Ох, тези нови телефони!

• 1 124 509
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 11 340
Здравейте. От скоро съм с Айфон, а допреди това само и единствено Самсунг, та още свиквам с операционната система и неговите функции. Въпросът ми е има ли вариант някъде в настройките да си направя различните снимки (снимки, скрийншотове, свалени) директно да си ги сортира по албуми, а не да е всичко на едно.

# 11 341
Честита придобивка, лесно се свиква. И така ще можеш да се чувстваш комфортно с всеки телефон.
Имаш опции да създаваш албуми сама.
Маркираш>споделяне и избираш къде да бъде пробрана снимката. В таба с албумите или папки и албуми. Видеото, скрийншотовете и селфитата си отиват там по дефолт.
Лично аз синхронизирам всичко с облак и след 60 дни всички снимки се трият от телефона. Нищо почни не пазя в телефона, но пък е наблъскан с всевъзможни проложения.
Ако са в албум си седят до ресет.
Скрийншотовете отиват директно в едноименна папка. Селфита също. Останалото трябва ръчно да местиш.
Ще виждаш всичко общо в общата папка
Има доста клипчета и хакове. Сигурно и аз не ги знам

Здравейте. От скоро съм с Айфон, а допреди това само и единствено Самсунг, та още свиквам с операционната система и неговите функции. Въпросът ми е има ли вариант някъде в настройките да си направя различните снимки (снимки, скрийншотове, свалени) директно да си ги сортира по албуми, а не да е всичко на едно.

# 11 342
  • София
Елче, кой облак ползваш?

# 11 343
Google drive за всичко.По едно време ползвах Mac в офиса, PC у дома, в iPhone и таблет Андроид. Пълна манджа и трябваше да има гъвкаво решение. Преди доста години мигрирах от Андроид на iOS, оставих си всичко, което ми беше полезно и ползвах.

# 11 344
При входящо обаждане под името на контакта се изписваше и телефонния му номер. Сигурно съм натиснала някоя настройка, защото сега вече телефонния номер не ми излиза, без значение кой ми звъни ( тоест не е конкретен абонат да си е скрил номера). Как да го оправя? Телефона е Xiaomi Redmi Note 11 Pro. Благодаря !

# 11 345
  • София
С новия тел, от както съм, не получавам опцията да оценя дадено място..
Как мога да го активирам и ще мога ли със задна дата да оценя?
Иначе всеки месец получавам таймлайн къде съм бил като маршрут

# 11 346
  • в 1001-та нощ
Може със задна дата. Влез в Гугъл Марс, меню Отзиви.

# 11 347
  • София
Здравейте! Детето има един таблет Леново, който доста време стоеше неползван. Реших да го взема аз да го ползвам .Включих го и излиза този текст при включване. Когато натисна едновременно бутоните за включване и звук, отново излиза същото. Идеи какво се случва и как да процедирам сама, без сервиз?

# 11 348
Избери Factory data reset и дано тръгне след връщане на заводските настройки.

# 11 349
  • в 1001-та нощ
Пробвайте с последната опция 👌

# 11 350
  • София
Благодаря! Получи се!

# 11 351
Здравейте ! Имате ли впечетления и наблюдения над Iphone 14 Pro . След дълга вярна служба на гиганта Самсунг след последния техен модел , който притежавам /визирам S22/ просто реших да премина към айфон и търся мнения. Благодаря предварително.

# 11 352
Здравейте ! Имате ли впечетления и наблюдения над Iphone 14 Pro . След дълга вярна служба на гиганта Самсунг след последния техен модел , който притежавам /визирам S22/ просто реших да премина към айфон и търся мнения. Благодаря предварително.

Конкретно от 14 про нямам, но в момента съм с 14 плюс. Предходният ми беше 11 про-дълга и вярна служба беше. Преди 11 бях с XR - също вярна служба. Не знам, аз преди бях със Самсунг години наред, откакто минах на ябълка, не бих се върнала никога на Андроид.

# 11 353
Къде мога да намеря снимките в Гугъл акаунта?

И ако изтрия снимки от папката с снимки на таблет, изтриват ли се и от Гугъл профила или само от устройството?
Как да изтрия снимките така, че недобросъвестен човек да не ги възстанови, понеже без да искам си изтрих няколко снимки и много лесно ги възстанових с едно приложение за възстановяване на изтрити снимки?

# 11 354
  • София
Снимките са в google photos. Ако ги изтриеш от устройството, си остават в акаунта, но ако ги изтриеш от google, се изтриват и от устройството. Аз съм синхронизирала само камерата, никакви други папки със снимки, но и скрийншотовете например, ми се запазват във фотос, защото този ми телефон ги води към камерата. С предишния нямаше такива неща, само снимки правени от мен се запазваха.

Общи условия

Активация на акаунт