СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Мартичка  Hug всичко щее ок,Сашко е чакал прохладен ден не му се е излизало в жегите .
Това с маймунките ме разби,и аз сънувам разни дивотии,чак някой път се чудя дали ми има нещо Grinning
Приготвям си багажа за болницата и мислех в една раница ама нъцки,малка е,сак нямам,имам един много малък куфар с колелца,ама незнам подходящо ли е -с куфар в болница? newsm78 да не ми се смеят.
Пуснах една пералня с последните нещица за бебето,ама как ме мързи да гладя,не е истина,и въобще голям канап ме е хванал,снощи легнах в 10:30 тая сутрин едвам отлепих с малкия в 9...голям сън ,голямо нещо. Оставям ви,излизаме на разходка,до после!

# 466
Добро утро и от мен  newsm03. Днес малко повечко си поспах, но то не се знае докога ще е smile3507 . Отивам до болницата да видя какво трябва да си нося и после на покупки.
Мартичка  love001  love001 успех мила всичко да е наред и лесно раждане.
Отивам да се приготвям и излизам, после ще ви проверя пак   love001

# 467
мама зайка_ ,ще се сдобия,да...с нов приятел от маймунски вид:)

# 468
Мартичка,с теб сме всички тук,мила!Всичко ще мине като по вода,ще видиш и съвсем скоро ще се радваш на второто си прекрасно момченце!Прегръщам те силно! Hug
Фейтче,много си права,мила!От другата седмица наистина ще започна да си ги слагам,че да няма изненади!

# 469
bel4e по скоро те е боляла костта, за това си сънувала раждане. Иначе като се родят, всички те са мили мамини маймунки.
Марти ще чакаме да възвестят най после раждането на Сашето.
Фейт много спиш, всичко ометохме.

# 470
Мартичка   Hug Hug Хайде мила, с теб сме!
Тез маймунки може да овършеят кухнята и да дойда да изчистя най-накрая, че сутринта се хванах с банята и  bowuu само бели направих - гръмна крушката, счупих фасунгата и накрая събудих мъж ми да се мъчи  Crazy
На мен микробиологията ми е чиста и док нищо профилактично не ми е изписвал. Иначе и полижинакси какво ли не съм ползвала  ooooh!
И при мен като Миленка нещо отшумяха всички симптоми - отивам да трамбовам, че не може така - утре ми е датата, дето съм си решила, че ще е Датата и да видим какво ще става  Heart Eyes Blush
Лека от мен

# 471
  • София
Добро утро и от мен, момичета!

Фейтче и аз не видях закуската... ама щом отдавана е изядена....

Да ви кажа и аз май започвам да давам отклонения. Със сигурност сънувах, че една от вас е родила и си казах да запомня коя, че да споделя... ама сега и спомен нямам коя беше... всичко беше наред и беше хубав сън

Мартичка и от мен имаш силно стиснати палчета и знам, че всичко ще е наред. Все забравям да кажа, че още като сподели името, което сте избрали си помислих - дали пък юнака няма да изчака да се появи на имения си ден.... То почти дойде де, ама не е нужно да изнервя допълнително мама. Така че колкото по-скоро, толкова по-скоро  Hug Днес е голяма Богородица по стар стил - така че пак е хубав ден !

И още нещо, което ми се върти в главата след като вчера заразглеждах бебешките стаи, които така прекрасно сте спретнали. Момичета, лично мнение, но аз умишлено избягвам да закачам всякакви неща на стената над легло - нашето или още по-малко на детето. А забелязах, че на някои имаше картини, пана.... все си мисля, че е опасно и не знаеш в кой момент може да се стовари на нечия глава ...не дай си Боже  Praynig Та просто споделям с вас, а вие си преценете.
В тоя ред на мисли, снощи толкова критично оглеждах стария ни новобоядисан таван на спалнята - толкова е неравен и се чудя дали няма опасност да пада (сетих се и за ТК с падналата мазилка...)... Абе хахава работа ви казвам, ама една идея повече предпазливост не би навредила  Peace

Днес ще ходя при Дяволов, дали няма да се засека с някоя от вас?

