Ох, тези нови телефони!

• 1 129 221
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 7 965
  • Sofia
О, задължително ще изчакам Черния петък. Ако случайно не успея да напазарувам тогава, навярно ще видя как са и Коледните намаления, ако изобщо има такива. Мерси! Peace

# 7 966
  • При елфите ...
С Нокиа 5 съм... от къде да направя определени номера за бързо избиране... нещо не мога да открия има ли такава функция?!?

# 7 967
  • София
Телефонът на ММ го взех миналата година преди Коледа от Технополис.  Този магазин ми е най-близо Flushed
Беше и на промоция.
Единственият проблем с телефона е, че моя пън му счупи стъклото на камерата и сега снима на петна. Не е проблем за него, защото не си пада по снимките.

# 7 968
С Нокиа 5 съм... от къде да направя определени номера за бързо избиране... нещо не мога да открия има ли такава функция?!?
И аз съм с Нокиа 5,такава функция няма Simple Smile
Номерата,които набираш най-често се подреждат сами най-отпред като натиснеш иконката за обаждане Simple Smile

# 7 969
  • При елфите ...
И аз съм с Нокиа 5,такава функция няма Simple Smile
Номерата,които набираш най-често се подреждат сами най-отпред като натиснеш иконката за обаждане Simple Smile
Благодаря...

# 7 970
  • София
Нужно ли ми е приложение като Clean master за ползване на айфон?

# 7 971
Откъде ще е най-добре (в ценово отношение) да си взема телефон, без обвързаност към мобилен оператор?
От Китай. Ако елиминираме условието "Не искам онлайн"
Нужно ли ми е приложение като Clean master за ползване на айфон?
Мхм! Много добър въпрос! А за какво точно служи това приложение?

# 7 972
  • София
Като на изпит...
На старото си LG го ползвах за чистене на кеш и освобождаване на памет.

# 7 973
На старото си LG го ползвах за чистене на кеш и освобождаване на памет.
Аaaa т.е. телефона ти не е можел сам да се грижи за тези рутинни задачи! Значи ... Не! Не ти трябва подобно приложение за iPhone.

# 7 974
Накратко - не ти трябва!

# 7 975
Особено за айфон-определено не трябва.Но винаги съм се чудила-трябва ли за Андроид?Защото аз сама го чистя(кеша),казвали са ми,че приложенията за чистене само забавят телефона...?!

# 7 976
  • София
Особено за айфон-определено не трябва.Но винаги съм се чудила-трябва ли за Андроид?Защото аз сама го чистя(кеша),казвали са ми,че приложенията за чистене само забавят телефона...?!

Аз също съм чела противоречиви мнения за необходимостта от подобни приложения, lg 3-ката си има стоков cleaning, но мастъра определено ми е почиствало повече.

# 7 977
  • Бургас
Напоследък, като отворя нещо с Гугъл ми излиза съобщение, че телефона ми е заразен с вирус и да пратя съобщение на някакъв номер, истина ли е или реклама?

# 7 978
Според мен подобни приложения не трябва да се толерират, защото чистенето на такива неща трябва да се случва автоматично и да не е грижа на крайния потребител.

# 7 979
  • София, България
Напоследък, като отворя нещо с Гугъл ми излиза съобщение, че телефона ми е заразен с вирус и да пратя съобщение на някакъв номер, истина ли е или реклама?

Няма да пращаш никакви смс-и на никакви номера. Само фактът, че те карат да се свързваш с някакъв номер, значи че е лъжа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт