Ох, тези нови телефони!

• 1 129 282
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 7 950
# 7 951
  • Пловдив
И тази е фонетична.......

# 7 952
Е как ще е фонетична като я ползвам и в момента ти пиша от нея и е БДС. Grinning
Скрит текст:
Ти просто не можеш да се оправиш с настройките...

# 7 953
  • София
И тази е фонетична.......
Ако имате инсталирано приложението отивате на "Languages" и кликвате "Bulgarian/Български" (type to change BDS layout).
Използвам това приложение и на телефона пиша по БДС стандарта.

# 7 954
  • Пловдив
Както вече писах със Самсунг намам никакви грижи, но Huawei ми къса нервите. Уж все андроид.......Изобщо не стигам до тези настройки. Избирам въпросната клавиатура като метод на въвеждане и ми стартира фонетика. Пок ше ровя довечера телефона на детето. С таблета сама се оправя по-добре и от мен. Тя телефон ползва да писане на съобщения и разговори и прецених, че все едно какъв ще е.......Но за следващия ще знам.

# 7 955
Този проблем с клавиатурата ти е отдавана:

http://www.bg-mamma.com/?topic=675744.6780

# 7 956
  • Пловдив
Права си. Първият път някак успях да го придумам пустия апарат, но нещо се бъгна и пак изчезна. Борбата продължава......Тогавашната клавиатура стои инсталирана, но не ми позволява да я избера като метод на въвеждане и търся нова. Егати абсурда!

# 7 957
Права си. Първият път някак успях да го придумам пустия апарат, но нещо се бъгна и пак изчезна. Борбата продължава......Тогавашната клавиатура стои инсталирана, но не ми позволява да я избера като метод на въвеждане и търся нова. Егати абсурда!
Аз не ползвам БДС, отдавна го забравих, но си свали някоя от клавиатурите, които са те посъветвали.
Аз също не съм с тази, която е на тел.

# 7 958
  • София
Изобщо не стигам до тези настройки. Избирам въпросната клавиатура като метод на въвеждане и ми стартира фонетика.

Скрит текст:

# 7 959
Следващото ми телефонче хаха.
Уникален е.
Не! Благодаря!
Скрит текст:

# 7 960
64 е малко. Stuck Out Tongue
Мисля да го използвам следващите 2-3 години и си заслужава.

# 7 961
  • Sofia
Здравейте! Не знам доколко въпросът ми е за тази тема, но ще се пробвам...

Откъде ще е най-добре (в ценово отношение) да си взема телефон, без обвързаност към мобилен оператор? Не искам онлайн. Ориентирала съм се към Huawei, но нищо конкретно. Цените относително добри ли са в "Технополис", "Техномаркет" и другите подобни вериги, предвид че правят и периодични намаления? Благодаря!

# 7 962
  • София, България
А, малко извън темата, но някой знае ли дали ще има Черен Петък конкретно в Технополис?

Black Cat, то в такъв случай където и да отидеш няма много значение. Чакай намаления и грабвай. Принципно понякога една идея по-евтини цени има в Plesio, Zora и Techmart, ама за момента са им същите като на Технополис и Техномаркет.

# 7 963
  • Sofia
А, малко извън темата, но някой знае ли дали ще има Черен Петък конкретно в Технополис?
Понеже и аз питах наскоро в темата за намаленията, ми казаха, че миналата година в "Технополис" е имало -10% на всичко, та и тази година май се очаква същото, но още нищо не е ясно.

Black Cat, то в такъв случай където и да отидеш няма много значение. Чакай намаления и грабвай. Принципно понякога една идея по-евтини цени има в Plesio, Zora и Techmart, ама за момента са им същите като на Технополис и Техномаркет.
Благодаря! bouquet

# 7 964
Здравейте! Не знам доколко въпросът ми е за тази тема, но ще се пробвам...

Откъде ще е най-добре (в ценово отношение) да си взема телефон, без обвързаност към мобилен оператор? Не искам онлайн. Ориентирала съм се към Huawei, но нищо конкретно. Цените относително добри ли са в "Технополис", "Техномаркет" и другите подобни вериги, предвид че правят и периодични намаления? Благодаря!
Препоръчвам ти да изчакаш Черен Петък.
Онлайн ако поръчаш има доста добри сделки, Емаг правят много оферти тогава.

Общи условия

Активация на акаунт