Ох, тези нови телефони!

• 1 129 100
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 345
Добре,благодаря.

# 346
Хора,дайте някаква идея за телефон,който ще излезе не повече от 20 лева на месец на изплащане.Ще преподписвам договорът скоро и не знам към кой модел да се ориентирам.
Първо поискай листата с офертите, които ти предлагат, за да посочиш към кои си се насочила. На всеки, според годините, от които е потребител на даден оператор и от тарифния план, зависи какви оферти ще ти предложат, и на какви цени.
Глупости  Shocked зависи само дали си лоялен клиент,и съответно на какъв план от колко лева и за какъв период ще преподпишеш,нали не вярвате че мениджърите правят спец. оферти за всяко физ.лице!?
Глупости! Всеки път при преподписване на договора съм имала оферти! Абонат съм на Глобул повече от 10 години. Не преподписвам за повече от година с изключение на последния договор и ВИНАГИ съм имала оферта. Не винаги съм била лоялен клиент, ако визираме спиране на изходящите заради забавяне на плащане на сметка.

# 347
И аз смятам,че това с лоялните клиенти е бош-лаф работа. Имаш ли да преподписваш договор, ти звънят и досаждат по не знам си колко пъти в месеца. Така изкарах цяла година, търпях непрекъснатите обаждания и подканяния, но аз си дочаках телефона, който исках да взема- htc one x. Вече никой не ми досажда. За две години съм им сигурна.

# 348
Хора,дайте някаква идея за телефон,който ще излезе не повече от 20 лева на месец на изплащане.Ще преподписвам договорът скоро и не знам към кой модел да се ориентирам.
Първо поискай листата с офертите, които ти предлагат, за да посочиш към кои си се насочила. На всеки, според годините, от които е потребител на даден оператор и от тарифния план, зависи какви оферти ще ти предложат, и на какви цени.
Глупости  Shocked зависи само дали си лоялен клиент,и съответно на какъв план от колко лева и за какъв период ще преподпишеш,нали не вярвате че мениджърите правят спец. оферти за всяко физ.лице!?
Глупости! Всеки път при преподписване на договора съм имала оферти! Абонат съм на Глобул повече от 10 години. Не преподписвам за повече от година с изключение на последния договор и ВИНАГИ съм имала оферта. Не винаги съм била лоялен клиент, ако визираме спиране на изходящите заради забавяне на плащане на сметка.
Както кажеш Бижу,може би вие клиентите ги разбирате повече нещата от нас работещите в сферата.Офертата е една за всеки на този план който ползваш ти,ако си надвишавала повече сметката може да имаш по голям кредитен лимит,това ще е разликата.Това че ти се казва че офертата е специално за теб  Whistling няма нужда да го коментирам.Работила съм и за глобул и за Виваком.И в кол център който точно с това се занимава,е репликата винаги е това е специално предложение за вас.Колко е специално като звъниме хиляди,приличащи си само по план и месец на изтичане на договора.Има специални оферти при корпоративните клиенти,ама това е друга тема,за сега в БГ операторите не са толкова гъвкави,за съжаление .И да преди нямаше такива изисквания за да вземеш устройство на лизинг,но заради лоши карти както им викаме ние,има изисквания и на мен ми се случи след закъснение на сметка системата да не го е отразила,нито спиране на телефон,нито проблем със статуса на лоялен клиент,но все пак го отдавам на грешка в системата.Също така си зависи преди колко време е било спирането на телефона.Мари точно така е...имаш договор няма "специално оферти"нямаш ставаш лоялен клиент с мнооого оферти.

# 349
  • Стара Загора
AЗ не виждам къде е отстъпката пример: за Samsung Galaxy S III Mini 8GB
 при 2 г. договор Mtel surf&talkS Месечна такса     19,90 лв.   цена на лизинг  24,90 лв.    в брой 569,90 лв.
В Техномаркет и Технополис струваше 560 или 569лв без договор .
Аз не мога да си харесам телефон, по - скоро не мисля, че ще му  ползвам всички екстри и това ме спира да си купя смартфон. Мъжът ми  постоянно си ръчка неговия, но мен не ме влече.

