СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • При моите мъже...
Здравейте момичета,
да ви разкажа едно майтапче:)
Трябваше днес да си потърся документа за кръвната група, защото искат официален такъв при приема в болницата... Та ровя аз по документите и попадам на моята експертиза от болницата от първото раждане. До сега бях гледала на детето много пъти, ама моята никога не бах зачитала. Та зачитам се и там пише, че съм родила две здрави, 3-килограмови, мъжки бебета, вместо едно  #Crazy
Викам си, дали е минала давността да си потърся второто детенце  baby_neutral Joy Joy Joy

мами, сега разгледах Родени и гледам, че никой не пише - февруарчетата са на 3-та тема, пък кога беше февруари...
явно като родим и наистина няма време за нищичко  Rolling Eyes
В отчетната тема на баткото е още по-зле - цяло лято едвам изписахме една темичка...

# 181
  • София
angel bbb, bydik и аз съм като вас с изтръпване на ръцете и пръстите.Дори в момента пиша с безименния и кутрето, защото с другите ме боли. Болката се засилва, когато легна наляво или надясно,НО как успявам да поспя тези дни- слагам възглавницата за кърмене плътно до стената и отгоре слагам моята възглавница.Така, когато легна не натискам рамото и съответно изтръпването не се засилва  newsm47,може да опитате и вие... Peace

# 182
един ден не съм влизала а вие цяла тема сте изписали ,  страшни сте..отивам да чета

# 183
Аз уж чат-пат се наспивам, ама тая нощ само се въртя, а едно завъртане 20 мин  Whistling - слонче съм и си тежи и докато я завъртя и тя ми разкаже играта.
А докато минем в Родени, ще трябва и да си изчакаме всички мамчета да родят, нали!? Simple Smile
Miii алеле, не спират с бисери тея хора значи.
angel_bbb аман значи и ... за пореден път да се чудя да се смея ли, да плача ли
пак се радвам, че моя док не изражда - ходих само на 1 фетална и препоръката му беше - 'За мен всичко е наред, но е хубаво да чуеш още едно мнение, за да сме спокойни и двамата.'
Коя беше писала и че в Разлог е дала 5лв за тонове, а тук - пълно със 'специалисти' и кой от кой се чуди как да вземе повече, точно възползвайки се от майчиния страх и сърдечни емоции.
Бархета и тензуха е мъка - леко влажен и ако имате антистатик за тях. И аз не съм от перфекционистите, ама за някои неща ме е яд, че не съм  Blush

# 184
Добър вечер,завърнахме се-ужасни жеги бяха,дано се от утре се разхлади.
Честито на мама Сентекс и мама Елфи,живи и здрави!
имам доста да дочитам но ще е утре,лека ви засега!

# 185
Та зачитам се и там пише, че съм родила две здрави, 3-килограмови, мъжки бебета, вместо едно  #Crazy

УжасТ, не е лошо да поразпиташ дали не ти се води някъде още едно дете...

# 186
мами, сега разгледах Родени и гледам, че никой не пише - февруарчетата са на 3-та тема, пък кога беше февруари...
явно като родим и наистина няма време за нищичко  Rolling Eyes
В отчетната тема на баткото е още по-зле - цяло лято едвам изписахме една темичка...

Ееее, за лятото може би е нормално ... все пак детето иска разходки и внимание. Пък и все пак е нормално да няма такава писаемост ... времето ще ни е ангажирано с малките човечета  Hug
Зимата обаче като не можем да щъкаме много, ще си пишем за проблемите  Joy

# 187
  • Стара Загора
Момичета да се включа и аз набързо.Още сме в болницата,бебо се подобрява малко,по-малко.Вчера му махнаха палатката и сега постепенно му разреждат въздуха.Вече хапва само със шишето,спряха му сондите.Има подобрение,но иска още време.Скоро ще започнат постепенно да го вадят от кувиоза.Благодаря ви на всички за куража,продължавайте да се молите с мен.
Аз иначе съм добре,имам си някакви моменти,когато ме избива яко на рев,но няма как без тях в това състояние.Даже преди две вечери мъжа ми търча до болницата в 10 през нощта,че яко ме беше треснала депресията,но мина засега.
Ще пиша за раждането,не съм забравила,но искам първо да ни изпишат и тогава.
Ето и моя фейсбук: http://www.facebook.com/stamena.tamahkyarova

# 188
Ами и аз спя с тая за кърмене до стената + 4 обикн. възглавници отгоре изправени и сядам като във фотьойл и отделно 2 малки декоративни ползвам да пъхам където има луфт  Joy CrazyЗа мъжа оставям 10 санта от спалнята,милия Heart
bydik,термина ми е 22,а тя заминава към 5 и идва на 14  Banghead много подходящо- или е рано или късно и може да тръгна да раждам #Cussing out
Ариелче,май е по-добре така-който те наблюдава да не изражда че все изгода гонят Whistling
И аз като Фейт подреждам,сгъвам дрехи,всичко еднакво и под конец PartyАма аз съм си тралала де CrazyНе бременна не давам нещо да се измести и само тичам с парцалО да бърша тука там smile3521
Миленче,чак сега във фейса видях че имаш страхооотни очи  newsm53  Mr. Green,аз на твое място бих искала бебчо да има такива Hug

# 189
  • При моите мъже...
Та зачитам се и там пише, че съм родила две здрави, 3-килограмови, мъжки бебета, вместо едно  #Crazy
УжасТ, не е лошо да поразпиташ дали не ти се води някъде още едно дете...
Аааааа искам си го и него! Joy
Просто не са изтрили нещата на предната мама, за която са писали експертизата, ама бая се посмях днес:)

# 190
Аз иначе съм добре,имам си някакви моменти,когато ме избива яко на рев,но няма как без тях в това състояние.Даже преди две вечери мъжа ми търча до болницата в 10 през нощта,че яко ме беше треснала депресията,но мина засега.

Разбираемо е миличка   Confused ... но бъди силна и давай кураж на малкото човече, то има нужда точно от това в момента. Не спираме да се молим за вас и ще се надяваме в най-скоро време да се приберете заедно вкъщи  Praynig Hug

angel_bbb Аз съм същата, просто съм голям педант, но ми казаха, че с бебето може това да се промени Mr. Green ще видим  Whistling

# 191
susamenna, миличка стискаме ти много палчета и голямо гуш за теб и бебо!!!  Hug Praynig Всичко ще е наред и скоро ще се си в къщи!  Praynig
Фейтче, права си, и аз мисля че имаме ли желание ще намираме и начин да драсваме по няколко реда  Hug А и ние сме си много готина и задружна група и смятам, че ще продължим да си пишем в темичките и да споделяме опит с бебчетата си.  Heart Eyes Може да е по-малко от сега, но ще пишем  Hug

# 192
Честито бебе Драго!!!! Да ви е живо и здраво  Heart Eyes

# 193
Канела, много е красива малката кукла 

# 194
susamenna Всичко ще е наред мила! Само време му трябва на бебчо, не се притеснявай!  Hug Съвсем нормално е да минаваш през депресии и прочие, и аз го минах това като тръгнах да раждам 7 месец....но няма да се даваме нали?  Heart Eyes

Фейтче Хаха, е аз бях като германски възпитаник, но ела да видиш сега как се валят дрехите из гардероба  . Даже вчера като реших да препера дрехите открих цял лаптоп там!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт