Ох, тези нови телефони!

• 1 128 863
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, най-вероятно сте го обсъждали, но да не се връщам - по мързеливия начин..

Има ли някаква програма, подобна на Инстаграм, но за Андроид, нещо от Маркет-плейса за теглене? Мерси предварително!  Simple Smile

# 301
  • София
Здравейте, най-вероятно сте го обсъждали, но да не се връщам - по мързеливия начин..

Има ли някаква програма, подобна на Инстаграм, но за Андроид, нещо от Маркет-плейса за теглене? Мерси предварително!  Simple Smile

Защо подобна? Инстаграм го има и за Андроид.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android

# 302
Уф, знаех си, че ще се изложа! Нещо хич не ме влекат тия работи, само Инстаграмът ми харесва, хората излизат по-...замазани Mr. Green Което ме устройва в тоя ми период.

Благодаря за отговора  bouquet

# 303
Инстаграм го има за Андроид.Аз самата го ползвам.

Иначе има безброй програми за редакция на снимки.Влизаш в магазина в категорията за фотография и теглиш.

# 304
Във форума на Андроид има безброй обяснения за почти всички модели телефони как се прави руутване.

# 305
Моя телефон го руутнах много лесно. Имаше един сайт, в който намираш модела на телефона си, теглиш файлове на сд картата, една програма и свързваш чрез усб, останалото е лесно. За съжаление вече не откривам въпросния сайт. ooooh!

# 306
всеки иска да има наи новите технологий ... сега те са на мода все пак

# 307
  • София
Така е. Този Технологий още от римско време го знам и все е на мода.

# 308
Така е. Този Технологий още от римско време го знам и все е на мода.

Той е брат на Мерудий и син на Чиний  Mr. Green

# 309
Много сте зли, да знаете. Това са технически грешки, допуснати в бързината. Mr. Green

# 310
Здравейте, записват ли се някъде на телефона снимки и съобщения, разменени чрез Viber, които непосредствено след получаване/изпращане са изтрити? Ако да – как могат да бъдат унищожени всички следи от тях? Благодаря Ви!

# 311
Здравейте, записват ли се някъде на телефона снимки и съобщения, разменени чрез Viber, които непосредствено след получаване/изпращане са изтрити? Ако да – как могат да бъдат унищожени всички следи от тях? Благодаря Ви!

На мен ми излизат в Gallery в отделна папка WhatsApp/Viber. Това е относно снимките.
А съобщенията не ми се записват никъде, поне след като ги изтрия от самия Viber.

# 312
защо не ми излизат номерата от сим картата,само тия които са запаметени в телефона.Помислих си че малкия ги изтрил понеже все си играе с телефона ми,но като смених картата на друг телефон номерата си бяха там.Как да го оправя?Със Samsung Galaxy Ace съм.

# 313
хораа ми аз немога да си намеря снимките пратени ми от viber Sad((

# 314
защо не ми излизат номерата от сим картата,само тия които са запаметени в телефона.Помислих си че малкия ги изтрил понеже все си играе с телефона ми,но като смених картата на друг телефон номерата си бяха там.Как да го оправя?Със Samsung Galaxy Ace съм.
Нямаш ли някъде из менюто за импортирване ,може така да стане мен при нокия лумния така беше

Общи условия

Активация на акаунт