СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Добро Утро и от мен  Hug

Agira благодаря за кафето и закуската .Пак се събудих гладна за 100 и отивам да нападам хладилника   Blush  Blush  Blush

Честити бебчета на Nikita, Future-maman и Milenita
.Много здраве и късмет, а на мамите бързо да се оправят  Hug

# 436
Те тези два кУрасана за кого по напред. Ей на Бели омете всичко като най-ранобудна. Взимам си едно фрешче и мятам къщата.

# 437
  • Бургас
Добро утро,момичета!
Аз съм будна от 100 часа, ядох, пих кафе, изпратих мъжа си на работа и сега ще се оправям да ходя да си взимам микробиологията и да я нося на доктора.

П.С. Много студено в тоя Бургас,бе! При вас как е?

# 438
Еййй топло, топло, сега студено ви стана. Добре си ми е на мен във Варна. ДуФа ама чак студ не бих казала.

# 439
О, идеално ми е на мен! Със задоволство се намъкнах в бременните 7/8 дънки, които си купих в началото на лятото и хуквам по задачки.

# 440
вятъра е силен в пловдив, но поне е хладно най-после, живее се, на мен ми е супер

# 441
И след като обменихме информация за времето по света и у нас, предлагам някой да вземе да роди, а? Имаше много майки за края на август секцио. Стискам палци на всички.

# 442
  • Бургас
Хахах, мен не ме бройте!
Аз съм за средата на септември.

# 443
Evvaa не се притеснявай за размера на бебето, до колкото помня ти беше миналата седмица при Мерджанов. При него винаги излизат малко по-едри. Аз също съм правила такова сравнение с него и лекаря при който ще раждам и имаше доста разминаване - зависи от ехографа и каква формула използва докторът. За полижинакса - също не бери грижа, аз боря гъбички от самото начало и сега пак слагам глобули. Слагала съм и полижинакс, не е опасен. хайде чакаме те скоро с добри новини Hug
Фейт ти кога си записа час при доктора?

# 444
По рано някой беше писал за прогноза 4кг бебе а се родило 2,800. Хич не ги гледайте тези мерки. Иначе аз с предната бременност ползвах доста Полижинакс. Масово го изписват. Сега не ползвам нищо. Чакам само да ми мине Simple Smile То и тогава файдата от Полижинакса беше такава. Слагаш и две седмици си чист и после с начале те емва теча.

# 445
Добро утро , момичета.
Имам молба към тези, които ще раждате в МД София, моля споделете как изглеждат родилната и предродилната зала, вип стаите, лекар за избор на екип, време е да се ориентирам вече към някъде, че не остана време, а аз не съм избрала нито лекар нито болница. Ако може да споделите и цените за избор на екип, упойка, какво се прави при избора, директно при лекаря в отделението ли или в частен кабинет или .... , може и на лични. Предварително благодаря  Hug

# 446
Добро утро!Определено хладничкото си оказа влияние,само 2 пъти ставах и сега 3тия-вече не се върнах да придремвам.Странното е,че сякаш нещата вървят назад малко-като болки и усещания.Няма нещо,което видимо да подсеща тялото ми ,че остават само 11 дни.
Флауърс-http://www.maichindom.com/ ето тук погледни за цените в МД.А ето тук-http://www.youtube.com/watch?v=fFPk8xRAF5c може да разгледаш родилното.Аз лично близо 8 месеца бях супер убедена ,че ще раждам там.Ходих на отворените врати и бях изключително изненадана.Всяка родилна зала-от общо 8те е барната доста.Все едно изобщо не бях в България.Хареса ми определено.В последствие се насочих към Втора градска поради някои лични причини.Единствено ако има някакъв възможен проблем ,който да успеят да предвидят свързан с бебето бих отишла в МД заради неонатологията ,която няма спор е най-добрата.Не се сещам още какво да кажа...Стаите на 12 етаж са двойни и самостоятелни.Двойна стая-40 лева на вечер,като бебенцето си е при теб,за 7мия етаж и безплатните им услуги оставам без коментар.Питай ако се сетиш още нещо:)

# 447
Добро утро,момичета!Честити рожбички на Millenita и Future maman!Много да ги радват малките душички,да растат живи и здрави,за радост на мама и тати!И при двете май бързичко е станало,че предния ден още пишеха в темата!Ще чакаме да разказват!
Аз вчера правих първия запис на тонове-хубав бил,каза доки,дадоха ми направлението за хоспитализация и последните изследвания....Викат ме чак на 10.09,ако не съм родила!
Бургаските майчета-новата болница в Меден рудник още не е отворена,уж от четвъртък вече щяла да работи,ама то стана малко като лъжливото овчарче-а днеска,а утре...Направо нямам идея ако тръгне малката къде ще ходя!
Изписаха ми и на мен Полижинакс-профилактично,но незнам дали да го слагам,не ми е взимала секрет.... newsm78

# 448
Да относо ехографите и мерките на бебето оставам без коментар, защото 1 седмица преди да се роди Пламен ми казаха мерки 2,8-3,0 кг, а се роди 2,250 Shocked Верно, че главичката не му е малка, ама чак пък такава разлика,айде няма нужда Whistling

# 449
Здравейте,момичета!

Само се отчитам за добрутро...Нещо съм кисела smile3516...Сънувах,че раждам 2 маймунки на два пъти.Първият път родих бяла,втория-кафява hahaha..Има шанс и да съм напъвала на сън,че така ме боли срамната кост.... smile3511

Общи условия

Активация на акаунт