СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 105

Леле като гледам всички ще ме изпреварите  Crazy Готвя се психически за преносване  Laughing
Франчи Готова в групата съм!  Heart Eyes Може в описанието да пишем кой кой е.

Зайче ... чакай си реда мила  hahaha hahaha hahaha
Мартичка какво да каже милата  Mr. Green ooooh! ... че и аз след нея  Joy

Аз вече също си мисля за преносване ... или довечера да направим един голям земетръс  Crazy, че онзи път хубууу са мачкахмИ ама нищо не се тресеше  Blush Mr. Green

# 106
Е, явно все пак сексът си е свършил работата  newsm47 Браво сентекс! Да наддава бързо и кротко и много да ви радва малкият Драго!

А за шезлонгите аз имам еййй този и беше голямо спасение от 2м до почти година се ползваше
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.4094
...само, че беше заточен за почти 6м в мазето и познайте дали не си го прибрах лееекичко мухлясъл...затова сега пак ще включа шезлонг в списъка с подаръци...само трябва да си харесам модел smile3503

# 107
Здравейте момичетааа!
Фейт, мерси за темичката   bouquet
Честито sentex - да ти е жив и здрав малкия!!!
Аз днес имам имен ден и наминавам да ви почерпя :

А за отчет - имам си вече дата за секциото ще раждам в окръжна при д-р Скочев. Тонове добре, плацента също... Като ви чета момичета и чак ви завиждам - аз имам още време да дерзая.. А, и да ви се оплача.. разболях се.. то бива сополи, бива, ама такова нещоооо   Shocked  и гърло.. и сега май и надолу слиза искат да пия АБ, ама аз пратих мъжа за едни сиропи на Хималая и да ви кажа май, май ще се оправя само с тях  Peace . Остава да видя как ще се справя с подутите си и УжАсНо сърбящи венци.. Някой да има подобен проблем?...

# 108
Скрит текст:
ето ми фейса Mr. GreenВръщам се да чета че съм изпуснала малко и после ще пиша Heart Eyes

# 109
ей, Сентекс героиня си ни ти  Hug Браво - така здраво ме мотивираш, то имало и лесно раждане - ха- дано. Да ти е жив и здрав Драго, браво, че се кърмите, ей супер ме зарадва

Хриси ама и цветовете на количките са ни еднакви даже  newsm44 супер  smile3508 много се радвам

bydik всеки път като почна да мрънкам и сещам за теб, определено с 2 бебета е по-тежко, ние с 1 няма какво да се оплакваме  Heart Eyes

# 110
Честито sentex   bouquet

# 111
Хриси, честита количка  Hug

Скрит текст:
Не мога да намеря групата нещо  newsm78, излиза ми една от септемврийки 2007

мама Зайка, като нищо и ти да се измъчиш. От толкова задържане, накрая преносване  WhistlingПравят си шегички от сега нашите мъници  Heart Eyes

Фейтче, в никакъв случай няма да заменя темата с фейса. Като се окотим всички, се прехвърляме в родени, нали  Heart Eyes

Анхелка, ти как си, мила, някакви признаци?

# 112
Гледам фейсове разменяте..
Скрит текст:
цоп и аз
ииии.. продължавам да четааа

# 113
  • При моите мъже...
sentex Честито Бебче Драго! Жив и здрав, щастливо дете да расте! Hug
Дай Боже да чуем за повече такива раждания!:)

# 114
Здравейте, момичета!  Hug
Откак си е тук таткото, нямам време за нищо. Извинявам се за земетръса, но ще потърпите още 10-тина дни.  Joy  Joy  Joy Мнооооого има да наваксваме.  Heart Eyes
Честити бебчета на Сусамена, Елфи и на Сентекс! Живи и здрави да са  и много послушни!  twin_neutral
Изпратих доста покани във фейса. Ето го и моя:
Скрит текст:

Изчитам ви предимно от телефона, а там доста бавно се случват нещата.  Whistling
Желая лек ден на всички ви, че след малко пак отлитаме навън!  newsm47

# 115
sentex Честито бебе Драго!

# 116
Мартичка само през нощта ми се появяват признаците (и по-скоро си викам - утре ще е  hahaha - ама като дойде утре и кръгла нула  smile3532)

просто свикнах да спя през деня и нощем обикалям стаята  #Shocked и сега ми е толкова забавно - ама вечер хич не ми е...

# 117
Мартичка, добавих те в групата  Party
Фейтче, и аз ще съм си редовна във форума  Hug Много си обичам нашите темички и не ги заменям за нищо на света   Naughty  Hug

# 118
Честито бебе на Сантекс   bouquet
Много добре звучи разказа ти  Hug. Пожелавам на всички мами токова раждане  Hug

Скрит текст:
Малее ама с тоя феис трудно се ориентирам кои кои е  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 16:03 от whisper__1

# 119
Искам като sentex и аз пък да родя  Flutter Flutter
Забърках манджата - бързо и любимото на мъжо
Скрит текст:
макарони с кайма, доматен сос, босилек, настъргано кашкавалче и мммм....

На мен ми дадоха шезлонг, но той е май до 9кг.
И ръцете ми се надуват, ама разбрах защото започна да ми се впива червения конец, който ми вързаха  ooooh!
Любимия ме бъзика, че ще прави състезателка по борба с тея ръце  #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт