Ох, тези нови телефони!

• 1 119 850
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 11 565
  • Там...
Всъщност, не може да изтриете снимка от облака, която да остане в галерия, иначе отново ще ѝ бъде създадено резервно копие. Снимките, които сте изтривали преди време, когато мястото е било намаляло, а са оставали в галерия, се е случило, защото не са били синхронизирани (поради недостатъчно място). Мен, въпреки че ме пита, а не трие автоматично снимки от галерия, ако дам отказ, снимката остава и на двете места.

# 11 566
Опцията за синхронизиране е изключена. Изрично пише, че ако искам снимките да останат в устройството, трябва да изключа синхронизирането и то е изключено.

# 11 567
  • в 1001-та нощ
Вижте и настройките на телефона - както за галерията, така и на акаунта в Гугъл и зададените синхронизации.

# 11 568
Каквото се сетих, прегледах. Сигурно нещо изпускам, но просто не се сещам.
Още нещо да питам. Има ли някой с S24 Ultra? Предполагам, че е софтуерно и ще го оправят с бъдещ ъпдейт, но не мога да превеждам текст от снимка. Праща ме да тегля езиков пакет на испански, а аз искам да преведа примерно от английски на български.

# 11 569
  • 1st floor
Аз смених стария Самсунг с iPhone 15 pro max. Първи неандроид ми е и...съвсем съм в шах. Следвах стъпка по стъпка и изтеглих някаква програма, с която да прехвърля всичко от андроида. Обаче какво натиснах в бързината, не знам - сложих отметки на половината неща и дадох изпълни. Така и не успях да се върна назад и да прехвърля всичко. Има ли някакъв начин. Имам ужасно много приложения, които ще ми отнемат цял ден да тегля ръчно и да променям вече отдавна забравени пароли...

# 11 570
Аз смених стария Самсунг с iPhone 15 pro max. Първи неандроид ми е и...съвсем съм в шах. Следвах стъпка по стъпка и изтеглих някаква програма, с която да прехвърля всичко от андроида. Обаче какво натиснах в бързината, не знам - сложих отметки на половината неща и дадох изпълни. Така и не успях да се върна назад и да прехвърля всичко. Има ли някакъв начин. Имам ужасно много приложения, които ще ми отнемат цял ден да тегля ръчно и да променям вече отдавна забравени пароли...
завърши инсталирането на телефона, без да прехвърляш нищо. След това влез в настройките на телефона и го ресетни до заводски настройки. След което ще се стартира всичко наново и тогава вече прехвърляй.

# 11 571
  • 1st floor
Не го намирам в менюто в настройките. Това ли трябва да е:

# 11 572
Не го намирам в менюто в настройките. Това ли трябва да е:

качвам снимки с отбелязано:

# 11 573
Мога ли да се допитам аз за един айфон 13
Искам да направя настройки на eSIM- има друга основна сим карта в телефона.
Не успях да настроя интернета да е с предимство от eSIM, и има едно място в настройките на мрежа,където съм го избрала- приоритетно от втората карта да идва , но все още е без интернет.
Когато деинсталирам есим картата,имам - от първата.
Само с есим,без физическа също пробвах- има интернет

# 11 574
  • 1st floor
Barbarella*, много ти благодаря! Flowers Cherry Blossom 
Успях да прехвърля почти всичко. На някои неща ми искаше пароли, но ги поналучках. БГ мама остана Simple Smile. Доколкото помня не е приложение, а беше пряк път на началния екран. Но не знам как да го добавя.

# 11 575
  • Пловдив
Успях да прехвърля почти всичко. На някои неща ми искаше пароли, но ги поналучках. БГ мама остана Simple Smile. Доколкото помня не е приложение, а беше пряк път на началния екран. Но не знам как да го добавя.

Като си отворите бг мама в сафари и там натискате долу иконата за споделяне и излизат опции. Там има опция Добави в начален екран.

# 11 576
  • 1st floor

Като си отворите бг мама в сафари и там натискате долу иконата за споделяне и излизат опции. Там има опция Добави в начален екран.
Стана! Благодаря! Simple Smile
Чувствам се на сто години. Вчера четох част от уптъването на телефона и рових по менютата. Осъзнах какво богато меню има, как не разбирам част от функциите му и съответно няма да ги ползвам. А има доста полезни неща и май ще трябва да отделя нужното време да ги науча.

# 11 577
Здравейте, от седмица имам iphone 15 pro max, пуснала съм си опцията да се зарежда до 80%. Обаче вече втори път ми се зареди до 81%. Капацитетът на батерията още си ми е на 100%. Някой има ли идея защо става така?

# 11 578
  • 1st floor
Аз имам още един въпрос за 15 про макс-а - как точно да включа защита от кражба? Как после се проследява (дано не се наложи)? Онзи ден дадох някакви настройки, но не съм сигурна, че са точните.

# 11 579
Моля за помощ - Андроид 14, телефонът е с две поставени карти, проблемът ми е, че по време на разговор на ухо телефонът сам се отключва в 95% от случаите, влиза в контакти и набира друг номер, поставяйки текущия разговор на изчакване. Аз разбирам за това чак като чуя сигнала 'свободно'.
Има ли настройка, която заключва екрана по време на разговор?

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 20:21 от Нарцùса

Общи условия

Активация на акаунт