Ох, тези нови телефони!

• 1 124 498
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 11 355
Здравейте, от няколко дни нямам Wi-Fi на телефона. Ако добавя ръчно ми излиза слаб сигнал. В сестра ми без проблем се свързвам с тяхната мрежа. На компютъра с интернета нямям проблем. Рестартирах телефона, рутера и компютъра. Ефект няма. Каква може да е причината? Благодаря!

# 11 356
Здравейте, от няколко дни нямам Wi-Fi на телефона. Ако добавя ръчно ми излиза слаб сигнал. В сестра ми без проблем се свързвам с тяхната мрежа. На компютъра с интернета нямям проблем. Рестартирах телефона, рутера и компютъра. Ефект няма. Каква може да е причината? Благодаря!
Рестарт на рутара и телефона подобрява ли нещата? Може би съседите ви са си купили устройство което се намесва. Телефонът остарял ли е?

# 11 357
Няколко пъти. Телефонът е от 2020 г. Чак толкова стар не е. Миналата неделя и до сряда нямах проблем с WI-Fi. Не знам какво се случи. Не съм пипала никъде да сменям каквото и да било.

# 11 358
  • Варна
Ами може би проблемът е с вашата безжична мрежа. И вкъщи е така, wi-fi има само в стаята, в която е рутерът, в другите е много слаб. Щом у сестра Ви телефонът се свързва без проблем значи грешката не е в него.

# 11 359
А опита ли да смениш честотата, на която работи рутера?

https://tscomputersblog.wordpress.com/polezni-temi-za-komputri/% … %B0-%D0%B4%D0%B0/

# 11 360
Не съм компетентна и не смея. Благодаря за отговорите. Хубава вечер!

# 11 361
Не съм компетентна и не смея. Благодаря за отговорите. Хубава вечер!
Е супер. Записвате си за 2.4 GHz едно число от 1 до 13, имате ли 5 GHz записвате второ число и вече може да сменяте на което число искате. За случаи като вашия освен числата е предвидена позиция Auto. Auto е най-добра когато не знаете какво е положението около вас. Идеятя на Auto  е при всяко рестартиране на рутера да измерва честотите от 1 до 13 и да застава на най-свободаната. При наличие на 5 GHz повтаря същото и там пак избира най-свободната.
Това мерене при рестарт гарантира при смяна на устройствата около вас автоматичен избор на най-чистата и бърза опция. Ръчното задаване на номера се прави от хора дето измерват преди това на кой канал колко рутера има. В настоящете почти не се практикува защото нещата се менят много динамично.

# 11 362
Здравейте, при почистване на телефона със спирт (със стария го правих ежедневно и проблем нямаше, пак Xiaomi), се получи мехурче влага под екрана. Нямам протектор. Неприятно и дразнещо е, ако реша да го оправя, екранът ли се сменя, стъклото ли? Колко би струвало това нещо?

# 11 363
  • София
Най-вероятно дисплеят е спукан или разлепен някъде.
За цена нямам представа. Целият дисплей ще сменят. Ако не е спукан може и само да го залепят.

# 11 364
Смяна на дисплей е около стотина лева. Има спрейове за целта, друг път не използвайте спирт.

# 11 365
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Извинявам се, но май няма да съм много по темата, но имам въпрос. Сдобих се със Самсунг А 14,но се оказа, че не е съвместим с фитнес гривната ми Honor band 6.Та въпросната марка телефони съвместими ли са с други марки фитнес гривни? Доста се порових, но не открих различно инфо. Благодаря.

# 11 366
  • Сф
Не съм имала Honor, но сигурна ли си, че си свалила правилното приложение за гривната?
Различните Xiaomi гривни работят с различни приложения, не съм имала проблем до сега със Самсунг.
предният ти телефон какъв модел беше?

# 11 367
  • в 1001-та нощ
Здравейте, при почистване на телефона със спирт (със стария го правих ежедневно и проблем нямаше, пак Xiaomi), се получи мехурче влага под екрана. Нямам протектор. Неприятно и дразнещо е, ако реша да го оправя, екранът ли се сменя, стъклото ли? Колко би струвало това нещо?

Вероятно има стоков протектор, поставен в завода при производството на телефона. Отидете в магазина на Xiaomi ако сте в София или на щанд за протектори или в сервиз, за да го погледнат.

Извинявам се, но май няма да съм много по темата, но имам въпрос. Сдобих се със Самсунг А 14,но се оказа, че не е съвместим с фитнес гривната ми Honor band 6.Та въпросната марка телефони съвместими ли са с други марки фитнес гривни? Доста се порових, но не открих различно инфо. Благодаря.

Как установихте тази несъвместимост?

# 11 368
Защо не мога да си заредя пакет за интернет и минути на предплатена карта на Виваком Free to go? Излиза ми съобщение, че е неуспешно. Имам достатъчен левов баланс.

# 11 369
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Вероятно има стоков протектор, поставен в завода при производството на телефона. Отидете в магазина на Xiaomi ако сте в София или на щанд за протектори или в сервиз, за да го погледнат.

Как установихте тази несъвместимост?
Първо пробвах с Блуту свързване. Изобщо не го откри. Рестартира гривната и пак нищо. После взех кутията и сканира QR здрасти кода и тогава ми изписа, че не се поддържа. Досега съм била със 3 вида Huawei телефони. Ползвала съм еднo и също приложение Huawei Health.

Общи условия

Активация на акаунт