Ох, тези нови телефони!

• 1 128 798
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 285
Някой да знае кой е четеца на ХТЦ? Махнали са го от рома ми, пробвах с други и не ми харесват.  ooooh!

# 286
Някой да знае кой е четеца на ХТЦ? Махнали са го от рома ми, пробвах с други и не ми харесват.  ooooh!
Kobo или Reader не мога да разбера точно. Изисква акаунт в Kobo, но е упоменат като Reader при настройките. Thinking

# 287
  • София
Да попитам за един тел. HTC Evo 3 D  хубав ли е, струва ли си купуването?

# 288
Да попитам за един тел. HTC Evo 3 D  хубав ли е, струва ли си купуването?

Аз съм с такъв. Обичам си телефона, нямам оплаквания от него, има си всичко и ми върши чудна работа.

# 289
Някой да знае кой е четеца на ХТЦ? Махнали са го от рома ми, пробвах с други и не ми харесват.  ooooh!
Kobo или Reader не мога да разбера точно. Изисква акаунт в Kobo, но е упоменат като Reader при настройките. Thinking
Ами в менюто понеже ми е на бг е четец. http://s1.blomedia.pl/komorkomania.pl/images/2011/02/HTC-Reader.png Търсих apk, но без успех.

# 290
  • София
За мен най-приятният четец е Cool Reader.

# 291
  • Бургас
Здравейте!
Понеже не мога да се оправям с махане и слагане на програми, да ви попитам мога ли да изчистя данни от разни приложения на HTC Wildfire S  и кои приложения да не пипам, че да не повредя нещо.
Писна ми да ми повтаря, че няма памет.Изтрих си снимките, музика имам само 7-8 песни и не знам вече какво да трия.Каквото може, е преместено на картата, всеки ден трия кеша, но искам да трия и данни и ако го сторя какво правя, прекъсвам по някакъв начин приложенията ли?
Ако изтрия данните на Facebook за HTC Sense" /гледам, че са около 35 МБ/, та няма ли да ми се отвори място или да не ги пипам?
Абе Китай ми е всякаква техника и дано ми разбрахте обърквацията  Laughing

# 292
  • Italia
Системни приложения не можеш да изтриеш, защитени са - примерно отвори Настройки-Приложения-Карти и ще видиш, че нямаш опция за премахването им, само ъпдейтите можеш да премахнеш. Ако не ползваш някое системно приложение, можеш да деинсталираш ъпдейтите, но ако го пуснеш, пак ще се обнови. Триенето на данни на сенс, фейсбук и което и да е подобно ще изтрие запаметените данни (потребителско име, парола и т.н.), но ако го ползваш - пак ще си ги свали. Триене на музика и снимки не решава проблема, защото те са на сд картата (нали имаш такава?)
Аз имам експлорер, който е всеизвестен с малкото си вградена памет. Доста от приложенията не могат да се инсталират на картата - особено уиджети, защото им трябва бърз достъп, а ако картата ти е нисък клас, ще лагват. Ако телефонът ти е руутнат, има страшно много скриптове които решават проблема (желателно е сд картата да е клас 10 !) - с тях местиш системните приложения и далвик каше-то на картата и решаваш проблема. За телефони без руут - опитай с това http://androidforums.com/htc-explorer/568292-forcing-apps-instal … without-root.html

# 293
Здравейте!
Понеже не мога да се оправям с махане и слагане на програми, да ви попитам мога ли да изчистя данни от разни приложения на HTC Wildfire S  и кои приложения да не пипам, че да не повредя нещо.
Писна ми да ми повтаря, че няма памет.Изтрих си снимките, музика имам само 7-8 песни и не знам вече какво да трия.Каквото може, е преместено на картата, всеки ден трия кеша, но искам да трия и данни и ако го сторя какво правя, прекъсвам по някакъв начин приложенията ли?
Ако изтрия данните на Facebook за HTC Sense" /гледам, че са около 35 МБ/, та няма ли да ми се отвори място или да не ги пипам?
Абе Китай ми е всякаква техника и дано ми разбрахте обърквацията  Laughing

Бях с такъв проблем, кога бях с Самсунг галакси Wink смених го за айфон 64гб и до сега нямам проблеми.

# 294
Дайте работеща програмка за сваляне на клипове от Ютуб за Самсунг, залутах се в маркета и не знам на коя да се спра Thinking

# 295
Здравейте! До сега съм нямала смарт телефон, но съм на път да си взема. Спряла съм се на тези два телефона: HTC Desire X и Samsung Galaxy s3 mini.
Кой е по-добрият телефон според вас? На дизайн първия ми харесва повече, но като параметри май галаксито е по-добро??? Thinking  Ще съм много благодарна ако ми помогнете в решението ми !  Simple Smile

# 296
  • Бургас
Системни приложения не можеш да изтриеш, защитени са - примерно отвори Настройки-Приложения-Карти и ще видиш, че нямаш опция за премахването им, само ъпдейтите можеш да премахнеш. Ако не ползваш някое системно приложение, можеш да деинсталираш ъпдейтите, но ако го пуснеш, пак ще се обнови. Триенето на данни на сенс, фейсбук и което и да е подобно ще изтрие запаметените данни (потребителско име, парола и т.н.), но ако го ползваш - пак ще си ги свали. Триене на музика и снимки не решава проблема, защото те са на сд картата (нали имаш такава?)
Аз имам експлорер, който е всеизвестен с малкото си вградена памет. Доста от приложенията не могат да се инсталират на картата - особено уиджети, защото им трябва бърз достъп, а ако картата ти е нисък клас, ще лагват. Ако телефонът ти е руутнат, има страшно много скриптове които решават проблема (желателно е сд картата да е клас 10 !) - с тях местиш системните приложения и далвик каше-то на картата и решаваш проблема. За телефони без руут - опитай с това http://androidforums.com/htc-explorer/568292-forcing-apps-instal … without-root.html
Именно руутване, скрипт и т.н. нещица са ми на китайски език  Laughing и няма да се справя.И ако знам, че има някой в Бургас дето може да ми го оправи, веднага отивам и го давам.
Благодаря все пак!

# 297
  • Italia
Шоколадово бонбонче, рутването води до загуба на гаранцията, защото получаваш достъп до системните файлове. Не е трудно, става максимум за половин час и шест-седем клика. Можеш да провериш в androidbg.com дали пък някой бургазлия няма да се навие да го излекува, ако се решиш Simple Smile Аз най-много до Стара Загора стигам, няма как да помогна Simple Smile

МерСедес, Tubemate - http://m.tubemate.net/ ползвам аз, нямам забележки. Можеш да отвориш линка директно от телефона и да си свалиш програмата.

АфРоДиЗиаЧкА, галаксито е по-добро откъм параметри. Но пък не може да снима видео?!?!?!?! - това може и да е грешка на сайта, в който гледах. Аз бих избрала него, въпреки че предпочитам HTC Simple Smile

# 298
Не може ли да се разкодира срещу заплащане направо от мобилния провайдър?

# 299
  • Italia
Телефонът не е кодиран. Едва ли в някой офис ще се съгласят да руутнат телефона. Но пък не пречи да опита, най-много да ѝ напомнят, че си губи гаранцията Wink

Общи условия

Активация на акаунт