RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 27 333
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • в морето до колене
Лятоска мина
гледай, гледай.

Другото лятоска, Ване  Grinning

Добро утро.
Още малко от снимачната площадка в Остин.

# 91
Здравейте!

От ден-два заглеждам темата, но все нямах време да седна и да я изчета внимателно, та днес най-сетне сколасах.
Мячик, шапка ти свалям за труда и старанието!  bouquet Темата е чудесна! Ването е права, захващай се със собствен блог.

От актьорите, които в началото сте посочили като представители на поколението на 30-годишните, на мен най ми е на сърце Джеймс Макавой. Гледала съм почти всичките му филми. Започнах с Нарния, влюбих се в него в Becoming Jane, след това реших да изгледам някои от по-ранните му филми. И тъкмо бях свикнала с образа му на миловидно момче, тип the boy next door се сблъсках челно с Wanted. Оказа се, че се справя невероятно добре с и екшъните. После се скъсах от рев на Atonement и The Last King of Scotland, точно в този ред в един и същи ден. Оказа се, че го бива за всичко. Сега с нетърпение очаквам Filth и Trance. И като прочетох
А за тези след години е много възможно да пишат - "Бяхме и красиви, и талантливи"  tooth
първата ми мисъл беше за него.

Така, свърших с лиричното отклонение за Макавой, да си кажа и за Гослинг.  В началото на лятото гледах Drive, много ми хареса и се засилих да изгледам де що намеря негов филм, тъкмо си натрупах доволно количество, потрих доволно ръце.... и се започнаха ваканции, отпуски, напълни се къщата с народ целодневно и така и си останах само с доброто желание. Та по тази причина още не съм се разписала в анкетата, имам ги гледани само половината от филмите. Горе-долу по същото време се и разчетох за него по сайтовете, намерих и Дисни изпълненията му в youtube, гледах интервюта. Освен красавец и талантлив актьор се оказа и доста свестен човек. А пък колко е скромееен!  Grinning

Няма съмнение, че е един от най-талантливите млади актьори, в последните години направи и впечатляваща физика, но това което ме порази, още от първият филм, в който го гледах - Remember the Titans, беше усмивката. Като се усмихне и цялото му лице грейва, направо все едно слънце огрява. По това време още не го и знаех кой е Раян, така и не откъснах очи от Дензъл през целият филм  Mr. Green, но по-късно когато вече научих за Гослинг, се сетих, че той беше "момчето с усмивката".   
А това е любимата ми част от този филм

Та така, сега като гледам някой от неговите филми, с нетърпение чакам не толкова да си свали тениската, а да се усмихне. Като бонус към прекрасната му актьорска игра, естествено.  Wink

Преди известно време ми беше попаднала една много интересна статия за поколението на 30-годишните актьори, там бяха направили класация на десет от тях. Бяха включени Гослинг и Макавой, и Гордън-Левит, не си ги спомням другите, но на първо място беше Фасбендър. Сега умирам от яд, че не мога да я намеря отново. Имам големи подозрения, че съм давала линк към нея я в британската, я в американската тема, но ме мързи твърде много да ровя сега.

# 92
  • в морето до колене
О, здрасти Злате!

Знаех си, че ще почнем да се събираме почитателки на поколението  Mr. Green
Давай, гледай и ще почнем да пишем повечко за конкретни филми и роли.

П.П.
И специално за теб - две усмивки от последните дни.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 16:23 от mia4ik

# 93
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Давала си, Злате, и аз я помня Peace. Помня и че Франко беше четвърти, като много правилно му бяха оплюли актьорските решения. Но първи не беше Фасбендер, а точно Гослинг.
Ще се поровя за нея утре.

# 94
Но първи не беше Фасбендер, а точно Гослинг.
Както вече споменах в една друга тема - старост-нерадост.  newsm27
 Mr. Green

Ако успееш да я намериш, че те черпя един Джеймси.  Grinning

Мячик, мерсаж за усмивките!  Heart Eyes

# 95
Черпи, черпи Crazy. Или по-добре- спри да ми лазиш Джоузито, че си напаст безпощадна hahaha hahaha hahaha

# 96
  • в морето до колене
Тази сутрин реших да ви пожелая добро утро с песен на Dead Man's Bones.

Клипът е fan-made, така че не той е важният.
Избрах именно тази песен, защото (освен, че я харесвам) още като чух за режисьорските планове на Раян, първо за нея се сетих.

Мисля, че ще се съгласите с мен, като видите текста. Възможно е да има тук-там малки неточности, но това е най-пълният текст, който намерих. И най-близък до това, което и аз чувам да пеят Раян и децата.

Buried in water

What a lamb to its slaughter
Buried in water.

Down
Under the ground
There's a town there
I've been down there
In the middle of the lake
I hold your hand for goodness' sake

When the women and the kids are asleep
The wolves tear in the skin of the sheep
So lock all the windows and doors
The Devil's coming for you and yours

Love was all that it could give
But it tides so other towns could live
They don't bury bodies from the drowned
But they drowned our little town

Like a lamb to his slaughter
Buried in water
Buried in water

Buried in water

When the leaves
go floating away
in the pale moonlight of day
bury anchors in our ghosts
and we can let our heartbeats go

We're like the lambs to its slaughter
Buried in water
Buried in water

Buried in water

# 97
Нищо не се спомена за Фасбендър, само справочно. Аз съм впечатлена от някои негови "таланти". Whistling

# 98
Аз ще го спомена довечера, приготвила съм си Hunger. Иначе за момента смятам, че е добър актьор, но не впечатлява колкото Харди например Whistling

Злате, дай сега един Джеймси, ето я класацията Grinning
www.whatculture.com/film/10-top-destination-actors.php

# 99
Джой, ако питаш мен, впечатлява много повече от Харди. .

Всъщност, никой от обсъжданите няма Оскар, нали?

# 100
  • в морето до колене
Всъщност, никой от обсъжданите няма Оскар, нали?

От живите - още не.
Няколко от тях имат по една номинация. Само Хийт Леджър има две номинации и един посмъртен Оскар.
За главна роля - Хийт, Раян, Дж. Франко, Дж. Айзенберг
За поддържаща - Джиленхаал, Джона Хил, Кейси Афлек (ако смятаме към това поколение и '75, значи влиза), пак Хийт - и награда за "Черния рицар"

# 101
Джой, ако питаш мен, впечатлява много повече от Харди. .
И тук, Зи, идва въпросът- какво си гледала на Харди Wink?

# 102
Достатъчно, Джой, достатъчно. Simple Smile

Btw - готини Бауи и Иман от подписа ти.

# 103
Btw - готини Бауи и Иман от подписа ти.
Мерси Hug

Попитах, понеже аз наскоро започнах наистина да се впечатлявам от него, чак след един сериал, и отвратителния "Бронсън". Преди това ми беше в категорията "хубав и талантлив, но дотам" Rolling Eyes

# 104
  • в морето до колене
Злате, Джой, статията е много подходяща за илюстриране на моята идея...  Hug

И точно защото не е само за поколението на 30-годишните, а за водещите мъже в Холивуд в момента + погледнато в перспектива с постиженията на предните поколения.

И е много показателно, че в топ-12 има ПЕТ от тези, които обсъждаме тук!
Ако беше писана тази година, мисля, че Харди щеше да е по-напред. А вместо МакАвой вероятно щеше да е Гордън-Левит... или пък да е изместил някой от по-старите.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт