СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 477
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Днес времето е направо страхотно, от кога отправям молебен за дъжд и хлад, друго си е- чист въздух, че с тези климатици ми омръзна вече. Идва ми енергия да овършея цялата къща, все от някъде трябва да я започна. Хайде чакам да започнат нови бейби вести в тая прохлада Crazy

# 451
  • Варна
Добро утро и от мен.
Наистина времето тук е супер и е идеално да се посвърши нещо. Браво за маймунките! Трудно ли излязоха?

# 452
Привет!!! Мерси за закусчицата!  Hug
И аз чакам нови бейби вести днес-поне 2  Mr. Green
Времето е супер  newsm68 Поколоко, явно молебена ти за дъжд и прохлада е проработил  newsm20  Mr. Green

# 453
Mariya_2709, по твоя въпрос за бодитата с къс ръкав - аз по принцип за всякакви сезони само такива тача, защото е много много трудно на малките бебешки ръчички да навличаш дълъг ръкав върху дълъг ръкав, направо е кошмарно, особено ако имаш като мойто бебе, което като го обличам, се дереше, все едно го коля  ooooh! Мисълта ми е, че ако е топло, ще му е чудесно по боди с къс ръкав, ако пък вземе, че стане студено, така или иначе ще трябва да сложиш втори пласт дреха и тогава е много по-лесно да го облечеш в/у боди с къс ръкав, отколкото дълъг. Единственото приложение на бодитата с дълъг ръкав е за някакво средно време, когато може да е само по боди, но е леко хладно за къс ръкав...
Мария на мен ми казаха че новородените не могат да си регулират температурата на тялото и затова през първия месец трябвало да бъдат с дълъг ръкав.Аз ще раждам след 17-ти и всичко съм си накупила с дълъг ръкав.Една приятелка роди в края на юни и нейната акушерка и беше казала през първия месец да бъдат с дълъг ръкав /бебето било свикнало на 37градуса температура/.Тя така го мина юли месец.
Тъпотиите на българските акушерки просто нямат граници и не подлежат на коментар. Температурата се регулира за броени часове, какъв месец, приятелката ти си е уморила детето от жега, както масово се практикува в БГ, после защо сме кекави и болни цял живот българите  ooooh!
Белчето, и аз си мислех, че ММ е моят мъж, сега ще спра да го използвам, вече ми се струва лигаво, не става за мен  Crossing Arms  hahaha А за съня ти думи нямам - много готино  Heart Eyes
Относно това кога замират темите тук - няма нищо общо с липсата на време покрай грижи за децата - замират, когато просто всички дискусии се преместят във ФБ и на хората не им се повтаря едно и също по 2 пъти. Вече съм я яла тая баница, аз лично обаче нищо лошо не виждам в това  Hug
За апетита - и мен ме подгони здрав апетит от няколко дена, след като цяла бременност карах на диня и домати. Сега едни кифлички, едни сладки неща ям... Още съм +11 де, та прилично, не съм се притеснила, но помня, че и миналия път в 9 месец страшен апетит ми се отвори.

# 454
аз откакто ходих на док вчера - и край на всички болежки, мрънкания и терзания, чувствам се супер, даже вече не давам зор да раждам, тичам си като конче и съм пълна с енергия  Grinning

нещо съм много  newsm81   typeuu

# 455
Добро утро  Hug
Здравейте,момичета!

Само се отчитам за добрутро...Нещо съм кисела smile3516...Сънувах,че раждам 2 маймунки на два пъти.Първият път родих бяла,втория-кафява hahaha..Има шанс и да съм напъвала на сън,че така ме боли срамната кост.... smile3511

Милата  Hug, вече тотално изперкахме всички с това чакане  Joy

Аз отивам на тонове и после се връщам да се подготвям за постъпване в болница. Днес ако не откача от нерви ще е добре. Благодаря ви, че ви има и ме разсейвате   bouquet

# 456
Мартичка, спокойно мила  Hug И аз бях така като ми сложиха хапчето за предизвикване сутринта и уж трябваше към 3 да имам вече контракции, а те започнаха чак след 7.. Беше ужааасно дълъг и напрегнат ден, защото очаквах нещо да се случи, а нищо не се случваше... Успех ти пожелавам и ще ти стискам палци да мине леко  Hug

Аз днес тъкмо се наканих да излизам и получих СМС да си чакам едни книги до 12ч (уж)  Rolling Eyes Та освен да чистя вкъщи и да изпера май друго не ми остава....

# 457
Мартичка , спокойно миличка  Hug Всичко ще е наред и ще родиш мноооого бързо  Hug Heart Eyes Тези наши бебенца искат да ни побъркат, но пък после ще са най-кротките и милички същества  Heart Eyes

# 458
Мартичка, леко и бързо раждане ти желая, стига те мъчи това бебче

# 459
Мартичка, стиснати палчета и от мен!!! Всичко ще мине и съвсем скоро ще гушкаш бебо!  Hug Hug Hug

# 460
Мартичка,успех мила!

# 461
  • Бургас
Марти txtloves

# 462
Добро утрооо  Heart Eyes  само аз ли не видях закуската  Rolling Eyes .... или вие наистина сте я изяли   Mr. Green

Франчи ... чудесни новини и много сладко комплектче  Hug

Зори ... утре от 17:20 сме на преглед, та да видим  Heart Eyes

Толинка ... винаги изписват нещо профилактично при нормално раждане, защото все пак докато слиза по родовия канал става кофти, ако има гъбки. На кумата малката лежа още три дена заради тях ... нещо беше станало и и даваха АБ  Tired
Но пък и не е гаранция, че като ги сложиш и спреш, пак няма да ги завъдиш докато родиш  ooooh!

pocoloco1 От къде тази енергия бе момиче, браво на теб  Crazy Аз също трябва да я свърша тази работа днеска, но така да ме мързииии  Whistling Mr. Green

Мартичка ... с теб сме мила  Praynig Hug

За Белчето Mr. Green

Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 463
Благодаря ви  Hug. Днес съм на линия, утре рано отивам в болницата.

# 464
Мартичка  Flowers Four Leaf Clover  Hug Hug Hug
Франчи Екстра мерки!  Heart Eyes
pocoloco1 Ох, ако може да продължаваш с молебена, тука нещо взе да напича  Crossing Arms А как сладко се спи на хлаааад  Heart Eyes
bel4eto В съновника пише, че ще се сдобиеш с нов приятел  Laughing
Mishony И аз чакам бейби новинки  Heart Eyes Heart Eyes

Аз отивам за течен шоколад, че незнайно как свърши  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт