СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 423
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Честито бебче на мама Веси Simple Smile
Лиа , пожелавам ти много успех и стискам палци  Praynig Нека всичко стане от първия път и да не се налага друга намеса. Леко раждане  Hug  Heart Eyes

# 586
  • Бургас
Честита рожба на Веси! Да е живо и здраво момчето и !
Лия  Praynig

# 587
Честит син на мама Веси, да е жив и здрав!
Лия стискам палци да мине бързо и леко

# 588
Честит син на мама Веси! Здраве, щастие и късмет на Кристиян   bouquet

Лиа, Марти  Praynig Praynig Hug Hug

# 589
  • Where I am Happy
Честито на vesi84,да е жив и здрав бебчо Кристиян  Simple Smile
Мартичка Успех утре,скоро ще си гушкаш бебчо  Praynig
lia1977Успех и на теб,всичко ще бъде наред,само мисли позитивно  Hug  Praynig

# 590
честито ни ново бебче!!
На всички майки днес и утре им стискам палци.като гледам утре може да си имаме поне 2 бебета още

относно  luvbed - не  е само теория.бях намерила една статия в която се обясняваше каква роля играе секса за предизвикването на раждане..в самата сперма се съдържа някакъв хормон,който заглажда родовите канали и спомага за изглаждане на матката,същият хормон се съдържа в този гел дето докторите слагат

# 591
  • Where I am Happy
Момичета искам да ви питам за Полиджинакса.Понеже тук в Кипър не ти правят микробиология и за тях бялото течение е нормално явление по време на бременност въпреки че казах на гинеколога си че имам той не ми  изписа нищо. Искам да ви питам мога ли да си сложа профилактично защото ме е страх да не стане нещо на бебка.

# 592
osmiqoblak Хормона се казва окситоцин ... същия този, който ни слагат в системата ако се наложи  Heart Eyes

Silvyyy Нямаш никакви проблеми с Полижинакса ... изписват го на всяка бременна тук. Аз лично до онзи ден го слагах и нямам никакви оплаквания  Hug
Слагах го пак мисля към седми месец  Heart Eyes

Много пусто днеска беее ... де забегнахте всички  Mr. Green

# 593
Фейтче , да не се разраждаха девойките  newsm78  Whistling Аз съм си тук за сега  Mr. Green Ама съм скучна нещо  Flutter

# 594
  • Where I am Happy
Мерси Фейт  Hug ,утре ще си купя и ще си сложа профилактично.

# 595
аааа аз съм си тук  Party ама не искам да мрънкам, че вече на мен си ставам досадна  Mr. Green

така ми се редуват настроенията, че вече се забавлявам  newsm47

# 596
какъв цвят са околоплодните води?  Rolling Eyes
някой виждал ли ги е? ако изтечат у дома,много ли са??

# 597
аааа аз съм си тук  Party ама не искам да мрънкам, че вече на мен си ставам досадна  Mr. Green

така ми се редуват настроенията, че вече се забавлявам  newsm47
Разбирам те напълно. Аз си мислех по едно време, че почвам и от шизофрения да страдам  Mr. Green Първо рев, после хилеж яко и най-накрая завършвахме с истерия  hahaha
д_цветанова , аз ги видях два пъти на две родилки... безцветни са и на двете не им изтекоха изведнъж, а когато станаха им се стекоха по краката на вадички  Laughing Но за да е наред всичко, трябва да са безцветни, ако са зелени не забавно се тръгва към болница, МАЙ  newsm78

# 598
Фейтче , да не се разраждаха девойките  newsm78  Whistling Аз съм си тук за сега  Mr. Green Ама съм скучна нещо  Flutter

Е па всичкото бременилки у веднъж ли се заражда Joy Joy Joy

Ама тука в тази тема никой не спазва никакъв ред  Crossing Arms
Моля да не се изпреварваме и всеки да си чака културно, тихо и кротко датата  smile3560

# 599
честито на мама Веси Hugда и е жив и здрав малкият мъж Hug

марти,лиа ,хрисик с вас сме - стискам палци всичко да мине безпроблемно и да си гушкате бебенцата newsm30

мели, къде си прави тестовете за упойки и консултацията с анестезиолог - че и мен това ме чака тези дни Hug

Общи условия

Активация на акаунт