# 472
Добро утро ,мами Hug не знам как се качват снимкчици-така и не успях...ама ви черпя с обилна закуска и ароматно кафенце Party
мартичка спокойно,мила аз също сънувам много смешни неща Laughing аз пък го родих направо на 5-6 хахаха и викам е аз исках бебееее Laughing Laughing Laughing
фейтче мерси мила Hug
зайче хубави са мерките-ама са ехографски-да видим какви ще са реалните Peace
една от нас аз си ползвам личния ФБ за работен само,ама темичката ни там много ми харесва и не мисля,че е нещо лошо Hug Hug Hug важно е да сме заедно и да не се забравяме Heart Eyes а теми винаги ще имаааа и съм сигурна ,че с раждането на бебоците ще станат още повече Party

# 473
  • Бургас
Мартичка  Praynig
Аз се върнах от тонове-супер са. Докато чаках и се извършваше секцио и аз чаках заедно с таткото и гордата баба. Даже и бебето видях, като го изкараха:). Но категорично се затвърди мнението ми да не казваме на никой, кога е датата или ако кажем за го закълнем да си мълчи, щото горкия татко, колкото се притеснява и като му призвъняват през 5 минути не си е работа.
Толинка, в бургаската тема една мама беше написала , че има насрочено секцио за 30 -ти август в новата болница. Какво секцио, какви пет лева, ако не работят?

# 474
Ариел, успех за утре, май днес трябва доста да се натовариш

# 475
Фейт много спиш, всичко ометохме.

Mr. Green ама аз наистина не я видях ... явно компчето ми не може да прочете линка  Mr. Green
Нищо де, представих си я ... вече празната маса  Joy Joy Joy

И още нещо, което ми се върти в главата след като вчера заразглеждах бебешките стаи, които така прекрасно сте спретнали. Момичета, лично мнение, но аз умишлено избягвам да закачам всякакви неща на стената над легло - нашето или още по-малко на детето. А забелязах, че на някои имаше картини, пана.... все си мисля, че е опасно и не знаеш в кой момент може да се стовари на нечия глава ...не дай си Боже  Praynig Та просто споделям с вас, а вие си преценете.

Спор няма, че е така ... за това и моите тежките съм ги сложила отвънка ... а това над главата е нещо като гума ... няма и 1 грам сигурно и не мисля, че ще е проблем  Crazy
Мерси все пак, че сподели  Hug

# 476
Със сигурност сънувах, че една от вас е родила и си казах да запомня коя, че да споделя... ама сега и спомен нямам коя беше... всичко беше наред и беше хубав сън
Танчеее, това "една от вас" заплашително ми звучи като "една от нас" - недей така, че ме мързи да раждам още  Whistling
Мартичка, ха дано си тръгне само човечето, но каквото и да е, леко да мине само!!!  Praynig

# 477
Добро утро, момичета Hug
И при мен гоооляяяям апетит се отвори  newsm64

Зори, вече не им вярвам изобщо на тези измервания. При Мерджанов върви напред, при вчерашната лекарка леко назад, ама било по-добре да не е много голяма.....иди ги разбери...smile3506Най ще повярвам като излезне и си я видим    love001
За полижинакса и на мен профилактично ми го изписа-6 вечери.От снощи и аз слагам. Като ми казахте, че и вие сте слагали се престраших Heart Eyes
Миленка и при мен всичко отшумя, то не че е имало нещо, но вече като че ли и костите ме болят по-малко newsm12
Мартичка, мила, всичко ще е наред, не остана и после всички ще си гушкаме сладките маймунки Heart Eyes

# 478
Със сигурност сънувах, че една от вас е родила и си казах да запомня коя, че да споделя... ама сега и спомен нямам коя беше... всичко беше наред и беше хубав сън
Танчеее, това "една от вас" заплашително ми звучи като "една от нас" - недей така, че ме мързи да раждам още  Whistling

hahaha hahaha hahaha май някой се стресна  Mr. Green Hug

# 479
хахахах една от нас една от вас лелелел не е лесно да го чакаш вече всеки момент Shocked милинката,спокойноооо Hug Hug Hug всички сме с теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт