RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 27 359
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен и старметъра на imdb е много добър индикатор за настоящите тенденции.

А Гордън-Левит си е за топ 3, поне с тазгодишнат си продукция, от която при това не е излязло всичко. Имам усещането, че ако ще има някой с Оскар от поколението, то той ще е първият. Фасбендер заслужаваше миналата година, но е всеизвестен факт, че роля като тази в Shame няма шанс да се промъкне през цензурата на Академията.

# 106
Според мен и старметъра на imdb е много добър индикатор за настоящите тенденции.

А Гордън-Левит си е за топ 3, поне с тазгодишнат си продукция, от която при това не е излязло всичко. Имам усещането, че ако ще има някой с Оскар от поколението, то той ще е първият. Фасбендер заслужаваше миналата година, но е всеизвестен факт, че роля като тази в Shame няма шанс да се промъкне през цензурата на Академията.

Ам дам. Много жалко, за което. Но ще му дойде времето и на него.

Адски ме е яд, че Хийт не е жив, с кеф щях да се наслаждавам на играта му, мисля, че беше с поне половин идея по-добър от повечето обсъждани. Tired

# 107
Аз пък не мисля. Култов е, да, но не само заради таланта, и мисля, че му слагаме ненужен ореол.
От Джиленхол не е и половин процент по-талантлив, Планината е живото доказателство.

# 108
О, не, нямам навика да обожествявам разни фигури, да не говоря, че даже не го харесвам толкова визуално. Аз лично, като се сетя за него, се сещам за ролята на Жокера - настръхнах, като го гледах. Малко актьори успяват да ми внушат такава емоция в такъв род продукции.

# 109
Аз винаги ще го свързвам с Планината, и винаги в комплект с Джейк Embarassed. И също много го харесвам.

# 110
  • в сърцето на един мъж...
Мяч, най-накрая й дойде времето на тая тема, до сега само я четох и осмислях. Гласувах в анкетата за "Пропукване", като държа да отбележа, че не съм му гледала всичко все още и се базирам на скромните филми, които съм видяла. Но най-ярък отпечатък у мен е оставил "Пропукване". Отива му да си партнира с фигури като Антъни Хопкинс. Може би и защото играе роли на психари. Имаше страхотно взаимодействие с него, невероятен синхрон.
Любовните му роли някак не ми влияят, може би защото ме впечатлява повече като психопат, като убиец. Но би било хубаво да излезе от клишетата, да се впусне в нещо съвсем различно.
Харесах го много в "Мартенските иди" - серьозен, устремен към нещо и в един момент сринат в низините.
Колкото до другите актьори - харесам изобщо поколението на 30-годишните, смятам, че има какво още да покажат и с какво да ни изненадат Simple Smile
А за Хийт ми е мъчно, защото смятам, че беше талантлив и точно таланта му го провали  Sad

# 111
  • в морето до колене
Смятам да отпразнувам завръщането на ПРИКАЧИ като наслагам няколко гифчета за забавление.

Първо изпълняваме нечие желание да има повече topless Раян  Mr. Green - така че и ние, както героинята във филма, му забраняваме да си облича пуловера.

Второто е за доказателство, че преставителите на това поколение могат да работят заедно И да дават забавни интервюта заедно.

Има още едно от интервюто на Брадли и Раян в Торонто, но него друг път.  Wink

# 112
Мяч, you made my day!

# 113
Злате, дай сега един Джеймси, ето я класацията Grinning
www.whatculture.com/film/10-top-destination-actors.php
Веднагически!  Даже двама.  Mr. Green

Ах, Брадли! Ах, Купър!  Heart Eyes И той доста добре се представи откъм филми тази година.

# 114
Ухх, че ми е любима песничката с прасчова глава Heart Eyes. Мерси Hug

# 115
  • в морето до колене
Като гледах миналата седмица един мини-сериал, в който участва Фасбендер, а действието се развива в Англия в 17 век... и се замислих, че Раян и Джоузи не мога да си ги представя в "костюмни" роли.  Thinking
Затова ще ми е много интересно да видя, как са нещата в Линкълн за Джоузи.

А за Раян... съвсем нямам идея. Мога примерно да си представя да играе Шекспиров герой. Обаче! с две големи уговорки.
Първо идея си нямам, как ще пасне бруклинския акцент, дето му е станал втора природа  Mr. Green
И второ - дори и в такива роли пак не си го представям в костюмна интерпретация. Но Хамлет в стил Висоцки, или Ричард в стил Пачино ... вероятно би се получил. Знам ли и аз.  newsm78

И докато ги мислех тези варианти, изведнъж ми се прииска да видя Томик като Отело   Crazy
Луда работа.   hahaha

# 116
Мдаа, така си е. Не им отива сякаш.
Може би Джоузи като Д'Артанян, заради момчешкото и дяволито излъчване newsm78
А Томик е супер смешен като Хийтклиф, направо смехотворен Laughing

За сметка на това на Макавой костюмните роли му лепнат като ръкавичка Heart Eyes.
Гледала съм и Мърфи в костюмен сериал, изглеждаше много на място с деликатната си красота. И във "Вятърът над ечемичената нива" също стоеше много добре.

# 117
Аз пък си ги представям и двамата и нямам съмнения, че ще се справят.

# 118
  • София
не ми се връзват с костюмите нито Раян, нито Джоузи, нито да кажем Джиленхал...
но пък има доста млади, които костюми им лепват като ръкавичка. пример е Кавил, и Макавой...

# 119
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, за мен някак има значение дали е британец или американец. На британците им отиват костюмните истории, докато на американците не толкова, не знам акцента ли е, излъчването ли, нямам идея, но по-различно стоят на екран в такива филми.

Общи условия

Активация на акаунт