# 350
Има специални оферти при корпоративните клиенти,ама това е друга тема...
Само не ми се карай, нали!
Пропуснах да ти кажа, че съм корпоративен клиент. Mr. Green
И, че синът ми работи за мобилен оператор.

# 351
Абе може и да е вярно,че това с лоялният клиент е малко измислена работа,защото сега се сетих за една близка,която не си плаща телефона по 1-2 месеца,но въпреки това скоро получи някаква оферта за телефон.

# 352
Таня отстъпка няма!Хора живеем в БГ.Всичко гледа да е на максимум печалба,хем няма отстъпка хем си с договор за 12-24 месеца.
Мидичка оферите които вървят по телефона са други там закъснял не закъснял получаваш уговореното.Бижу-и аз съм работила и работя за мобилен оператор,а мъжът ми е старши акаунт мениджър....щом си корпоративен както казах..да може да имаш специална оферта,тук обаче доколкото разбирам става дума за физическо лице

# 353
Естествено, трябва да те хванат за още минимум една година. Аз от 11 години съм клиент на Глобул,никога не съм спирана. Но да не мислите ,че съм получила някаква специална отстъпка? Даже напротив, имаше един период, а може и сега да е- добри оферти имаше за нови клиенти. Във Виваком всъщност и сега е така- хубав нов телефон, ако си нов абонат.

# 354
Всъщнос май имаше промяна- и със старата карта можеше да вземеш,но пък искат начална вноска според кредитния ти лимит.

# 355
Аз за виваком имам информация,че трябв незнам колко месеца да си им клиент и тогава дават апарат,а на нови абонати не.

# 356
Точно така гонят нови активации като луди,а старите клиенти да се оправят.Не е истина какви безумни оферти вкарват на хора със по 70кинта план на месец  Crazy Мари със стара карта можеш на лизинг според лимита и 6месеца да нямаш просрочие.Но за нова карта отстъпките са в пъти по големи.Най големи като веднъж подновиш старата и вземеш тел с нова.Така имат 2 абонамента вързани в кърпа.Ако си нов абонат ползваш по голяма отстъпка,но нямаш право на лизинг,и ако телефона е много скъп ще имаш и голямо предплащане , а не стандартното.Мидичка това важи и за другите оператори тел.на лизинг само за стар абонат,кеш може и нов

# 357
Аз за виваком имам информация,че трябв незнам колко месеца да си им клиент и тогава дават апарат,а на нови абонати не.
Peace 9 месеца.

Имам всеки месец отстъпка от 2-3 лв от сметката "Лоялен клиент". Rolling Eyes

# 358
Peace 9 месеца.

Имам всеки месец отстъпка от 2-3 лв от сметката "Лоялен клиент". Rolling Eyes
Точно така е 9мес,на глобул увеличиха на 12-,м тел не знам много често имат промени.

# 359
Точно така гонят нови активации като луди,а старите клиенти да се оправят.Не е истина какви безумни оферти вкарват на хора със по 70кинта план на месец  Crazy Мари със стара карта можеш на лизинг според лимита и 6месеца да нямаш просрочие.Но за нова карта отстъпките са в пъти по големи.Най големи като веднъж подновиш старата и вземеш тел с нова.Така имат 2 абонамента вързани в кърпа.Ако си нов абонат ползваш по голяма отстъпка,но нямаш право на лизинг,и ако телефона е много скъп ще имаш и голямо предплащане , а не стандартното.Мидичка това важи и за другите оператори тел.на лизинг само за стар абонат,кеш може и нов
Да, така е, хем старата карта,хем нова . Но аз последния път от Виваком взех нов номер с нов телефон и закрих стария.. Закриха ми го след два дни. То начини има, ама си сменяш номера-неудобство. А сега взех новия телефон от Глобул- те пък не искат първоначална вноска и ми дадоха htc-то без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт