Ох, тези нови телефони!

• 1 125 216
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 10 710
Сега ги пробвах, панорамата е същото като онова дето телефонът си го прави сам, само дълга снимка. Тета май не може да преправи панорама на сферична снимка? А и май не работи с камерата на телефона, а иска тета-устройство.

Значи търся ап дето да прави сферични снимки, на андроид.

# 10 711
Снощи , не знам кой ме би по главата, си инсталирах най- новата версия на iOS.
Цял ден не мога да свикна с търсенето, съвсем по различен начин изглежда екрана.
Мога ли да си върна старата версия?

# 10 712
Сега ги пробвах, панорамата е същото като онова дето телефонът си го прави сам, само дълга снимка. Тета май не може да преправи панорама на сферична снимка? А и май не работи с камерата на телефона, а иска тета-устройство.

Значи търся ап дето да прави сферични снимки, на андроид.

Помислих че ме споменаваш Joy
И се зачудих ...акъл ли съм ръсила не на място, ама после стоплих...не ме стряскай тъй ...

# 10 713
.Мога ли да си върна старата версия?
Не! Епъл рулз.
Поне не и по начин който може да се направи от човек задаващ подобен въпрос.

# 10 714
Хм, коя е тая версия с промени? Моята е актуална, но промени няма.

# 10 715
Здравейте! Как може да се махне хрома от телефона и акаунта да е в мозилата? Благодаря!

# 10 716
  • в 1001-та нощ
Да разбирам ли, че искате, като отваряте линк, той да се зарежда в Мозила, а не в Хром? Това може да стане, като изберете Мозила да е браузър по подразбиране.

# 10 717
Да разбирам ли, че искате, като отваряте линк, той да се зарежда в Мозила, а не в Хром? Това може да стане, като изберете Мозила да е браузър по подразбиране.

Не, аз искам нацяло да махна хрома.

# 10 718
  • в 1001-та нощ
Обикновеният потребител може само да го деактивира. За по-напреднали - може с ADB.

# 10 719
Питания за Xiaomi Redmi note 11 Pro :
1. Какво значи този знак , появява ми се само на снимките, които са в "Други албуми"
Скрит текст:

2.  Защо когато изтривам снимки ме пита дали искам да ги изтрия И от Xiaomi cloud ? Като отида в Настройки, Xiaomi cloud пише "В облака все още няма нищо" . Не съм включвала и синхронизирала облака, не искам снимките ми да са в облака, пък що все пита дали и оттам да ги изтрие ? Така е зададен текста на съобщението или е друго ?
Скрит текст:

Благодаря !

# 10 720
Питания за Xiaomi Redmi note 11 Pro :
1. Какво значи този знак , появява ми се само на снимките, които са в "Други албуми"
Скрит текст:

2.  Защо когато изтривам снимки ме пита дали искам да ги изтрия И от Xiaomi cloud ? Като отида в Настройки, Xiaomi cloud пише "В облака все още няма нищо" . Не съм включвала и синхронизирала облака, не искам снимките ми да са в облака, пък що все пита дали и оттам да ги изтрие ? Така е зададен текста на съобщението или е друго ?
Скрит текст:

Благодаря !
1. Означава, че не са качени в хранилището на Xiaomi. В Настройки > Mi Профил > Xiaomi Cloud можеш да видиш какво е качено, какво се синхронизира и какво не. При мен нищо не е качено и опцията е изключена за всичко.
2. Така е зададено просто.

# 10 721
И при мен е така - нито съм синхронизирала, нито съм качвала нещо в облака, снимките, които нямат този знак също не са в облака...точно това ме озадачава..
Скрит текст:

# 10 722
  • Gorni Bogrov
Може ли малко помощ?Спрях се на redmi not 11 pro,но няколко човека се опитват да ме убедят,че redmi not 11 pro e различен от 11рro + 5G.Във Виваком ми казаха ,че е един и същ и на снимки изглежда еднакво ,но ....да се допитам и до вас.

# 10 723
  • в 1001-та нощ
Естествено, че са различни.

# 10 724
  • Gorni Bogrov
Естествено, че са различни.

Каква е разликата,че не я намерих и двата са 5G.

Общи условия

Активация на акаунт