RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 27 387
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • в морето до колене
снощи гледах Оглупели от любов- много ми хареса, много различен Райън, браво на момчето, тия дни мисля пак ще дават нещо с него по НВО, дано успея да хвана Crazy

Теди, твоят "експириънс" с Гослинг се оказа христоматийно доказателство за нашата "малка теорийка" дето си спретнахме тука за "титаниците, ромеовците и плажовете"  Flutter - започваш с най-популиските му мейнстрийм заглавия и щом го харесаш в тях полечка ще напредваш към по-инди продукциите  Wink

П.П. - я, вече сме на последна страница...
Да взема да помисля вече за завършек нЕкакъв на тази тема и да питам Джой, докъде я докара с подготовката на новата?

# 736
снощи гледах Оглупели от любов- много ми хареса, много различен Райън, браво на момчето, тия дни мисля пак ще дават нещо с него по НВО, дано успея да хвана Crazy

Теди, твоят "експириънс" с Гослинг се оказа христоматийно доказателство за нашата "малка теорийка" дето си спретнахме тука за "титаниците, ромеовците и плажовете"  Flutter - започваш с най-популиските му мейнстрийм заглавия и щом го харесаш в тях полечка ще напредваш към по-инди продукциите  Wink

hahaha hahaha hahaha малко по малко ще понаваксам, въпроса е там че трудно гледам свалени игрални филми, по тв някак си повече си задържам вниманието, то пък за мой късмет сега точно Гослинг въртят Crazy

# 737
  • вятър в маслините, вятър над хребета
П.П. - я, вече сме на последна страница...
Да взема да помисля вече за завършек нЕкакъв на тази тема и да питам Джой, докъде я докара с подготовката на новата?
В правилният момент питаш, Мяч- от днес вече съм на чешка земя и мисля довечера да довърша първите два поста, да избера заглавното видео и последния набор снимки, и утре сутрин ще ти пратя всичко накуп Hug.

# 738
Един чаровен профил, попаднал ми у фейса Heart Eyes

И пак оттам- ретро фотка от Brick-времето (лично за мен тогава беше най-красив, с въздлъжката коса Heart Eyes)

# 739
Я докато не сме преминали на Джоузи вълна да покажа титуляра на тази тема.  Heart Eyes

цък

# 740
Ахх, че хубава снимка Heart Eyes. Ти го показвай и в другата тема, особено с такива фотки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 741
  • в морето до колене
Оооо, няма да мине без него изобщо в новата тема  Laughing
Само си направи сметката - три премиерни филма + снимачния период на режисьорския му дебют  Mr. Green
Закъде без него през 2013.

Вчера си мислех точно за това - доста коментатори смятат, че новият филм на Рефн ще участва в Кан. Но пък напролет Раян би трябвало вече да снима  newsm78
Ще стане весело, ако заради How to Catch a Monster Раян отсъства от евентуалната премиера на Only God Forgives в Кан. Особено като се сетим, че за да снима него пък, пропусна Златните Глобуси миналата година  Mr. Green
Ирония, хЪ.

А това са 20-30 секунди тийзър за филма на Рефн. Кадрите са от някакво френско кино-предаване. Качеството е кофти, но ... засега толкоз.

# 742
  • в морето до колене
И един подарък за Златето - за благодарност за снимката  Heart Eyes

Първият трейлър на ТРАНС.
Още топъл-топъл  Flutter

2013 ще бъде силна година за Джеймс. Редуват се  Wink

# 743
  • София
мммм.. интересен трейлър.

# 744
Лелеее, Мячик, благодаря ти много за трейлъра на Транс!  Hug Разкош е!  Heart Eyes

И Only God Forgives изглежда много добре.  Heart Eyes

2013 ще бъде силна година за Джеймс. Редуват се  Wink
Чудя се дали след Джо да не се напъна и аз с една тема за Джеймс.

# 745
Злате, аз съм тотално "за" Heart Eyes

И трейлърът е страхотен, макар че аз Джеймс съм свикнала основно в костюмни филми да го гледам май.
И Венсан Heart Eyes

# 746
Мяч, мерси за тийзъра на Only God Forgives. В момента гледам Pusher, и смея да твърдя, че Рефн почва да ми става един от любимците.

Венсан, безсрамника, е от онези мъже, които с възрастта стават все по-хубави.
Трейлърът ме запали и мен.

# 747
Много е крив бе!

# 748
Мдам Heart Eyes. Понякога съжалявам Моника, тя като всички безумно секси жени хич не старее добре Embarassed

# 749
  • в морето до колене
Момичета, искам да ви помоля да "ПОзамълчите" малко в тази тема  Praynig

Вярно е, че имам разрешение от Mamma да не я приключим точно на тази 50-а страница, но не ми се иска да злоупотребяваме...

Този пост практически е последният за 50-а страница... А много ми се иска да напиша поне два-три финално-обобщетелни, както аз си знам  Mr. Green
Трябва да публикувам и да изкоментирам резултатие от анкетата, ако не друго.
Исках да направя нещо като каталог на мненията ви от "кино-клуба" за филмите на Раян - все пак ми се ще да запазваме тона на темата като КИНО-тема, а не просто фенско-въздишкова и лиготочеща  Blush

Джой е почти на 90% готова с новата тема - остава да подбере филмите за анкета, защото Джоузи има по-дълга филмография от Раян.  Grinning На мен ми беше лесно - всичките му филми до момента побрах. При нея няма да е така... пък и във всяка следваща тема няма да е така... Работят момчетата, не си поплюват.  Heart Eyes

Обещавам да не зи "запушвам уститите" задълго - максимум за ден-два. Надявам се още утре да имаме нова тема, а най-късно в неделя. Не че трябва съвсем да не пишете, но поне да не е нещо подобно на последните два-три поста. Please!

Предлагам следното заглавие - Joseph Gordon-Levitt и 30-годишните, които счупиха / чупят / ще счупят STARmeter-а  Thinking
Ако има други предложения, или вариации на заглавието, моля на лични.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 13:07 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт