RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 27 417
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • в морето до колене
Това изглежда като Фасбендер с/у Гослинг на снимачната площадка в Остин, Тексас.  Thinking

Снимката е размазана и източникът не е съвсем категоричен, но е много вероятно Малик да е ангажирал Фасбендер за малка роля в новия си филм.

За жалост това все още не означава, че ще ги видим двамата на екрана.
Терънс Малик е пословичен в това отношение - още от "Тънката червена линия" се знае, че е способен да изреже изцяло някой актьор, въпреки че преди това го е снимал с дни. И въпреки че може да е някое голямо име  Crazy

Ще видим. Може в следващите дни да излезе повече инфо по темата.

# 121
  • в морето до колене
Такааа...
Повдигаме темичката с ей тази класация.
Top 49 Men 2012 на списание AskMen

Не знам, каква е тежестта на списанието и на класацията, но ми хареса, защото са омешани хора от различни сфери. Което поставя присъствието в нея в по-друга светлина...
Има кратко видео от собственика на списанието, в което той обяснява, защо именно смята, че хората от шоу-бизнеса са "влиятелни"...

Но ценното за НАШАТА тема е следното - от 49 имена 16 са от сферата на шоу-бизнеса. Като в това число не включвам създатели на видео-игри; интернет-платформи; литературни и филмови герои и Хауърд Стърн  Mr. Green
От тези 16 имена пет са на 30-годишни актьори.

.
№48 - Том Харди
.
№45 - Адам Драйвър * не е в нашия списък, но покрива критериите
.
№27 - Майкъл Фасбендер
.
№10 - Райън Гослинг * точно преди Обама и Фелпс  Crazy
.
№5 - Джоузеф Гордън-Левит

Мда, може да пием по една бира по този случай  beer

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 12:56 от mia4ik

# 122
Джой като види кой е на 5то място ще има да подскача тука из темата  Mr. Green

# 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, няма, няма, изморена съм от вчерашното подскачане за стармертъра Laughing Laughing Laughing
Какво да се направи, тазгодишната най-актуална звезда не е Райън Whistling

# 124
Като изключим Джоузеф и Раян, най ми сгряха сърцето 21то място на Брайън Кранстън и 18тото но Джос Уидън.

# 125
Аз пък не разбирам защо в тази класация Болт е пред Фелпс, аргументите са точно никакви Tired (и, да, обективна съм, понеже не трая и двамата)

п.п. а снимката на Джоузи е убийствена  smile3544 smile3544 smile3544, не мога да не я споделя за форумските поколения Grinning

# 126
  • в морето до колене
А, няма, няма, изморена съм от вчерашното подскачане за стармертъра Laughing Laughing Laughing
Какво да се направи, тазгодишната най-актуална звезда не е Райън Whistling

Абе не е тъй то - аз мислех, че поне една бира ще почерпиш  hahaha

Иначе за Раян нали видя, какво са написали хората - даже като не излиза нищо с него цяла година, пак си е на 10-то място  Mr. Green

щом си решила да ги мерим - няма да си оставяме магарето в калта, я

П.П. Аз не съм я чела цялата. Нямах време - снощи се занимавах с "любовната геометрия" на Малик  ooooh!
И на мен не ми е ясно, защо Клинтън е пред Обама  tooth

# 127
Е, черпих винце в американската, няма да ставам сервитьорка, тичаща между темите я Mr. Green
А Райън може да нема филм, ама се е закачил за Ева Мендез и ако ще да се пенсионира за десет години напред, ПерезХилтън ще му тичка по опашката да им брои целувките и разделите. Та хич и не го мисля, и той като Брад знае как се гради звезден имидж Party

Клинтън някакви дейности от международно значение развиваше тая година, поне по тв-то така казаха.

# 128
  • в морето до колене
Клинтън някакви дейности от международно значение развиваше тая година, поне по тв-то така казаха.

Че кога на американците им е пукало за между народното значение на някакви дейности  Mr. Green
Пък за тях си е изборна година...

Въпросът за зведния имидж на Раян и как го гради си заслужава отделен коментар.
Аз не се чувствам съвсем подготвена за такова нещо.
Пък и ключов момент ще е, дали ще се разделят след премиерата на филма, или не  Whistling
Тогава ще можем да плюем като след КСтю и РПаз...
Така ли им се викаше на тези двамата hahaha

# 129
А, не мисля, че е дирижирано при тях, нито той, нито Ева са от този тип знаменитости. И предполагам, че ще изкарат известно време, той и с Рейчъл беше няколко години.

# 130
  • в сърцето на един мъж...
Абе кат се обичат младите, нека се вземат hahaha

# 131
  • в морето до колене
Да бе - тия от разни клюкарски сайтове и блогъри не спряха да пишат за годежи... че и за бебета. Страхотия ти казвам  Confused
Раян преди години беше казал в едно интервю, че не ще деца без брак.
Ева пък била принципно противник на брака като институция.
Хората си измислят разни сценарии, като как да се примирят противоположните им позиции... Нямат си друга работа явно.  Mr. Green

Хеле пък след сватбата на другия Райън с Блейк Лайвли (BTW, Джой и за тва не е почерпила  Crossing Arms). Те не стига, че са ги чифтосвали Блейк и Гослинг преди време, ами ония двамата взели, че се оженили  насред фестивала в Торонто. И то в къщата, дето е снимана Тетрадкатаhahaha  hahaha  hahaha

ГолЕм смЕх - поне 10-ина заглавия ми докладва Гугълът с уточнение, за кой баш Райън става на въпрос  tooth

# 132
Блейк не е моя вече, търси си почерпката от Пилето hahaha
Иначе блогърите и феновете правят такива истерии около звездните двойки- около 500 Days of Summer Джоузи го чифтосваха много активно с хубавата Зоуи. Всъщност и досега го подпитват, и наскоро той беше отрекъл много раздразнено (била му като сестра, такива спекулации го притеснявали). Което пък си е смешно, бидейки виден факт, че са имали връзка по времето на Manic Whistling

# 133
Да, да, тези "тя ми е като сестра" ги знаем... Friends with benefits им викат на чист български.

# 134
  • в морето до колене
Е, Раян на въпросите за предполагаемата му връзка с Блейк Лайвли или с Оливия Уайлд (не помня вече) беше казал в едно интервю: "Ние сме добри приятели. Но в този град и в този бизнес човек явно не може да има приятели."

Но най-много харесвам отговора му
I'm in a relationship with Disneyland  hahaha

Даже го имам някъде на гифче, ама не ми се търси сега.

Общи условия

Активация на акаунт