Ох, тези нови телефони!

• 1 129 105
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 360
AЗ не виждам къде е отстъпката пример: за Samsung Galaxy S III Mini 8GB
 при 2 г. договор Mtel surf&talkS Месечна такса     19,90 лв.   цена на лизинг  24,90 лв.    в брой 569,90 лв.
В Техномаркет и Технополис струваше 560 или 569лв без договор .
Аз не мога да си харесам телефон, по - скоро не мисля, че ще му  ползвам всички екстри и това ме спира да си купя смартфон. Мъжът ми  постоянно си ръчка неговия, но мен не ме влече.
Все тая. Като го купиш от Технополис пак ще плащаш такси. Аз лично минах на Surf&talk, като си взех смартфон, иначе сметките за интернет са огромни. Вярно, има вариант да си забраниш нета от оператора, ама не си е работа. А и Мтел ни предложиха отстъпка в таксата и се получи още по-добре.

# 361
Мари вече и тия шашми се дебнат,тъй като и в офисите за да се стигне таргет,какви ли неща не се предлагат на клиентите,но вече като има на един и същи клиент активирана услуга и след това закрита друга (или обратното)в рамките на 3месеца в един и същи офис ,търговеца търпи яки глоби.Последно чух от колега който работи в офис(тъй като аз не съм в офис и не бях наясно с това) на виваком че е олекнал с 200кинта,заради такава случка на закрита и открита карта на един клиент.

# 362
Я ме светнете,да не би да не съм в час. Аз си забранявам нета,като просто изключвам на самия телефон мобилния интернет, защо от оператора. Досега не съм се набутвала.

# 363
Мари вече и тия шашми се дебнат,тъй като и в офисите за да се стигне таргет,какви ли неща не се предлагат на клиентите,но вече като има на един и същи клиент активирана услуга и след това закрита друга (или обратното)в рамките на 3месеца в един и същи офис ,търговеца търпи яки глоби.Последно чух от колега който работи в офис(тъй като аз не съм в офис и не бях наясно с това) на виваком че е олекнал с 200кинта,заради такава случка на закрита и открита карта на един клиент.
Това беше миналия декември- 2011г. Самото момиче ми каза,че ще стане. Добре де,в края на краищата предният договор е изтекъл,т.с. безсрочен е- какъв е тогава проблемът?Защо да не мога да си го закрия най-законно.

# 364
Я ме светнете,да не би да не съм в час. Аз си забранявам нета,като просто изключвам на самия телефон мобилния интернет, защо от оператора. Досега не съм се набутвала.
Мари добре е да му съсздадеш някакво измислено име,вместо съществуващата мрежа - там дето ти пише името на оператора,не един е изревал от сметка за нет ..Аз лично съм имала такъв проблем.Примерно при айфона е задължително да се пусне неограничен нет,та после да няма побеснели клиенти. Mr. Green
Аз спирам и фоновите данни,и отделно съм сменила името на мрежата със някаква създадена от мен примерно с име -бьйММБЬ.КЙ
Мари това е санкция за търговците,тъй като често за да достигнат таргет само предлагат алтернативата на клиента,а и според тъпите мениджъри няма как ако си добър търговец да не убедиш клиента да си остави 2 карти  ooooh!

# 365
Защото на мъжа ми изключихме нета, изтрихме даже настройките за влизане през оператор, обаче телефона се оказа по-умен от нас и си възстановил настройките, за да изтегли актуализациите /ориентирахме се, че са актуализации, защото беше отчетен трафик в 0 ч. на определени дни/. Първо бяхме откачили, де, защото по това време спим и няма как да сме ползвали нет, а и на дисплея имаше иконката, че е забранен трафика на данни. После ни светнаха, че трябва при самия оператор да се спрат настройките иначе има риск да ти натовари сметката, но решихме да минем на Surf&talk, за да си ползваме всички функции на телефона.

