СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 454
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Мартичка късмет и от мен ! Много леко раждане ти пожелавам  Hug
Аз утре сутрин съм на консултация.

# 481
уффф това накрая е много изнервящо...чакаш,пък малко те шубе,пък всеки те пита...пфууу..
аз предния път на никой не казах, освен на мъжо и сега пак така  Rolling Eyes

# 482
Уфффф ... ужасно ми е заспало и мързеливо  Tired

Ставам и малко ще се разчистя, че така ще заспЪъъъ  Mr. Green

Пък е време за бебе ... кой, кой ще извади късата клечка днеска  Joy

# 483

айде дърпай де  Heart Eyes

# 484

Ето ги нашите малки маймунки   hahaha

# 485

айде дърпай де  Heart Eyes

Аз дърпам ... ама все вадя дълга Crossing Arms Joy

Въх  Crazy какво рошаво маймунче  hahaha

# 486
  • София
Със сигурност сънувах, че една от вас е родила и си казах да запомня коя, че да споделя... ама сега и спомен нямам коя беше... всичко беше наред и беше хубав сън
Танчеее, това "една от вас" заплашително ми звучи като "една от нас" - недей така, че ме мързи да раждам още  Whistling

ако ти кажа, как ми беше на върха на пръстите да го напиша така.... ама твоя ник ме спря Wink пък и определено не бях родила аз..... Ти почивай, сега ти се е паднало да си помързелуваш още малко  Whistling

# 487
Имам някакви стягания много ниско долу в корема и в същото време бебето мърда дали са контракции или то се намества?Боли ама мъничко.Боже какъв съм индианец ooooh!

# 488

Аз отивам за течен шоколад, че незнайно как свърши  Whistling

От топлото се изпарява по-бързо, и у нас е така  Laughing

# 489
Мария , аз бях убедена, че която бебо мърда не мо0же да има контракция. Но явно не е така. В болницата питах и ми казаха, че бебче мърда дори и тогава. Но също ми казаха, че за да е истинска контракция, трябва целият корем да се стегне. А тези частичните не предизвиквали родова дейност. Но ако се притесняваш, звънни на АГ-то си и го питай  Hug

# 490

Аз отивам за течен шоколад, че незнайно как свърши  Whistling

От топлото се изпарява по-бързо, и у нас е така  Laughing
Laughing Laughing Laughing колко познато!! Laughing

ФЕЙТ,дълъг ти късмета бре моме Joy

# 491
Мартичка стискаме палци всички. ако ги сметнеш това са над 100 мами с по 10 пръста...трябва да родиш за 2 минути от толкова стискане на палци  Heart Eyes

Фейт- 5 дена ти остават стягай се вече че малко остана..мойта лентичка скоро мяма да си стигне края  Confused

# 492
а за апетита в нас съм си сама втори ден а в хладилника остана един кетчуп..явно някой ми краде от храната ..хихи  smile3520

# 493
а за апетита в нас съм си сама втори ден а в хладилника остана един кетчуп..явно някой ми краде от храната ..хихи  smile3520
Май и при тебе има изпарения от жегата  Mr. Green

Уфф цяла вечер имах ужасни контракции, а сега йок  Crossing Arms явно вампир ще раждам, плаши се от слънцето.

# 494

Уфф цяла вечер имах ужасни контракции, а сега йок  Crossing Arms явно вампир ще раждам, плаши се от слънцето.
[/quote]

трябва да го примамиш с малко кръв тогава

Общи условия

Активация на акаунт