RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 27 349
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Дали не съм забравила да кажа, че гледах Мартенските иди...
Е, гледах го! уж ми хареса, но към днешна дата (2-3 седмици по - късно) нищо не помня. Ама нищочко. Малко празен филм... помня интригата, но нито Клуни, нито гослинг са ми останали в тиквата...

# 31
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз не го помня след няколко месеца. Надценявана роля на Гослинг според мен, понеже хем беше главна, хем някак безлична.
Виж, идеално си спомням героя на Харди в Tinker Tailor..., не защото беше чак толкова важен за интригата герой, но пък прекрасно изигран.

# 32
  • София
Ми не говоря само за Гослинг. Струва ми се, че целия филм е надценен, начело с Клуни, който по начало не е кой знае какъв актьор. и то някак... заради политиката ми се струва, че е...

# 33
Мда, ама помниш интригата, пък не помниш героите. Това говори по-лошо за образите, отколкото за филма. И аз съм като теб- историята я помня, ама ни Клуни, ни Гослинг Rolling Eyes.

# 34
  • София
на мен изобщо ми говори лошо, защото толкова тиражиран филм в крайна сметка се оказва, ако не нищо интересно, то със сигурност средностатистически филм... къде, къде по-нерекрламирани и коментирани филми се оказват къде, къде по - качествени.

Извинявам се за офф-а. та исках да кажа, че ролята на Гослинг е слаба, или поне доста по - слаба от предходните му.

# 35
  • в морето до колене
Хм, картинките привличат четящи и пишещи, че и гласуващи явно  Hug

Ето ви още картинки тогава.
Нови кадри от снимачната площадка на филма на Терънс Малик - от Остин, Тексас. Миналия септември пак снимаха там, по време на музикалния фестивал.

Раян и Рууни Мара.

А ето го и Малик:

# 36
Мячик, аз от теб чекам един сравнителен анализ, пък ще се отплатя със снимки на някои от другите 30-таци Mr. Green. Например този, за който дума не се е написала тук, а заслужава не една а милион и една Heart Eyes

# 37
  • в морето до колене
Що да не се е написала, Джой.
Ти написа, аз написах.
Аз казах, че Принцът на Персия го гледах само заради него - принципно такива филми не гледам.
Новият му филм явно е добър - Брад не го беше включил в програмата си в Торонто, но явно го е гледал като се е върнал в САЩ, дал му е добра оценка. Има 85% рейтинг в Rotten Tomatoes.

И тук дори не говорим за "Планината Броукбек", нали  Heart Eyes

# 38
Ааа, забравила съм, сори Blush. Новият му филм го чакам с голямо нетърпение, винаги се е справял добре с ролите на пазители на реда.
И на Джоузи чекам двата нови, Premium Rush повече, отколкото Looper
И на Франко Lovelace
Red Lights вече го дочаках, и съм повече от доволна. Определено новото поколение настъпи със страшна сила- Мърфи тотално засенчва Де Ниро в него.

# 39
  • в морето до колене
Хе, Де Ниро много го хвалят за поддържащата му роля в Silver Linings Playbook - вече има и номинации за тази роля. Чета предсказания за Оскар  Whistling
Но да не спамим  Mr. Green

Ставаше дума за младежта - Джой, от това, което съм прочела, май Premium Rush не е добре да го чакаш с голямата кошница... Само казвам  Peace

# 40
А, аз го чакам по хормонални причини- гледат ми се трапчинки и тънки ръчички, а не загрозяващ грим, докарващ прилика с един известен плешивец Mr. Green. Иначе Джоузеф се очаква да направи силна роля в "Линкълн" догодина, не в тазгодишните екшънчета.

# 41
  • в морето до колене
Защо догодина - Линкълн излиза тази година. Всички вече броят поредната номинация на Д.Д.Луис  Grinning

Ето го Джоузи.
Хм, ако правилно чета надписа под снимката - героят му е на 21  Thinking

# 42
Мислех, че излиза януари, предоскарово Rolling Eyes. Иначе аз искам не само номинация, ама и чичко за Даниел, заслужава да има повече от другите двукратни Whistling

# 43
  • в морето до колене
Още снимки от Тексас.

# 44
Аз гледах All good things тези дни. Хареса ми, сюжетът като го прочетох си помислих, че е банален, но всъщност много ми хареса начинът, по който е заснет филма, монтажът, гласът зад кадър, разказващ историята, създавайки чувството, че си пряк свидел на всичко.
За Гослинг какво да кажа - не мога да реша дали го харесвам като мъж(дайте ми го гол до кръста, от Crazy, stupid love, плийз) или като актьор. Още не съм гледала емблематичните му ранни роли, за да реша окончателно - мъж, актьор или и двете.

Общи условия

Активация на акаунт