# 366
Не знам, аз от година и нещо съм със смартфон и досега не ми се е случвало да се набутам. Да, и настройките съм изтрила. Сегашният ми телефон и той е умен, но засега е и послушен.
 Qst sn io!,разбирам ,че санкциите са за служителите. Но как ще ме убедят, като на мен два номера не ми трябват и единият просто мога да го закрия по всяко време. И защо глобяват служителите, когото убедят-убедят,когото не могат- толкова. Ще видя за това ,което ме посъветва за нета.Аз съм си спокойна, но то веднъж става. По принцип го ползвам само с  WI FI, имам на работата и в къщи. Синът ми се смее ,че съм си купила мини-лаптоп, а не съм си пуснала мобилен. Ами...старомодна работа. Laughing

# 367
По принцип го ползвам само с  WI FI, имам на работата и в къщи. Синът ми се смее ,че съм си купила мини-лаптоп, а не съм си пуснала мобилен. Ами...старомодна работа. Laughing
Аз затова си пуснах и трафика на данни през оператор. Иначе имам лаптоп за места, където има WI FI. Но за из път ми е незаменим телефона или докато пътувам с ГТ - всичко мога да правя на него и ми е много удобно.

# 368
Не знам, аз от година и нещо съм със смартфон и досега не ми се е случвало да се набутам. Да, и настройките съм изтрила. Сегашният ми телефон и той е умен, но засега е и послушен.
 Qst sn io!,разбирам ,че санкциите са за служителите. Но как ще ме убедят, като на мен два номера не ми трябват и единият просто мога да го закрия по всяко време. И защо глобяват служителите, когото убедят-убедят,когото не могат- толкова. Ще видя за това ,което ме посъветва за нета.Аз съм си спокойна, но то веднъж става. По принцип го ползвам само с  WI FI, имам на работата и в къщи. Синът ми се смее ,че съм си купила мини-лаптоп, а не съм си пуснала мобилен. Ами...старомодна работа. Laughing
Ами пробвай така както сама каза то един път става,при свекър ми с тая работа смяна на име и т.н пак му бяха праснали 20кинта отгоре нет.И стана един път за 3години,но от тоя 20 от ония 10.Ами в магазинната мрежа е як тормоз,аз като работех преди имах случай влиза моя съседка,шефовете ми киснат на главата,и чакат да видят какво ще предложа на клиента.Впървия момент се втрещявам 2 карти с по 5кинта абонамент такса 70кинта примерно,после гледам има устройства на изплащане и става точно толкова.Е не шефовете решиха да ми пилят как е трябвало да и предлова още една карта за да и намаля разходите. ooooh! Излишно беше да споря казах че в случая аз съм права и няма да набутвам някой пък камо ли съсед

# 369
Да, разбирам те. Ясно е,че шефовете ги интересува печалбата, но то нали сме и хора в един момент. По принцип доста хора се манипулират, на момента не осмислят и чак след време се усещат ,че не е трябвало нещо си да направят,но... Аз като взех htc-то, момченцето се опитваше много упорито да ме убеди да взема еди коя си нокиа,бил по-женски. Аз му казвам,че съм решила,той започва да ми демонстрира нокиата. Та накрая отидох в другия офис и оттам взех телефона. А досега съм имала само нокиа.

# 370
Да, разбирам те. Ясно е,че шефовете ги интересува печалбата, но то нали сме и хора в един момент. По принцип доста хора се манипулират, на момента не осмислят и чак след време се усещат ,че не е трябвало нещо си да направят,но... Аз като взех htc-то, момченцето се опитваше много упорито да ме убеди да взема еди коя си нокиа,бил по-женски. Аз му казвам,че съм решила,той започва да ми демонстрира нокиата. Та накрая отидох в другия офис и оттам взех телефона. А досега съм имала само нокиа.
Не знам какъв му е бил зора,но Нокия отдавна не са това което бяха преди.Чакам ги да фалират  Laughing

# 371
Мисля,че получават бонус за определен модел телефон, иначе няма логика. Поне така казваше малкият син,когато работеше на бензиностанция- "предлагам маслото,което ми носи бонус, а знам,че другото е по-хубаво."

# 372
по бензиностанциите ги има тия работи да.Ако е било по празниците може да е имало игра.Пускат такива да кажем при най-много продадени телефони еди от кой си офисът с най много продажби получава бонус еди колко си.Тва е по нова година обикновенно за стимулация.

# 373
Възможно е, но не само с игри и промоции. Еди кой си продукт днес носи бонус,това вдига заплатата.И ти го предлагаш, естествено.Както ще да е- аз ако съм си наумила за някоя стока, никой няма да ме разколебае.

# 374
Естествено не е това начина,защото (както ти си направила)клиентът отива при друг.То някои хора нямат чувство за такт.Чак се учудвам че ти си искала телефон и вместо да ти го продадът са те изгонили с нетактичноста си  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт