СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 790
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Бебето според моя доктое е по едричко и той не иска да чака да минава термина....а и заради това че съм 35 +.
Ами давайте тогава! Успех!
Хаха, Августа, ще ме прощаваш, но си представих тая нощ как всички са се тръшнали по леглата за големия секс и яко си щипят и мачкат зърната  Whistling Joy
newsm53 newsm62А утре сутрин на отчет преди тръгване за болницата...

Аз на моя му казах, че мероприятието се отлага, че има два Бг филма на кинофестивала и искам да ги гледам  Wink

# 406
Evvaa - пише - Набл. в/у протичане на нормална първа бременност.
На втория ред - Общо стеснен таз - аз съм си с такъв отначало, но последните месеци се разшири и пак съм си за нормално раждане
Мерси Ариел, при мен са написали- набл. в/у протичане на друга нормална бременност??? А тя ми е първа, сега говорих с докторката и според нея било стандартно и така се пишело  Whistling

# 407
Абе само на мен ли не помага този секс? Остава да изпробваме мачкането на циците Grinning

# 408
Ето я питката за който питаше http://e-kulinari.com/index.php?area=1&p=recipe&id=4014
Аз май се навих  а арниката по време на раждане newsm12

# 409
Момичета, най- накрая хлад newsm44 newsm44 newsm44 Давам ви зелена светлина да раждате, аз като родих преди 2 седмици, хванах захлаждането и беше мн добре. Дерзайте newsm68 newsm68 newsm68

# 410

Както и някой дали си слага ПОЛИЖИНАКС -вагинални глобули, защото в листовката пише да не се употребяват по време на бременност или кърмене, а днес ми ги предписаха Whistling?

Мдааа ... допреди няколко дена ги слагах, нямаш проблеми  Heart Eyes

Абе само на мен ли не помага този секс? Остава да изпробваме мачкането на циците Grinning

И на мен не помага  Joy Joy Joy пак започнахме да изпростяваме  Mr. Green

Но и аз съм навита на мачкането  стига зда има ефект и да падне я тапа .... я води  Joy  

# 411
lia1977 От мамите с които лежах в болницата знам, че малко щипе самият гел, като го сложат лежиш 1 час без да мърдаш на легло и после чакаш. По принцип е доста ефективен, не се покрива от НЗОК, струва към 60 лева.
Мартичка Пу надявах се днес да се обебиш, но уви! Давайте кучешката поза, при нас  с нея стана  Mr. Green
anghella Laughing Няма нужда от вода със захар, той така ще се филмира милия, че няма да може място да си намери.

# 412

Но и аз съм навита на мачкането  

hahaha hahaha Действай...

# 413
тета ето я питката
http://e-kulinari.com/index.php?area=1&p=recipe&id=4014
аз я топих в мед просто

# 414
Ариел,Мартичка.. и на мен не помага,вчера се въодушевих от Сентекс и днес сутринта айде в леглото,имаше и мачкане и всичко в програмата..уви ефект никакъв.днес цял ден ходих пеша и накрая докторката каза че имам контракции но за раждане да мисля най-малко след 20 дена,бебето е малко и е много добре в корема,не иска даже да се смъкне надолу,има вода,плацента всичко..ММ не иска повече и да чуе за секс като разбра че е 2600 и е малка   Sick

# 415
Стаси твойто бебе колко е голямо досега?

# 416
Осмияоблак , толкова се бях шашнала за водите, че забравих да питам доктора на частно, при когото отидох  Mr. Green Като ме приеха беше 2400, но това беше преди 5 дни. Мъничка ми е госпожицата  Grinning
А момичета, вие как искате да раждате не е истина  Mr. Green Аз не искам и да чуя за контракции, направо ме е страх да се върна в болницата и бих полудяла със сигурност, ако стане пак  Mr. Green Нека си седи още поне 2 седмици, та да ми минат нервите  Whistling

# 417
днес ходих и докторката каза 2600 и че  е много малка,изостава с 10 дни,затова питак.като гледам и вие май сте така,въпреки че доки каза че и 2 кг и 5 кг кога ще се роди си е божа работа,да изчакам поне 10 дена да позаякне

# 418

Както и някой дали си слага ПОЛИЖИНАКС -вагинални глобули, защото в листовката пише да не се употребяват по време на бременност или кърмене, а днес ми ги предписаха Whistling?

Мдааа ... допреди няколко дена ги слагах, нямаш проблеми  Heart Eyes

Hug

# 419
Я да взема на бързо и аз да се отчета.Имаме си вече педиатър newsm44 .Юнака е вече над 3 кг и е ниско долу ,плацента 2 степен.Доки мисли,че ще е на термина,че да видим.Болките,които чувствам са подготвителните контракции.Другата седмица преди празниците съм за последно на преглед.
Срещнах се и с анестизиолог от болницата,където ще раждам.Много добре ни обясни за упойките-спинална и епидурална.На 100 % ще ползвам и в зависимост колко е болката ще избера и упойката.

Общи условия

Активация на акаунт