СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 390

Здравейте момичета! Честито на всички мами с бебчета, да са им живи и здрави  Heart Eyes...вече забравих кого поздравих... Hug

Ние се върнахме преди малко от преглед.
Преди 5 дни ходихме на частен такъв и доктора тогава каза, че бебка е около 3500 гр., а днес доки каза 3100-3200 гр., имам разкритие около 1 см., но то си беше така и преди и шийката е 50% скъсена. Предния доктор ни каза, че върви като седмици напред, а днес ни казаха, че върви леко назад, но било по-добре за раждането. ooooh!
И също на предния преглед ни казаха, че скоро няма да се ражда, а днес ни казаха, да се готвим, скоро ще е, само родова дейност се чакало. Crazy

Изписа ми и едни свещички, нямам бактерия, но за всеки случай.
 Да ги слагам 6-7 дни, ако не съм родила....

# 391
  • Варна
Честито на новите мами ! Да се радват на здрави и усмихнати дечица! Hug

# 392
  • Бургас
По честото ходене до тоалетната е нормално и при мен го има от няколко дни.
Аз обаче забелязвам и май апетита малко ми е по отслабнал  Rolling Eyes и един килограм съм надолу  Simple Smile
'
 И На мен smile3521 И аз съм още едноо кило надолу (миналия два). аз ако карам така, ще влезна във форма преди да родя Laughing

# 393
Хаха Мелл Джи трябва ти още 9 месеца бременност ще си точно както преди да забременееш  Hug

# 394
Голямо писане, голямо нещо - нямате изчитане! Whistling
Честито на всички родили!  newsm32 Да са живи и здрави бебоците, а майките по-бързо да се закрепят!  Hug
Ние днес напазарихме всичко необходимо. Сега въртя последна пералня с дрехите за изписването и още едно, две костюмчета.  wash Утре ги изглаждам и вече може да раждам.  Wink

# 395
Здравей те и от мен. Честито на всички мами сдобили се с бебенца. Много здраве и късмет им пожелавам. Около мен нещата са такива. В петък ходих на преглед и доктора каза че имам 1 см разкритие и частично паднала тапа.Аз като чух това веднага грабнах ММ и на разходка. след 3 часа разходка започнах да усещам контракции някаде на 10 мин. .....но уви само за два часа и после започнаха да отшумяват. Събота прекарах 5 часа по магазините ....и нищо и реших че явно няма да мога да го накарам да излиза когато аз си искам и вчера се отдадох на почивка. Утре моя доктор ме праща на гел и се надява това да отключи нещата и до сряда да си имаме бебче......Някой имали идея за този гел ....как действа ...болезнено ли е поставянето....Малко се страхувам.....то с това чакане ....но тайно се надявам днес утре да си трагне от самосебе си.....Ами лека ве4ер на вас и ако някое бебче е ршило да излиза тази нощ да е по най-бързия и добър начин. newsm10

# 396
Утре моя доктор ме праща на гел и се надява това да отключи нещата и до сряда да си имаме бебче...
Не е ли малко рано за гел? Предизвикването започва 41 г.с. и 1ден, а ти имаш още време до термин... Иначе гела е простагландин. Целта му е да изглади шийката. Естественият вариант е да правите секс. Същият хормон има в спермата. Ако искаш и контракции - стимулация на зърната (окситоцин).

# 397
Утре моя доктор ме праща на гел и се надява това да отключи нещата и до сряда да си имаме бебче...
Не е ли малко рано за гел? Предизвикването започва 41 г.с. и 1ден, а ти имаш още време до термин... Иначе гела е простагландин. Целта му е да изглади шийката. Естественият вариант е да правите секс. Същият хормон има в спермата. Ако искаш и контракции - стимулация на зърната (окситоцин).
Бебето според моя доктое е по едричко и той не иска да чака да минава термина....а и заради това че съм 35 +.

# 398
Хаха, Августа, ще ме прощаваш, но си представих тая нощ как всички са се тръшнали по леглата за големия секс и яко си щипят и мачкат зърната  Whistling Joy

# 399
Момичета имам един въпрос.
На мамите с първа бременност на които вече са им дали направлението за хоспитализация, какво им пише в документа срещу "Насочваща диагноза" и на следващия ред?

Както и някой дали си слага ПОЛИЖИНАКС -вагинални глобули, защото в листовката пише да не се употребяват по време на бременност или кърмене, а днес ми ги предписаха Whistling?

# 400
ха-ха и аз само бъзикам мъжо - викам му - имам предложение - довечера секс и утре получаваш 3кг месо  smile3532 ама той не иска даже да чуе...

1 вечер за пореден път му обяснявам, как утре съм щяла да раждам и той взе че се уплаши - искаше да му донеса вода със захар - да си пиел цяла нощ, че да имал сили  newsm47

голямо шоу сме  Mr. Green

# 401
lia1977 стискам ти палци, а ти натисни мъжа  Joy Joy
Lucky* аз сутринта го спипах моя - след разказа на sentex ...  hahaha hahaha И си докарах контракции, че и май слиза надолу - ако успея за още 1-2 пъти да го убедя - сега го пазаря, че след раждането не се знае колко време няма да можем и номера действа  hahaha smile3521 rotfImbo

Evvaa - пише - Набл. в/у протичане на нормална първа бременност.
На втория ред - Общо стеснен таз - аз съм си с такъв отначало, но последните месеци се разшири и пак съм си за нормално раждане

# 402
Да се неначуди човек какви са тези мъже, дето толкова се дърпат....

# 403
Момичета благодаря ви много за пожеланията.
Фейт честит ти рожденик,много да те радва и обича.  bouquet
Рошли честито ви возило.Безаварийно да си го ползвате и само по хубави поводи.
Стаси какви доктори.Нямам думи - смятах че всички некадърници са в Бургас, а то се указа че и в София има.
Бели,Ева някоя от вас ще ми прати ли рецептата за тази питка която си говорите.Ако може и двата варианта - сладка и солена.
Мария на мен ми казаха че новородените не могат да си регулират температурата на тялото и затова през първия месец трябвало да бъдат с дълъг ръкав.Аз ще раждам след 17-ти и всичко съм си накупила с дълъг ръкав.Една приятелка роди в края на юни и нейната акушерка и беше казала през първия месец да бъдат с дълъг ръкав /бебето било свикнало на 37градуса температура/.Тя така го мина юли месец.

# 404
lia1977 стискам ти палци, а ти натисни мъжа  Joy Joy
 едвали ще го обедя той много се страхува да не стане беля с бебчо а пък и аз не се чувствам във форма за секс. Станала съм като кит ....всяко завъртане на ляво или дясно е ужасно трудно и болезнено..................... Cry

Общи условия

Активация на акаунт