СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
А аз забравих да си кажа - вчера имах гости и жената като ме видя ми каза, че корема ми много се е смъкнал, а преди да си тръгне, че до седмица ще родя. Сега се гледам в огледалото и верно е много ниско, досега не бях забелязала... Пък май и малко от тапата имам паднало...
В сряда следобед съм на доктор, ще видим Simple Smile

# 421
Честити бебчета на future-maman и Millenitta!!!   bouquet

Stasy87, егати премеждията!  Close

Някой назад си мислеше, че темите ще спрат като родим. Нищо подобно, то споделянето тогава
ще започне.  Laughing Кой колко наддал, кога да захраним, с какво. На кой кога му поникнали зъби....
теми, теми......до 2-та годинка темата ще е повече от активна.  Sunglasses

# 422
отчет от днешния преглед :* бебо е 2550 44 см
 води-супер
 плацента също
 тонове супер
 шийка-леко скъсена
 контракции доста хаха
 дадоха ми всички напътствия до края на седмицата да направя какво и къде
дадоха ми и спешния денонощен телефон освен личния на доктора,ако има индикации Flutter
другата седмица пак на тонове и ще каже кога точно ще ме резне Crazy
днес бях и на покупки-имаме си шапка с ушички и бяло комплектче пак с ушички -качвам в албумчето Crazy

# 423
  • Stara Zagora, Bulgaria
Позатихнаха нощните писания, поуспокоиха се мамите Laughing, аз не мога да заспя нещо, а и докато ви изчета, че имах да наваксвам, утре поне 3 бебенца си мисля, че ще имаме айде да видим дали ще позная Mr. Green!

# 424
Благодаря ви момичета за рецептите.Определено ще ги пробвам.Сега отивам да лягам че едвам гледам.Лека нощ от мен.

# 425
лекинкааа Hug и от мен Hug

# 426
  • София
Честити бебенца на Nikita, Future-maman и Milenita
живи и здрави  да са малките бонбони и много да ви радват  Hug

# 427
  • shumen
Честити бебчета на Никита,Футчер-Мама и Миленита.
Ние днеска най-после свършихме с ремонта,момичета.Остава да изчистя,но утре сигурно няма да стане.Мъжо иска да си отидем до село да сме правили лютеница.Не че аз му трябвам,защото не мога да му помогна нищо,но го било страх да стоя сама,че да не ми стане нещо.
Днеска поръчахме и легълцето за бебка,но ще дойде на 21.09.Аз да ви кажа се надявам и малко по-рано да дойде,че аз ще родя дотогава сигурно.
Фейт,честито и на мъжа ти.Да е жив и здрав.

# 428
  • Варна
Днес май сама си будувам. Който си има мъж може и ....

# 429
A надяваме се като имаме мъж ама няама..Simple Smile)

# 430
  • Варна
О Миленка радвам се че поне не съм сама. Мен голямо безсъние пак ме е хванало. Моля се да се съмне, че тогава заспивам. Мисля си глупости и откачам.

# 431
Ааа няма да мислиш глупости и да откачаш:).Много е трудно сега ама само позитивно и още малко и всичкия тоя голям плюс ще ревее:)).Аз уж си спях ама много грозна болка в кръста ooooh!.Пак ще опитам да поспя след малко...

# 432

Аха!!! Който имал мъж ли... Да, бе да!  ooooh! Спи и хърка в спалнята като Карпатска мечка, а аз ходя из къщата като Бенгалски тигър! Поне да ви сложа по едно кафе и кУрасан, че да не съм съвсем безполезна.  Party

# 433
Добро утро  smile3507 Благодаря за кафенцето и закуската

# 434
Добро утро,
мерси за закуската изядох я за другите не остана Grinning

Общи условия

Активация на акаунт