СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 531
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
@1eks@ Може ли малко повече инфо за дрешките от Англия,че изобщо не съм наясно.Как и от кои сайтове поръчваш?
Честито на мама Santex !Да е живо и здраво бебчето и много радости да и носи!  bouquet

# 166
  • Варна
Фейтче,
имам нужда от теб!
Свеки беше на гости. Накупихме доста неща, а и от каката изкарах дрешки. Изпра и изглади всичко и си замина. Сега поне от час се опитвам да ги подредя като теб аме нищо не се получава. Ох много съм некадърна. Искам като отворя шкафа всичко да е като при теб наредено! А сега като погледна и си мисля колко съм...... smile3518

# 167
Сантекс, честито! Радвам се, че звучиш толкова ведро и позитивно  Hug

Канела, радвам се, че всичко е минало добре. Защо сте на АМ? Нямаш ли кърма?

Аз не съм привърженик на фейсбук и няма да се включвам в групата там. Надявам се обаче да не опустее темичката ни за сметка на тази в бука  Simple Smile

# 168
Ками напълно познато усещане.На моменти сгъвам ,редя и все не се получава идеалната купчинка.Днес например открих един плик с пелени ,изпрах го-то не ще да се глади тоя бархет..Или поне не както би ми се искало-без ни една гънчица...Лека полека с напредването на деня,жегата и умората ме напуска и перфекционизма...

# 169
  • Варна
Да ама при мен перфекционизма май напълно липсва!

# 170
Честит син, сентекс. Да ти е жив и здрав и много да те радва  Heart Eyes
Честит рожден ден на дъщеричката на teta014. Да ти е жива и здрава и много да ти помага за бебчето, както и скоро да стане горда кака Simple Smile
natalie_mos честит имен ден, да ти е живо и здраво името и да ти носи много късмет и любов.
Канелка- много е сладка принцеска Ивон  Heart Eyes
Ето го и моя фейсбук... по-късно ще се опитам да се включа и аз в групата и да започна да ви добавям
Скрит текст:

# 171
  • Бургас
Тета да ти е жива и здрава дъщерята   bouquet

Добре де, какво като не е идеалната купчинка? Без да съм сигурна, подозирам, че като се роди бебето няма да ви пука за купчинките с дрехи

Франческа и на мен тия сливи ми разказаха играта Simple Smile

# 172
bydik,и аз страдам напоследък като теб.Много ми станаха килата и се подувам като стана за 20 мин.А легнала не съм спала от 3 седмици-само седнала по 2 часа за денонощие и цяла нощ  #Shocked newsm55 smile3515
Ивон е бонбон  Heart Eyes Hug
Нали ви писах за намалените води.Еми не издържах дадох пак 100 лв у Фемина да се успокоя Crossing ArmsСпоред докторката там няма такова нещо-води в норма за съответната г.с. TiredНе искам да си мисля че мойта лекарка ме върза за да ми направи секциото преди да замине на почивка да не ме вземе друг? Rage Аз пък се мисля че не е такава,е вече незнам  newsm12

# 173
  • София
Честито бебче сентекс - повече секс му е майката - да сте живи и здрави и дано всички имаме такова раждане Praynig
Карина малката е прекрасна
Фейтче с теб май сме на едно мнение за фейсбука  - нищо лично, но аз си оставам само тук  bouquet

# 174
  • София
bydik,и аз страдам напоследък като теб.Много ми станаха килата и се подувам като стана за 20 мин.А легнала не съм спала от 3 седмици-само седнала по 2 часа за денонощие и цяла нощ  #Shocked newsm55 smile3515
Ивон е бонбон  Heart Eyes Hug
Нали ви писах за намалените води.Еми не издържах дадох пак 100 лв у Фемина да се успокоя Crossing ArmsСпоред докторката там няма такова нещо-води в норма за съответната г.с. TiredНе искам да си мисля че мойта лекарка ме върза за да ми направи секциото преди да замине на почивка да не ме вземе друг? Rage Аз пък се мисля че не е такава,е вече незнам  newsm12

На мене ми помагат само многото възглавници от всякъде сложени. Пак пуфтя като слон ама дремна поне малко. А за секциото нали казват , че се прави 2 седмици преди термин   newsm78

# 175
ох момичета да ви кажа с тия лекари-голям е фалш всичко:( само глупости говорят-знам,че на всеки прати му трябват..ама не на гърба на майчиното сърце бе м...а му Crossing Arms
само някакви глупости измислят ,за да ни държат по-дълго да си плащаме и да правим още и още прегледи Crossing Arms то размери ли не са уред,то води ли....абе я да си гледат работата викам аз!!!

# 176
Честито на мама Сентекс!!!Да са живи и здрави и много щастливи цялото семейство! Hug
Фейт  smile3525

# 177
Канелче ... това е много малък сладък бонбон ... да го нагушкаш много силно от леля Фейт  Hug

Ех Ками миличка ... как точно да ти помогна с дрешките  Hug
Аз ги редях моите по пронстранство и горе долу ги напасна за да няма празно.
Зависи кое с кое искаш да сложиш и как точно да го дгънеш  Hug

Миленка ... аз като гладих пелениги ги понамокрях с пръскачката на ютията и с после с пара. Можеш също така да ги изгладиш леко влажни ... свалени от простора  Heart Eyes

# 178
мами, сега разгледах Родени и гледам, че никой не пише - февруарчетата са на 3-та тема, пък кога беше февруари...

явно като родим и наистина няма време за нищичко  Rolling Eyes

# 179
мами, сега разгледах Родени и гледам, че никой не пише - февруарчетата са на 3-та тема, пък кога беше февруари...

явно като родим и наистина няма време за нищичко  Rolling Eyes

Много зависи от нас самите ... аз си мисля, че човек когато има желание, все ще намери да драсне два реда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт