е готова да се противопостави на целия свят за да бъде с него
newsm10
 Никакво съчувствие към тия двама луди #2gunfire #2gunfire

Саси  bouquet  bouquet  bouquet

# 664
  • Pleven, Bulgaria
Тъй като 2 дена ви забравих за обяда,сега се реванширам  със следобеден десерт

# 665
Тъй като 2 дена ви забравих за обяда,сега се реванширам  със следобеден десерт

благодаря за десерта много е вкусен  Hug Hug Hug

# 666
Благодаря за десерта  bouquet

# 667
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
След драматичната серия ви слагам малко баничка Simple Smile Много ми се хапва на мен ама ще почакам България... тука няма как...

# 668
  • в подножието на планината

Sasityy,благодаря за поздрава! bouquet

Ганушка, взимам си от следобедния десерт...  bouquet

bezymnalydost, ще си взема от баницата, обичам да си похапвам такива вкусотийки...  bouquet

# 669
Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 670
Скрит текст:

Елена (вече вампир)

# 671
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Дами вечерята Simple Smile

# 672
# 673
благодаря на всички за вкусотиите вземам си веднага   bouquet     Heart Eyes

# 674
благодаря на всички за вкусотиите вземам си веднага   bouquet     Heart Eyes

Просто е прекрасна и най- накрая мисля, че и дойде самоувереност, за да се противопостави на Халилудко. smile3501

Общи условия

Активация на акаунт