RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 27 367
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А бе не е на Левит мейнстрима Генезис - прави сте, обаче неговия герой много ясно го помня, а другите (освен Лео) ми се губят...

# 16
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джейки е идеален от младите за суперстар- хиперталантлив, хиперсекси, и достатъчно склонен да се забавлява, за да снима суперхиро бози.
Франко също има изкусителната визия за нов Брад Пит, и талант за трима, но непрестанно залита от прекалена претенция за интелектуалност към уникална олигофрения.

# 17
  • Далече
Франко сам ще се провали, понякога си мисля че наистина е олигофрен Mr. Green

Том Харди е подходящ за новия Джеймс Бонд.

Така като си мислех вчера по тая тема стигнах до извода, че в момента времената са по различни отпреди. Някак си на големите Холивудски студия им липсват свежи идеи. Постоянно правят ре-мейки и продължения и залагат на ефекти. Имам чувството, че единственето от което се водят е по - високата печалба и на голяма част от замесените в проекта не им пука за качествето. В тоя ред на мисли, просто избират един актьор от списъка, съгласен с всичко и готово.

Доколкото знам по време на златните години на Холивуд, студията са създавали звездите и цялото студио е работило за тях, сценариите са писани за тях специално и са правени филми за актьора. В днешно време като че ли не е така. Важна е печалбата.
Самите актьори се опитват да балансират - хем да бъдат актьори, хем да играят играта на Холивуд и на повечето им се налага да правят компромиси. А и е трудно да напълниш киносалон с някоя глупост само заради името на някой. Ето например напоследък и Джони Деп не успява..

А пък като се замислиш един истински актьор, който обича да играе,а не просто да бъде известен би предпочел кариера в стил Ал Пачино, или Джак Никълсън...

С режисьорите е още по - трудно, трябва ти добър сценарии, и пари и добри актьори.

# 18
Том Харди е подходящ за новия Джеймс Бонд.
Твърде е прекрасен за Бонд Mr. Green

А Франко има няколко изключително обещаващи заглавия за тази и следващата година, за момента е далеч от провал, но ще е хубаво да не снима нови комедии като последната с Роган Laughing.

# 19
  • в морето до колене
Премиерата на ”The Place Beyond The Pines”

Този червен килим е бил мечтата на папарака  Mr. Green
- събрал на едно място двама от най-големите конкуренти за титлата "най-секси мъж" + първата публична поява на единия от тях с жената, с която от година ги виждат заедно без да са потвърдили или опровергали официално връзката си

Но стига клюкарска хроника - да говорим сериозно, за филма.
Вече видях 4-5 рецензии... повечето добри, една доста добра, една доста лоша...

Мненията варират от:
- Peter Debruge от Variety - Two half-stories about fathers and sons on opposite sides of the law do not a full movie make in "The Place Beyond the Pines," the overlong and under-conceived reunion between "Blue Valentine" director Derek Cianfrance and lookalike star Ryan Gosling... Once word gets out, audiences will evaporate.
до:
- Kevin Jagernauth от The Playlist - Аll of these elements -- working class struggle, familial and generational discord, the relationship (or lack thereof) between fathers and sons -- builds tremendously into a film that feels like it has shades of classic Italian melodramas put through the lens of a distinctly American film.
и:
-  Steven Zeitchik от LA Times - ”Pines” is a symphony in three parts, where one main character hands off the story to the other

В светлината на последния цитат - оказва се, че героят на Раян е в центъра само на първата от трите части и предава щафетата на героя на Купър в следващата...

И ще завърша с цитат на Раян след прожекцията: ”It’s always been a fantasy of mine to rob a bank but I’m scared of jail. But in my mind I rob them all the time, especially when I’m there.”
Горе-долу със същото той е описвал в по-стари интервюта мотивите си да приеме с ентусиазъм поканата на Дерек да се снима във филма.

П.П. Филмът още няма американски разпространител, така че не е много ясно дали изобщо ще излезе на екран тази година. Но определено това ще е една от най-интересните продажби за това издание на борсата в Торонто.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 15:32 от mia4ik

# 20
Гослинг е друга порода актьор, с една мрачна самоувереност, хладнокръвен. Знае какво прави на екрана това момче, едновременно с това прокарва една тънка линия на човек, който умее да овладява публиката и да предава на подсъзнателно ниво цял диапазон от емоции и състояния. Предава вибрация, че знае какво иска, стабилен, отговорен, семейно ориентиран.

Левит е по-скоро кварталното момче, праволинейният послушко, който знаеш, че няма да ти разбие сърцето.

Франко още търси себе си.

Тук бих сложила и Патисън, според мен, ще поднесе изненади. Има нещо първично у него на много дълбоко ниво, съчетано с доста привлекателни за жените уязвимост, чувствителност.

Какво ще кажете за този - http://www.imdb.com/name/nm0328828/

Бих добавила и Джеймс Макавой, Гарет Хедлънд, Сам Райли и др.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 18:04 от Зилозавър

# 21
Левит е по-скоро кварталното момче, праволинейният послушко, който знаеш, че няма да ти разбие сърцето.
Това ти изказване ме кара да мисля, че малко си го гледала Джоузеф. Всъщност той е доста по-смел актьор от Гослинг, но голяма част от филмите му са твърде нискобюджетни и не са познати на много зрители.

Матю Гууди е поезия в човешки облик Heart Eyes. Много красив актьор, с много меланхолично излъчване и страхотен чар. Но не мисля, че ще направи кариера тип Брад или дори Лео, прекалено е европейско излъчването му, малко тип Джуд Лоу.

# 22
Гледала съм Левит в три филма - новото Батман, 50/50 и (500) Days of Summer. Такова ми е излъчването му просто.

# 23
По-нагоре съм цитирала един негов филм. Пробвай да го гледаш и ще разбереш, че излъчването му може да бъде и много перверзно, в зависимост от изискванията на ролята. Ти си го гледала в комедии и франчайз, които се възползват от крехката му фигурка и усмивка с трапчинки, няма как да не ти изглежда безобиден и праовлинеен Hug.

# 24
Ще го видя, обичам различните филми.

# 25
На мен лично ми е много любим, така че ти го препоръчвам Wink

# 26
А аз на Гууди препоръчвам "Burning man", попадна ми в полезрението от "Leap year", който е доволно сладникав, но BM e eдна горяща емоция, накъсана от лудостта на отчаянието. Верно подценен актьор.

# 27
Преди около месец го гледах, след това половин час седях, зяпнала една точка на монитора. Разтърсващ филм, и разтърсваща роля на Матю. И в странен контраст с тази му в A Single Man, където той беше любимият мъртъв.

# 28
  • в морето до колене
Да издърпам малко темата нагоре, че доста е потънала  Simple Smile

Многото лица на Раян на екрана.
От 2000 до 2011 - единадесет години / петнадесет екранни образа.

# 29
За мен на гифче номер седем, моля! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт