Ох, тези нови телефони!

• 1 128 463
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 210
  • Петрич
Бижу, трябва ръчно да се въведат. Hug

# 211
Бижу, трябва ръчно да се въведат. Hug
Пак на 123. Диктуват - въвеждаш. За да си напълно сигурна, че е правилно Peace

# 212
  • Велико Търново
Ох, ами незнам може и аз да не ги намирам. Инъче телефонът е LG Optimus 7  с Windows 7 е.

# 213
# 214
Сетих се още един начин по който задържам батерията си по - дълго време. Когато телефона е зареден на 100% давам wipe battery stat Peace Друг начин е да се включи в самолетен режим и да се изключи дисплея за няколко минути след това да се изключи режима Peace

А какво означава самолетен режим?

# 215
# 216
Сетих се още един начин по който задържам батерията си по - дълго време. Когато телефона е зареден на 100% давам wipe battery stat Peace Друг начин е да се включи в самолетен режим и да се изключи дисплея за няколко минути след това да се изключи режима Peace

А какво означава самолетен режим?

Изключваш обхвата на телефона (офлайн режим), но може да ползваш някои приложения, игри или слушане на музика.

# 217
  • на плажа
 Момичета, в момента съм с Сони Ериксон Експириа Актив. Железен телефон, но паметта му е малка и е доста по-бавен от тел. на мъжа ми ( Лумиа 800). Мъжът ми иска да ми го смени за Айфон 4с.  Раглеждах ги в нета и единствената разлика, която ми направи впечатление е, че на 4ката камерата е 5 мегапиксела, а на 4 ес- 8. Има ли нещо друго?( а цената на 4 ес е двойно по-висока).
П.С.
 Извинете, че така изписвам имената на тел., но не ми се превключва на латиница.

# 218
Има. Първото е, че е по- нов телефон, повече време ще го ъпдейтват. Поне година повече от 4. Иначе процесорът е по- бърз и е двуядрен. Батерията му е малко по- добра. Скоростта на датата е по- висока, блутутът е по- нова версия, видеото е с по- високо качество. Но трябва да се замислиш дали тези неща са от някаква решаваща важност за теб. Ако са и, ако купувате телефона от оператор, защо не видиш iPhone 5? Разликата в цените е много малка през оператор. Даже в Мтел май са на една цена  Laughing

# 219
  • на плажа
 Ми да ти кажа нищо от изброените не ми е важно. Много мразя да си сменям телефоните, а и съм си доволна като цяло от експирията си - тя е нечуплива, воду, прахо и детеустойчива  Wink, ама мъжът ми обича джаджите и много иска да ми подари нов телефон. Що да му кърша хатъра  Wink?! Просто от интерес ровнах да разгледам и ми направи впечатление разликата в цените. Не, няма да го взима от оператор, а ще го вземе от Англия ( много по-евтино е). Благодаря ти за изчерпателната информация.  Hug

# 220
Ледено сърце, за телефони, които ги няма там, има общи настройки, които се слагат ръчно.  Peace

Пани, 4с има сири.  Може това да те убеди. Laughing

# 221
  • на плажа

Какво има? Аз съм технологично ужасно неграмотна. Обясни ми като на блондинка.

# 222

Какво има? Аз съм технологично ужасно неграмотна. Обясни ми като на блондинка.
Сири е помощна система, нещо като личен асистент. Примерно 'Какво е времето в... София" и тя ти изписва или "Сложи аларма за 16.30' и т.н., нямам айфон и се надявам да съм го обяснила правилно.

# 223
  • София
А защо ви е въобще айфон, а не телефон с андроид? За мен лично с тях се борави по-лесно, по-евтини са, има безброй безплатни приложения и т.н. Освен ако не сте някакви супер фенове на apple (а вие май не сте), не виждам причина да изберете айфон пред някой самсунг примерно...

# 224
  • на плажа
 Бордо, ако въпросът е към мен - у нас не влиза друго освен Нокиа ( според мъжа ми), а той си има Лумиа с Уиндоус, та според мен меракът е да имаме и един андроиден, ама по-новеничък от моята тухличка и да реши кое му допада повече  Mr. Green. Та това ще е нещо като подарък за мен, ама по-вероятно той да го ползва. Нека се радва! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт