СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 538
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Канела, така се разплаках от твоя разказ  Heart Eyes, и аз искам вече да си гушна моята бебка Hug

sentex честито бебе, да е жив и здрав и много да ви радва Hug newsm51 smile3525

teta014  да ви е жива и здрава каката и весел празник Hug

мартичка, ние имаме този шезлонг , но пак е до 9 кг  
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.5549

# 136
Канела, голяма красавица е Ивон и с големи бузки Hug

# 137
angel_bbb,мила,страшно няма.Ако имаш притеснения примерно за белега искам да ти кажа,че първия път беше направен перфектен разрез.Но този път е ...ако има дума по силна от перфектно значи ще използвам нея.Отново без шевове външни,без конци,без белег.Не знам всички лекари ли го правят така,но аз не съм си и мечтала за нещо по-добро.Нямам нужда дори да се мажа с нищо.Предния път изцърках една тубичка Контрактубекс за всеки случай,но сега нямам нужда.Абе дай боже всеки му подобно бързо възтановяване  Praynig

# 138
Канела Пу-пу , наистина дай боже всекиму така!
Малката е принцеса от първия ден - прекрасна е!
 Blush Blush Blush Сега си викам ако моята сладурка мрънка нещо, ще й казвам - Аааа, не така, виж Ивон на Канела колко е кротка и послушна! Все така да сте!  Hug Hug Hug

# 139
Канела, голяма красавица е малката Ивон  Heart Eyes пу пу.
Като те слушам колко е кротка, все едно за моя син пишеш. Беше същото бебе мечта, кротко, без колики, спинка си по цяла нощ. Сега съм се настроила за обратния вариант, за зверче, нали казват, че не са еднакви децата.

Намерих си два шезлонга които са до повечко кг. освен на Фишер прайс, обаче са си сума, ще събираме парички  Laughing
http://www.bebe-best.com/bright-starts-shezlong-ingeniuty-automa … hmir-p-34535.html
и
http://www.bebe-best.com/bright-starts-shezlong-comfort-cradling … rock-p-30754.html

# 140
Lucky реших да пробвам днес твоя сладолед  Mr. Green обаче стигнах само до разбито мляко с банан и изчезна  Mr. Green няма кой да чака, за да замръзне  hahaha

Канелче много са й хубави бузките  Hug

# 141
Канелка,пу-пу.Много са ви хубави децата Hug

# 142
Канелче малката е невероятен бонбон!!  Heart Eyes Heart Eyes Пу пу! А за раждането уникално!

Sentex Пиши определено на ЛЛЛ, и при мен в началото болеше, но с гармастан компреси се оправих  Hug

# 143
Канелче, малката е много красива...пу-пу  Heart Eyes Благодаря за разказа..насълзиха ми се очите като каза как още не можеш да повярваш,  че държиш мечтата си в ръцете  Heart Eyes

За фейсбука аз ли съм най голямата хитруша  Simple Smile в един тефтер съм си написала ника и името на човека  Simple Smile Party ама като се знам как ще забравя...трябва да записвам  Joy  Май ставам за бюро справки  Joy Crazy
Добре, че е фейсбука да ме видите че нявга съм била слаба  Joy
А гледам Франчи е добавила в групичката кой кой е  Simple Smile браво Франчи  Simple Smile

# 144
Благодаря,момичета!
Пак съм аз  Mr. Green Ама съм толкова развълнувана,че изпитвам нужда да споделям,извинете ме  Blush Изместихме тази сутрин храненето безболезнено от 05 на 06 часа.Гледаме да я напасваме според ритъма,защото таткото като тръгне на работа след болничния по принцип става към 6,30.Та нямаше проблеми тази сутрин.Утре ще направим първата разходка,нямам търпение вече.Да ви кажа с тази кошница за колата...ами не знам всички ли са такива,ама на мен хич не ми изглежда ,че и удобно вътре.Не е църкала,спеше си,ама толкова неудобно ми изглеждаше.Може би само така изглежда  newsm78

# 145
  • София
bydik всеки път като почна да мрънкам и сещам за теб, определено с 2 бебета е по-тежко, ние с 1 няма какво да се оплакваме  Heart Eyes

И с едно и с две се си тежи   Flutter Още малко остана аз с това се опитвам да се успокоявам   Praynig Tired

# 146
Честито Сектекс!За толкова оптимистичен разказ от раждане не се бях и надявала.Вдъхна ни много кураж на всички,сигурна съм.Нека малкия бъде здравичък и всичко да е песен както е започнало!
Канела,пу пу ,страшно красиво бебче си имаш Heart Eyes Heart Eyes,ще се избием да я взимаме за снаха  Laughing Hug
Идеята с групата във фб не е лоша ,но се надявам да не се разводнят много темите тук.

# 147
http://www.facebook.com/#!/groups/438402206199257/
ето групичката във фейса,за който не може да я намери Hug
ооох канелче страхотно мила,и аз се разплаках Blush толкова милоооооо
а малкото ангелче е разкошнооооо Hug

# 148
  • София
 Канела,браво, много красиво бебе си родила newsm03 и се радвам,че сте добре и вече сте си в къщи. За тези кошници, които питаш аз лично нищо не мога да ти кажа, тъй като не съм си купувала такава. Имам една от каката, която съм сия запазила, но тя е доста различна Simple Smile
 Сентекс прегледай тази статия може да ти помогне

http://www.podkrepazakarmene.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF% … 82%D0%B5-136.html

# 149
лелееее а аз в желанието си да разхлабя положение-го разхлабих бъквално хахаха изядох толкова грозде,диня и сини сливи,чееее Crazy хахаха  Laughing
канелка много ме успокои за раждането,мисля,че точно от това имаме нужда в момента всички,на който ни предстои Hug

Общи условия

Активация на акаунт