Ох, тези нови телефони!

• 1 124 535
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 11 325
  • София
Вчера платих по новия си план (преди 2 месеца преподписах в А1 ) и получих смс само за 1000МБ в текущия отчетен период... което свършва след 10дни, първо те ли се изразходват или основните?
За -2лв  още нямам смс , понеделник ще звъня. По спомен тогава - ми казаха че тази "промоция" не е определена със срок.
ПП: Ще мина на тяхното ХБО /7лв/, понеже това към Чехия, вече е с неизгодна нова цена. Дано съпорта е подобаващ.
И това което исках първо да попитам - дубликат на гаранция още ли е 12лв и може ли онлайн да се заяви?

# 11 326
Може ли отзиви за телефон Моторола G 32  6GB/128 ? Ако някой има наблюдения или го ползва ще се радвам да сподели впечатления от модела.

# 11 327
  • Перник
И аз оглеждам Моторола, тъй като вече е крайно време да сменя Huawei P10lite. На почти 6 години е, работи още гадината, не е счупен, въпреки че редовно го изпускам, но стана адски бавен. Спряла съм се на MOTOROLA Edge 40 5G 256GB, така че ако някой сподели мнение за него ще съм благодарна Simple Smile

# 11 328
https://www.bg-mamma.com/?topic=907052

може би тази тема е по-подходяща...

# 11 329
chelyadinka, много благодаря! Hug
Сега ще пробвам.

Ще се самоцитирам, за да кажа, че не стана работата.
В крайна сметка писах на съпорта на mail.bg и ми помогнаха- пипнаха нещо по настройките на пощата и тръгна и на двата тела.

# 11 330
Може ли идея за помощ Flushed
Телефонът ми XIAOMI REDMI NOTE 8T, който е на повече от 2.5 години, последните 1-2 месеца през ден-два-три започна да се рестартира сам. Признавам си, че не му обърнах внимание. Причини нямаше. Не е нов, но пък си го пазя уж. Преди два дни пак така, рестна се, тръгна, след това го ползвах за няколко минути, оставих го и не отлепва, не се включва по никакъв начин. Sad Не съм го потапяла във вода, но бях с него на плажа.
Не е бил с изхабена докрай батерия. Слагам го на зарядн/и с различни кабели (работещи с други устройства), но моят няма живот.
Четох за рестартиране с трите пръста, натискам, задържам 12 секунди, както пише, че и повече, но не става нищо.
Имате ли идея какво да пробвам или направо да го нося на някой Майстор или да си търся нов Relaxed

# 11 331
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, имам Huawei Y70, инсталирал съм си Gspace за мога да тегля приложения от Гугъл плей, но... контактите, които са ми записани в Gmail-a не ми излизат в указателя.Пробвам да добавя акаунт, но ми изписва постоянно грешен имейл или парола. Къде може да е проблема?Благодаря на отзовалите се.

# 11 332
Защо когато ме търсят по телефона не винаги звъни и ми излиза съобщение след часове, че имам пропуснато?

# 11 333
  • Somewhere far away
Къде мога да се оттърва от стар телефон?

# 11 334
  • София

Мак метал събира всичко Simple Smile

# 11 335
В нашия Кауфланд вече има на входа контейнер за дребни електроуреди.

# 11 336
  • София
В нашия Кауфланд вече има на входа контейнер за дребни електроуреди.

И в ИКЕА има такъв. Не съм сигурна дали и магазините на мобилните оператори не ги взимаха за рециклиране.

# 11 337
# 11 338
  • Somewhere far away
С тези телекоми хич не искам да се занимавам. Иначе икеа няма в моя град. Ще чакам да направят в Кауфланд.
мерси все пак.

# 11 339
С тези телекоми хич не искам да се занимавам. Иначе икеа няма в моя град. Ще чакам да направят в Кауфланд.
мерси все пак.

Техномаркет, юни месец имаха акция старо за ново. За телефон след 2016г.произведен , даваха 100 лв отстъпка от покупка, която пък трябваше да е над 600 лв.
Аз се отървах от робот прахосмукачка..тъкмо бе издъхнал, а търсехме и тв...70 лв ни отбиха.

Евентуално за такова нещо да го запазиш...пак ще пуснат такава акция..и преди е имало...
https://www.technomarket.bg/staro-za-novo

Общи условия

Активация на акаунт